Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er naturligvis ikke uenig i, at det kan bruges i den sammenhæng, Imperator. Eller hvis det er brødre, og man er ligeglad med hvem af Laudruperne der blev hentet. Dengang. Før de hed Mads og Andreas...

Ingen af delene var dog mig bekendt tilfældet her.


Peanuts - det er ikke sjovt!
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
"Hvorfor snakker vi altid om de samme spillere? Mathias Jensen og Stefan Johansen? De to bliver sgu aldrig FCK spillere"

- Jeg tror begge kan blive det indenfor et år. Altså, en af begge to, formentlig ikke begge to på samme tid.

"Jeg selv skrev to spillere nogle sider tilbage, og ikke en valgte at kommenterer det"

- Altså, Philip Billing er da blevet vendt og drejet over de sidste par dage. Det sagt forstår jeg ikke, du mener han er mere realistisk end f.eks. Stefan Johansen. Billing har fået mere spilletid i PL i denne sæson, end Johansen har i CS og PL tilsammen i samme periode, han er yngre og formentlig mere interessant for flere PL-klubber end Johansen. Nevermind, Stefan Johansen ser jeg som en oplagt makker til Zeca, og derfor bliver jeg ved med at nævne ham.

Jeg har da set andre bud, problemet er, som dit bud på Ezequiel Ponce, at de er lidt ´vilde´, og derfor svære at forholde sig til, som andet end kuriøse bud. Jeg har i den forbindelse selv budt ind med Riechedly Bazoer og jeg har også set Leroy Fer nævnt.
Stefan Johansen bliver det næppe denne sommer eftersom han næsten lige har forlænget sin kontrakt med et år i Fulham.
"Stefan Johansen bliver det næppe denne sommer eftersom han næsten lige har forlænget sin kontrakt med et år i Fulham"

- Som sagt ser jeg det som en ekstra (uventet) chance for ham. Det kan være han griber den, hvis ikke, så er han ude til vinter. Men enig, det er nu vi skal have den forstærkning til den centrale midtbane.
Phillip Billing kommer ikke til FCK. Det er ønsketænkning og totalt urealistisk.

Stefan Johanson er (en smule) mere realistisk - dog skal det siges at han ville blive klubbens absolut bedst betalte spiller, og det må jeg indrømme, at jeg også har meget svært ved at se.
-
Jeg tror heller ikke, det er vanvittigt sandsynligt (med Stefan Johansen), og slet ikke nu, men altså, som profil på en makker til Zeca, passer han ret godt, og en ´strandet´ skandinav er jo nærmest en usual suspect for vores scouts.
Hvis vi kigger på skandaviske emner, så kunne en spiller som Markus Henriksen også være interessant. Han har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Hull.
Forza Napoli Sempre!
Han er i hvert fald god. Jeg tror dog han er i nogenlunde samme kategori som Philip Billing, med fast spilletid i en ok, engelsk klub, han er anfører i samme og formentlig attraktiv for en del klubber derovre.
Nå, så blev Uros Matic sendt afsted igen, hvad fanden gør vi så?
Jeg peger stadig på Grindheim.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
annonce