Snak

Mere indhold efter annoncen
det er flere uger siden :)

tror det var bt der bragte historien. og alle 3 har sagt den var go nok :)
Det er ikke nødvendigt et bud der er lagt. Det blev meldt ud for et par uger siden at FCK havde forhørt sig om Skov Olsen. Interessen blev bekræftet, men Skov Olsen sagde samtidig at det ikke var relevant så længe Robert Skov var der.

Aftale virkede død eftersom alle regnede med et Bologna skifte eftersom de tilsyneladende var enormt tæt på. Nu er rygtet til FCK startet lidt op igen da det lugter lidt af samme tilgang med har haft med de andre transfers, hvor man havde en erstatning klar til Vavro og tilsynelandende også for Jesse og i den her sammenhæng måske også for Robert Skov.

Hvis prisen som gianluca di marzio melder om på 37mio, er korrekt er det jo ikke langt fra de 30-35(inkl.bonus) som vi gav for Cornelius. Selvfølgelig var Corner en mere erfaren spiller og kender klubben ud og ind men med Skov Olsens alder osv in mente ville det jo ikke være helt off. Men tvivler på at vi er med på en pris over de 40
Kan jeg ikke få et link til historien?
Og nej, der har aldrig været tale om noget konkret bud, men blot en henvendelse. Men tror generelt vi skal stoppe al den snak omkring Andreas Skov Olsen - 40 mio. er et prisleje vi ikke kan være med på. I så fald er der hvert fald nogle ting, der har ændret sig markant ift. vores budget og økonomi generelt.
Nåh dén? Jamen der står da intet om, at vi skulle være klar til at betale, hvad Bologna er villige til, og der står da netop, at parterne (FCK og Andreas Skov Olsen) ikke har talt sammen: "selvom FC København ikke har talt med Andreas Skov Olsen selv". Det vil altså sige, at FCK enten ikke har lagt et bud, eller lagt et bud, som er for lavt ift. FCNs forventninger. Jeg kan i øvrigt heller ikke se, at Ståle Solbakken skulle bekræfte påstandende. Ikke dermed sagt, at han ikke er interesseret i Andreas Skov Olsen - det er jeg ganske sikker, han er - men i artiklen fremgår det ikke, at man skulle være parat til at lægge et bud i Bologna-størrelsen eller der har været samtaler mellem spilleren og ham/klubben.

Det ville passe mig glimrende, hvis vi henter ham. Jeg tror bare ikke helt på den. Desværre. Jeg mener sagtens han kan være en 40-mio-kroner-investering værd, jeg er bare ikke overbevist om, at FCK er klar på dén del.
Hvornår træder FC Copenhagen ind i champions league kvalifikationen
FCK træder ind i 2. Kval runde og skal møde enten The New Saints eller FK Feronikeli den 23/7 på udebane.

Første kamp mellem de 2-2 og de spiller den afgørende retur kamp i Kosovo i næste uge så ved vi hvem vi møde
Theanimal

Tak for for svaret
annonce