Snak

Mere indhold efter annoncen
Ja. Han kender det hele og ville være klar fra dag 1. Men har han ikke været skadet længe?
København
-
Samt hvis Corner kommer, beholder man næppe Pieros.
Principielt set kunne falk også være frigivet til at overtage fra Robert Skov hvis man hellere vil bruge pengene et andet sted. Samt at det kunne give værdi ikke at skulle udskifte Skov med en helt ny spiller, men istedet falk som kender holdet og taktikken ind og ud.

Men er enig med jer andre i at det virker ikke til at blive et år vi topper hvis vi vinker farvel til Vavro, Jesse, Sotte, Skov, Pieros, Ankersen og samtidig har Boile ude 2/3 af sæsonen
At Sotte smutter tror jeg er fuldstændigt udelukket. Det kapitel bliver lukket når Vavro sætter sin underskrift i Lazio.

Ellers skal vi ud og hente 3 centerforsvarer hvilket (forhåbentligt) ikke er noget man vælger at forsøge sig med.
-
Derudover vil jeg skyde på at vi får solgt Ankersen for noget der minder om 15-20 mio


Er det ikke meget for en spiller med 1 år tilbage, som tilmed er blevet lovet eet skifte? Men ok, i plejer ikke at få peanuts for jeres spillere, desværre..
moderator
Victor Nelsson vil være en fin erstatning for Vavro. Han er ung, har erfaring fra U-landsholdene, har allerede spillet en masse Superligakampe, og kender derfor ligaen.

Eneste anke er selvfølgelig prisen, men mon ikke vi bare skal vænne os til, at vi efterhånden opererer i det prisleje. Især når der skal købes direkte til startopstillingen.

I den perfekte verden henter vi selvfølgelig Zanka, og udstyrer ham med en fed løncheck, men han har niveau til en langt højere hylde. Det undrer mig faktisk, at han ikke er at finde i en sub-topklub i en af de fem store ligaer.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Er det ikke meget for en spiller med 1 år tilbage, som tilmed er blevet lovet eet skifte? Men ok, i plejer ikke at få peanuts for jeres spillere, desværre..


Jeg er ret sikker på at jeg har læst en artikel hvor vi snakker 15-20 mio. Det er dog ved at være et stykke tid siden (lige da sæsonen sluttede) så meget kan være ændret siden da.

Synes generelt der har været noget stille omkring Ankersen de sidste 2 ugers tid? I en forhandlingssituation står vi næppe særlig godt i og med at erstatningen allerede er købt og betalt.
-
Pieros smutter næppe med den seneste nyhed om, at både han og Daramy får nye numre (9 og 11). Det virker i hvert fald underligt, hvis Pieros skulle skifte rygnummer lige op til et salg. Hvis han var på affyringsrampen, havde det nok ikke haft den store betydning, om han spiller i nummer 9, 28 eller 22123
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Pieros smutter næppe med den seneste nyhed om, at både han og Daramy får nye numre (9 og 11)


Enig. Såfremt vi når frem til et europærisk gruppespil, tror jeg også at Pieros vil have noget at byde ind med, i de kampe hvor vi ikke sidder på boldbesiddelsen.
-
Såfremt vi når frem til et europærisk gruppespil, tror jeg også at Pieros vil have noget at byde ind med, i de kampe hvor vi ikke sidder på boldbesiddelsen.


Det er godt nok ikke mange kampe på en sæson, han kan byde ind med noget så.
annonce