Snak

Mere indhold efter annoncen
https://www.bt.dk/fodbold/solbakken-aabner-for-nyt-indkoeb-det-kan-sagtens-ske?fbclid=IwAR3RLVuQ8sB5gAgdSrpwhGo1QJzZehMj3yd99KUi4T18_flWPsNerZWuLuo

Den norske manager melder sig dog særdeles tilfreds med sine fire nyindkøb.

»Det er solide spillere. Vi kendte jo alle sammen Bartolec, Nelsson, Stage og Grytebust i forvejen. Vi får ingen overraskelser der. Det har været lidt nemmere denne sommer i forhold til andre transfervinduer, hvor de nye skal lære en masse forskellige ting.«Iflg. Ståle, så har det den her sommer været nemmere for vores nyindkøb at falde til. Lad os håbe at det er rigtigt så vi kan starte sæsonen med 3 points på søndag :-)
-
@Sir

Sådan så bagkæden ud i sidste test: 3 Pierre Bengtsson, 16 Victor Nelsson, 6 Jens Stage, 2 Guillermo Varela

Stage bliver selvfølgelig byttet med Bjelland eller PapaG, men ellers er jeg ret overbevist om, at Pierre, Nelsson og Varela alle starter.
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Alin Tosca har delt spilletiden 50/50 mellem stopper og VB 16 landskampe for Rumænien og kan hentes på en fri transfer
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
han er super spændende men er han til at få til danmark
har hørt et rygte om man kigger på Jesper Lauridsen i EFB til vores VB. Synes bestemt det lyder plausibelt - han spillede vist samtlige EFB kampe sidste år og var god for rigtig mange assists. Og ikke mindst så har han den rutine der skal til.
Personligt ser jeg ingen oplagte emner til venstrebacken i Superligaen. Ville blive skuffet hvis vi hentede Jesper Lauridsen. Vi har brug for spillere som kan begå sig europærisk og som har noget erfaring med europærisk fodbold.
-
Hvis tanken er, at Boilesen skal tilbage som det klare førstevalg efter skaden, bliver det noget af en udfordring at finde erstatning for nu.
Vi kunne nemt ende ud i kvalitet som Johnny Thomsen da vi hentede ham (uanset han blev hentet mhp at være førstevalg fremover, og så ikke viste sig god nok). I så fald bliver det ikke kønt i Europa.

Boilesen ville nok være den bedste erstatning for den skadede Boilesen. En venstrebenet spiller vi ved også kan spille i det centrale forsvar med et pænt niveau. Ærgerligt vi ikke kan klone ham, mindst for et halvt års tid.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
@MadsLeb
Ja, det er højere end da vi henter Vavro, det er jeg helt med på. Men Vavro var vel heller ikke tiltænkt at skulle spille så mange kampe som han gjorde i sin første sæson. Han var vel købt som udviklingsspiller?

Jeg syntes ikke det er dårlige køb, på ingen måde. Men når jeg hører Ståle sige en anden hylde, havde jeg ikke regnet med 3-4 spillere fra superligaen.
Nåh. Målmand præsenteres på Facebook 10.25.
Mon ikke det er ex-Randers-fyren.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Velkommen til Kalle Johnsson
-
annonce