Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg kunne ikke lige huske det, men mente det var 2011 kontrakten løb til. Det er så et år længere. Jeg kan enormt godt lide Morten Nordstrand og synes han er en godt skolet angriber, der er bedre til visse ting, end vores andre angribere - men alt i alt står han selvfølgelig bag både Dame N´Doye og Cesar Santin i køen til en angrebsplads på holdet. Derfor synes jeg også det er fint, at han tager et halvt år til Nordsjælland, hvor han i det mindste får muligheden for at komme i plus på kampformen. Mit bud er dog, at man forsøger at sælge ham til sommer, med mindre den nye træner ser et lys i ham eller man sælger en eller flere angribere, som ikke umiddelbart vurderes skal erstattes 1:1.
Indtil videre har det vist sig at være et rigtig lækkert transfervindue taget i betragtning at det endda er vinter vinduet!

Vi har i Absa fået en spillere der kan dække både kanten og angrebet.
Dog må det tænkes at med hans ankomst ikke er meget mere tilbage i Gronk på topplan (desværre). Jeg ser ham dog stadig stå klart bag både Vingaard og netop Gronk i køen om en startplads.
I Hooiveld har vi fået hvad man vel lidt kan kalde en gratis lotto kupon. Han kan vise sig at være et flop, og så sender vi ham bare retur.
Men han kan samtidigt også vise sig at være en gevinst og dermed har vi allerede nu afløseren når en af vores forsvarer smutter til sommer.
I Thomsen har vi fået hvad jeg vil kalde en fantastisk back up for Posh.
Jeg håber inderligt at han er tiltænkt en rolle som back up og ikke direkte afløser (når Posh smutter til sommer) da han imo ikke har niveauet.
Men taget at er Danni så godt som smuttet må man sige vi er blevet særdeles forstærket på denne plads.
At vi allerede nu kan præsentere afløseren for Wendt er mere eller mindre genialt, da han så har en håndfuld ret ligegyldige superliga kampe til at blive spillet ind på holdet og derved burde være mere klar når det bliver alvor, igen i næste sæson.
Sidst men ikke mindst har vi lejet Nord og Oviedo ud hvilket må siges at være mere end optimalt.
Nord har brug for en masse kampe for igen at komme i den storform han var i da vi fik ham i sin tid. En masse kampe han ikke ville få for os i foråret da der simpelthen er for mange om buddet efter N´doye og Santin.
Oviedo ville med 100% ikke få spilletid efter ankomsten af Pierre men han har stadig potentiale og derfor virker et lejemål også her som den bedste løsning. Så kommer han forhåbentlig tilbage til os til sommer med en masse superliga kampe i benene og nyt mod på at udfordre Pierre til en plads i start 11´eren.
Alt i alt et transfer vindue hvor CV er mere end bestået.
Vi har fået et masse frisk blod ind og har nu en trup der gør vi ikke skal gå fuldstændigt i panik til sommer når Posh, Wendt, Zanka og Kvist smutter. Mens Gronk indstiller karriere.
Jovist skal vi da stadig have nogle fuldgode erstatninger ind men som det ser ud nu er vi allerede dækket af nogle kompetente breddespillere.
>Spikes, du vil simpelthen ikke fatte det?
Selvfølgelig skal vi håbe på, at spillerne udvikler sig - men her og nu kan vi ikke bruge til ret meget, at en spiller kan gå direkte ind på 10 ud af 12 hold i Suppen.
Jeg så citatet fremført i artikelforum, sandsynligvis af dig, hvor det vist kunne bruges, da en eller anden artikeltåbe postulerede at (Thomsen tror jeg?) var mega dårlig. For selvfølgelig er han ikke en dårlig suppe-back.
Det gør dog ikke citatet brugbart her. FCK i sin nuværende form, er på et andet niveau. Der er andre ting, det køb kan roses for.Man må godt nok sige der er gang i svingdøren... Der er jo større udskiftning i FCK-truppen for tiden, end blandt gæsterne hos en gennemsnits pige fra Anni Fønsbys harem...
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Svoger@: problemet er ikke jeg ikke fatter hvad du skriver, men at du har urealistisk forventninger. Én Champions League succes er ikke nok til vi kan hente bedre eller noget nær lige så gode spiller som vi har udviklet.

De spiller der er bedre i Superligaen kan vælge de større ligaer da de er slået igennem, hvilket sjældent er noget vi kan konkurrer med, mens de spiller der er stærke nok til at vi ikke bliver svækket, allerede spiller i større ligaer eller er slået igennem.

Problemet som det er nu, er vi konkurrer med klubber fra den tunge ende af de bedste ligaer når det handler om transfer og der står vi dårligere på de to vigtigste punkter, Lønninger og store kampe( i England har de 12 mod vores 6).

Derfor skal vi enten hente spiller som vi kan se vi kan videre udvikle til at være de bedste i Superligaen (som vi har gjort med de 3 første). Eller opdage eksotiske spiller som ingen andre har opdaget hvilket kræver et utrolig held eller et latterlig godt scouting-net, hvilket vi som relativt ungt Internationalt hold ikke endnu har kunne opbygge.

Det handler stort set om vi skal have tålmodighed til at selve klubben og i mens tage hvert skridt så langt som vi kan uden at begynde og slingre eller i værste fald helt knække over.
07-12-2010 - 21.35 Dagen der fik hjerte fyldt med lykke - Både Spurs og Fck videre fra Chl i min livstid.
problemet er ikke jeg ikke fatter hvad du skriver, men at du har urealistisk forventninger.


Jo, problemet er at du ikke fatter det.
Jeg har på ingen måde urealistiske forventninger til vores tiltrækningskraft, og det har for øvrigt intet med mit angreb på din 10/12 formulering at gøre.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
I så fald vil jeg gerne vide hvor du vil hen med du skriver ?
07-12-2010 - 21.35 Dagen der fik hjerte fyldt med lykke - Både Spurs og Fck videre fra Chl i min livstid.
Så er det farvel til Pospech til sommer. Pis.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
udlejningen af Nord åbner vel også for at, der er en ny angriber på vej? Fck har selv udtalt at søren F ikke er god nok til at tage over for nogle af de andre angribere i truppen endnu. Og Zohore kan vel ikke anses, som et godt 3 valg i suppen. Grønkjær er en mulighed, det samme vil Johan A og Bolanos vel også være, men er det holdbart?
\"Mind you, I\'ve been here during the bad times too - one year we came second.\"
Hvorfor skulle Zohore ikke være et godt 3. valg for jer. Suppen er alligevel afgjort og med så få kampe i foråret, så har jeg svært ved at se behovet for 4 angribere. Giver meget mere mening at vise Zohore tillid og give ham flere kampe i foråret.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Jeg er enig med NUFC. Det giver ingen mening og ligner ikke FCK at gå ud og hente en reserve til angrebet. Skal der hentes en spiller, så bliver det en med udviklingspotentiale og der har FCK i forvejen Zohore eller en der kan gå direkte ind i startopstillingen og det tror jeg alligevel ikke at man gør før et evt salg af N´Doye
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
annonce