Snak

Mere indhold efter annoncen
https://youtu.be/LnJPlC8bAqQ

Jeg fandt et interview fra sidste år med Jens Stage hvor vi spillede uafgjort mod AGF. Her siger han blandt andet at score mod FCK er nok noget af det største han har prøvet i hans fodboldkarriere og nævner flere gange at FCK er Danmarks bedste hold.

Det er flotte ord om FCK taget i betragtning at vi scorede til 1-1 i det sidste minut. Han virker meget velformulerende og udstråler en god energi. Jeg er solgt på ideen om at hente ham ind.
Succes is temporary loyalty is forever
Jeg er stadig ´meh´ indtil andet er bevist. :(
Jeg må nok også indrømme, at jeg er blevet mere vild med den transfer. Altså, han er den type, mange herinde har råbt på. Spørgsmålet er så, om han også har kvaliteten til at tage skridtet fra AGF til FCK.
København.
Sandt nok, Stage starter forfra og kommer måske ikke med det store cv ift. de seneste års indkøb til midtbanen, men han kommer med en kæmpe motor, løber solen sort og går altid forrest og spiller sjovt nok samme position på nogle af de spillere der om nogen har været bærende elementer på det pågældende FCK, nemlig Poulsen, Kvist og senest Delaney - alle tre skulle også skære deres egen plads i startopstillingen.

Og om ikke andet er 15 mill. ikke så slemt at man ikke kan vinde noget af det ind, hvis Stage ikke formår at vinde en plads. Og ikke at han skal være en ny dit eller dat, men jeg ser nogle ligheder i den type spiller.
Og man skal jo passe på med at hype spillere, og det er slet ikke for at sige, at Stage kan nå det niveau som de tre nævnt, men som type passer han rigtig godt ind lige nu og har vist takter i GF, især på den defensive midt, der peger i den helt rigtige retning udviklingsmæssigt. Og Ståle har evner til at udvikle den type spillere til et højere niveau.
Jeg tror også stadig vi leder efter en ekstraordinær midtbanespiller. Nu har vi "basen" på plads og hvis der er en chance der byder sig til sidst i transfervinduet (fx Amartey, Schöne etc - i den kaliber, ikke navne) så tror jeg stadig vi slår til. Stage er nok mere købt til at dække Mudražija ind som er langtidsskadet. Vi manglede en central midt før det også...

Af det jeg har set af Stage så kunne det godt være en type for os. Der er lidt Delaney over ham.....
Jeg har altid ret - selv når jeg tager fejl.
Jeg vover lige pelsen:
2020: Stage bliver fast inventar i start-eleveren
2021: Stage overtager anførerbindet fra Zeca
2023: Stage bliver solgt til et hold i suptoppen i en top 4 liga
Vil anbefale man hører interviewet fra han forlængede... Han får bare sagt alle de rigtige ting, super intelligent spiller.
Koster han virkelig 15 millioner så er jeg godt tilfreds. Det er jo et spillere koster når vi henter dem, og han virker som en god tilføjelse.
Hvis vi allesammen er enige, hvem skal vi så sige "hvad sagde jeg" til ?

Jeg er også meget begejstret.

Jeg tror ikke vi er efter flere centralemidtbanespillere, det bliver Stage, Zeca og Falk der får kampene dér i år. Og så får ham Mudrajzi nok et par kampe efter hans skade, før han bliver erklæret flop og solgt næste sommer til 1/3 af hvad vi selv gav.

Når Skov ryger køber Ståle os en ny kantspiller, tror ikke på at han vil have Falk derud igen.
Tænk hvis vi er ved at sælge Falk...
Jeg har altid ret - selv når jeg tager fejl.
annonce