Snak

Mere indhold efter annoncen
Men husker ikke at have set en træningskamp uden så mange faste spillere, så tænker at det er meget sandsynligt at dem vi snakker om sidder i forhandlinger. Det kan sgu gå hen og blive en vild sommer...


Det kan ihvertfald være et problem, når man tænker på at sæsonen starter om 14 dage.
Kvist raus.
Virket streamet til kampen ikke, eller er det bare min pc der er fucked?
Der er mange rygter men sådan helt konkret så er det jo kun Joronen at FCK har meldt ud på at de har talt med Brescia, men ikke har hørt noget fra siden i fredags.

Jeg tror at øvelsen i FCK til at starte med har været at få sendt Matic og Luftner andre steder hen og spille fodbold, og sikkert også for Pieros, så der bliver plads til nye indkøb, det ligner så at det bliver Stage der kommer ind på midtbanen, om det så er ham der løfter arven efter Delaney det ved jeg sgu ikke rigtigt.

Men bliver Vavro og Skov, så er det vel kun en angriber der mangler, jeg håber på Corner da han kender spillestilen og har vist at han fungerer i Ståles system.
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
mit virker heller ikke
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Mon ikke resten lande i Østrig på søndag og så må vi se, mangler Vavro, Joronen, Skov og Pieros, så kunne det godt ligne en noget tynd bænk
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Kan se der bliver gættet lidt frem og tilbage og spået om at flere af vores spillere sidder i forhandlinger...
Boilesen var ikke med i dag, fordi han har været småsyg i løbet af ugen og i stedet trænede sammen med de andre, der ikke skulle spille i dag. Bartolec havde første træning igår - derfor han ikke var med. Pieros, Vavro, Zeca, Skov, Wind, Ankersen og Joronen har alle haft en forlænget ferie, da de har været afsted på landsholdsopgaver. De støder alle først til på søndag, når der er afrejse mod Østrig. Minus Ankersen selvfølgelig.

Når det så er sagt så kan det da godt være, at Joronen og Vavro begge er væk i løbet af weeekenden, men det er altså ikke derfor de ikke spillede i dag. Det har været planen hele tiden.
https://www.bold.dk/fodbold/nyheder/fcn-chef-20-klubber-spoerger-til-andreas-skov/

Sportschefen vil bare helst undgå at det går Andreas Skov Olsen, som det er gået Mathias Jensen i Celta Vigo.

- Andreas skal helst ikke opleve det samme som Mathias Jensen, der i sin første sæson i Celta Vigo sjældent kom på banen. Det har været et spildt år for Mathias, hvad vi konstaterede i EM-slutrunden, lyder det fra FCN-chefen.


CV som wingman.. Jeg håber stadig på at det kan lade sig gøre.
"CV som wingman.. Jeg håber stadig på at det kan lade sig gøre."

Vi laver en forhåndskontrakt med ham nu og henter ham ind til vinter hvor planen er at sælge Skov :P


Mere seriøst er jeg sgu lidt nærvøs for eventuelt at betale 40M og have ham tage direkte over for Skov i et efterår hvor vi skal i Champions League.
Sælger vi Skov denne sommer stoler jeg mere et internationalt navn som Verde, hvis vi kan få ham.
Ja, efter min mening kommer det an på hvor præstationsbaseret en aftale FCN er villige til at lave.
Hvis vi skal ligge 40M med det samme, så ville jeg også foretrække en anden løsning.

Men jeg tror godt FCN kunne være interesseret i at sige nej til nogle millioner nu, for så at få en større bid af kagen ved hans næste salg.. Der er han jo forhåbentligt væsentligt mere værd..
Tror slet ikke i kan få ham til 40m, det ville være et røverkøb af dimensioner. Han er langt bedre end Corner, har langt større potentiale. Jeg er med på hans kontrakt udløber, men får Fcn ikke 60-70m for ham, har de godt nok fejlet, med den interesse.

Det er i øvrigt også fjollet, at hverken Skov eller Skov Olsen "ikke" skulle kunne spille andre steder end RW, med deres talent burde de kunne spille over hele linjen, på de forreste pladser - især Skov Olsen.
annonce