Snak

Mere indhold efter annoncen
Ståle har fået flere penge og lege med for at undgå mellem sæsoner og der bliver nok også snart snakket forlængelse
@Esrever

Hvorfor tror du at Bjelland er væk i 2020? Han har kontrakt til 2022.
-
Så blev Grytebust officiel. Dum signing.
Jeg har også haft mine tvivl med Grytebust, men på en eller anden måde, så minder han mig om Thomas Myhre. De er lige høje, nordmænd, god ro og reaktionsstærke. Måske går vi helt 2001-old school med den her signing. Bjelland har også lidt Jacob Laursen over sig egentlig.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Sten Grytebust er bedre med fødderne. Og det er fandme nødvendigt.
København.
Jeg kan godt lide den signing. Grytebust er en fremragende keeper efter Superliga standarder og kan formentlig hæve sit niveau yderligere hos FCK. Nu kan Stephan Andersen prøve et sidste eventyr i udlandet. Tak for tro tjeneste til SA. Der var lidt skepsis lige efter vi hentede ham, men han har været solid synes jeg. Næste signing bliver vel en central midtbanespiller. Det er ihvertfald det sted på banen der trænger mest.
Forza Napoli Sempre!
Jeg har nu ret høje forhåbninger til Joronen. En god sæson mere, og jeg forventer, at han sælges for en god sum. Og jeg tror, han kan spille en god sæson mere for os.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Ved nu ikke om joronen nogensinde bliver et supersalg. Han får nok problemer med at blive 1. Keeper for landsholdet, hvilket i høj grad solgte Robin. Mindre ville selvfølgelig også gå an.
3+, Frimann og Werge: Det er en ren propagandakanal for BIF. De gider ikke engang prøve at være bare en smule objektive.
Og nej, - jeg så heller ikke nogle spark ud over sidelinjen. Men nu hvor han skal være 2.målmand kan han jo øve sig i at ramme en medspiller
Jeg ret sikker på at Joronen er umiddelbart stadig er tænkt som første valg. Udover de 3 små drops han laver i efteråret har han stået på et rigtig højt niveau sæsonen igennem og lavet nogen brænd kampe når vi har haft brug for det.

At hans spil med fødderne så gerne må blive bedre er rigtigt, men også der har han virket bedre i foråret.

(...)
annonce