Snak

Mere indhold efter annoncen
Der er simpelthen for stor udskiftning i truppen op til den her sæson.

Jeg er sq noget nervøs for hvordan det hele kommer til at gå i starten...
Der er stor udskiftning, men det eneste alvorlige salg er for mig Vavro – og så er det selvfølgelig ærgerligt, at Boilesen er blevet skadet. Joronen er en god handel, hvor vi får en super pris for en keeper, som ikke kommer i top 3 (måske ikke engang top 5) over bedste FCK-keepere de sidste 20 år, og vi har allerede en kompetent erstatning, der har været med i hele opstarten. Reelt kommer de bagerste fem til at bestå af tre spillere, som har været her i den forgangne sæson. Lad os nu ikke male fanden på væggen endnu (og jeg ved godt, at Bengtsson ikke er i super forfatning, men stadigvæk).

Så slem synes jeg ikke udskiftningen har været, særligt når man tænker på, at midtbanen har fået tilført en CM, som kan mere end de sidste 10 minutter, og en kantspiller i form af Holse. Samtidig er den vigtigste mand i forsvaret her stadig.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Helt enig i der er for meget udskiftning, og vi burde ret beset få en midtbanespiller og forsvarsspiller til startopstillingen :( i stedet har vi Stage fra gf, og Victor Nelsson fra FCN.. sikkert godt på sigt, men faste startere ? Jeg er IKKE imponeret :(
vi burde ret beset få en midtbanespiller og forsvarsspiller til startopstillingen :( i stedet har vi Stage fra gf, og Victor Nelsson fra FCN.


Jeg synes, folk ser lidt negativt på Victor Nelsson. Ja også Jens Stage.

Victor Nelsson har været en kæmpeprofil for FCN og nærmest ene mand holdt deres forsvar sammen i hele sidste sæson. Derudover har han spillet en god U21-slutrunde og været udtaget til A-landsholdet. Og så var han vel en af de bedste forsvarsspillere uden for FCK og FCM i ligaen. Jeg ser desuden ikke Victor Nelsson være dårligere end Denis Vavro... Han er dog en anden type.

Og Jens Stage er måske ikke nogen gudsbenådet fodboldspiller. Men mindre kan også gøre det. Han er uhyre stabil og alene med sin udstråling og hårde arbejde er han med til at løfte et hold. Derudover kommer han i vejen for rigtig meget, er overalt på banen og er farlig, når han kommer i feltet. Han minder generelt ret meget om Thomas Delaney. Så ham ville jeg på ingen måde være bekymret for at smide i startopstillingen. Han er desuden ret sent udviklet som fodboldspiller, og der er fortsat så meget udviklingspotentiale i ham, at han bare vil blive bedre for hver kamp han spiller.

Så den triste smiley er helt ved siden af.
FCK by heart. AGF by relocation.
Reelt kommer de bagerste fem til at bestå af tre spillere, som har været her i den forgangne sæson.


Hvem af Grytebust, Nelsson og Bartolec kommer til at starte ude?
Ståle snakker om, at der skal hentes en gardering til venstrebacken. Tænker I, det bliver en profil, der vil kunne presse Boilesen, når han kommer tilbage? Eller tænker I, det bliver en solid spiller, der forventes at stå foran Bengtsson men bag Boilesen?

Ift. økonomi og det faktum, at sæsonen starter snart, er det nærliggende med en spiller, der kender ligaen, da indkøringen derfor vil være kortere. Jakob Ahlmann var tidligere i Ståles søgelys, men det er efterhånden mange år siden. Så det er vel Casper Højer og Jacob Barett-Laursen, der er de mest interessante.

Jeg ved ikke, om Casper Højer er god nok til på sigt at være fast starter i FCK. Han kunne dog være en habil reserve og aflastningsspiller for Boilesen. Og så ville der bare være noget smukt i at se ham i FCK. Ligesom han vel også kunne tælle som home-grown i Europa.
FCK by heart. AGF by relocation.
kan sagtens følge dig i de du nævner..
Jakob Ahlmann, er et no go da han har vist han er et glasben og aldrig bliver bedre end han er nu..
så er der Højer, han bliver jo kun nævnt pga af hans farmand.
har heller ikke niv, og så er pierre bedre.
jacob barett har vist han ikke er fck spiller, han har svært ved at være fast mand i ob. og vil prøve noget nyt. men nej slet ikke..

Bartolec. Varela kan vel forhåbentlig spille den plads, han blev hentet til for et halvt år siden.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Helt enig Blastoid, det er varela som er ment som første mand på højre back, det som skulle holde ham fra at starte er hvis Ståle vil bruge ham på VB
Flot salg af Joronen.
Han har været en solid målmand, uden at han har været ekstraordinær.
Når man ser hvad vi (BIF)har fået for bedre målmænd, er det imponerende. Og det viser også at eksponering i Europa betyder rigtig meget.
annonce