Snak

Mere indhold efter annoncen
Det har du selvfølgelig ret i, at der kan tale være tale om andre klubber fra en upålidelig avis. Jeg indrømmer, at jeg ikke fulgte nærmere op på det, så bare rygtet på bold nyhed side.

Efter lidt research har du helt ret i, det meste stammer fra ghanesiske kilder.

Og en enkelt Celtic nyhed side, der også snakker om Celtic er interesseret samtidig med FCK.
Nej tak til en spiller som ikke har kunne slå til i andre lande end Kasakthstan. Jeg tror dog heller ikke at rygtet er særlig troværdigt.
Generelt "altid" spændende at se på tidligere/nuværende Ajax-spillere.
I Røde Stjerne har vi fx. haft stor glæde af Mitchell Donald, der tilmed nåede at blive anfører for holdet.
Kosovo je Srbija
Jeg er jo fuldstændig ligeglad med, hvorfra der handles, men der findes så mange godt skolede spillere dernede, som af en eller anden grund ender lidt udenfor et gennembrud i de store klubber. Jeg har ikke helt fanget, hvorfor det ikke er mere attraktivt for en klub som FCK at handle sådanne spillere.
Et rygte om en ukendt ghanesisk angriber fra Kasakhstans liga hænger vel lidt skidt sammen med udmeldingerne om at kigge på spillere fra en højere hylde end vi er vant til?
Skal siges at jeg kender ligaen dernede dårligt, så den kan sagtens være på PL niveau uden at jeg ved det :-)
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Serie A oprykkerne Brescia skulle angiveligt være interesseret i at købe Jesse Joronen.

Umiddelbart er vi jo dækket fint ind på målmandsposten med Jesse og Grytebust, 2 spillere som begge forventer at skulle spille fast. Umiddelbart ville et salg af Jesse give god mening, da vi allerede har fået en gratis erstatning. :-)
-
Helt enig, afsted med ham, hvis man kan få en ordentlig pris.
Kvist raus.
Ved ikke hvorfor, men jeg sidder ikke med en fornemmelse af at Grythebust er verdens mest fantastiske førstemålmand. Specielt ikke i Europa.
Er han stærk nok i feltet til det?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Tja, jeg ville ikke have det store imod et salg af Jesse Joronen på baggrund af det jeg har set fra ham i FCK, men klubben har de seneste mange år haft to nogenlunde lige stærke profiler til posten, og jeg forestiller mig ikke, at Grytebust er en erstatning for Joronen, men for Stephan Andersen (i truppen, ikke nødvendigvis ift. hvem der skal være førstemålmand). Så hvis vi sælger Jesse Joronen, skal vi erstatte ham med en anden, ´proven´ målmand.
Personligt ser jeg Grytebust som en lille opgradering af Jesse - nogenlunde samme niveau ift. at være shotstopper og reflekser, men Grytebust er en del bedre på fødderne end Jesse er det.
-
annonce