Snak

Mere indhold efter annoncen
Men er det ikke Verbic 2.0 de fleste helst vil have til kanten?

Nu er det selvfølgelig nemt at blive forblændet, når man sidder foran skærmen, men Saba Lobjanidze virker solid (af en superliga-kant at være) og er inde omkring landsholdet, har alderen osv., men omvendt var det også imod Hobro, hvor man gerne skal brænde igennem. Men Saba leverer både offensivt og defensivt. Han kunne være en "billig" løsning, men klart hvis man kan hente en interessant udlænding med de rette spidskompetencer
Det kommer i så fald an på hans personlighed, vurder man han har hovedet med sig og er villig til at lære, så kan man bygge en ekstrem komplet spiller. Ellers så ville han kunne få gevaldige strøg at ståle. Men generelt er det jo sådan backs der kan blive gevaldig gode, hvis de så lære at finde balancen.

Angående Lucas Andersen er jeg meget ambivalent omkring ham, som type passer han slet ikke ind som kant for os omend han nok ville fungere godt med Bartolec. Skulle han komme til ville jeg i hvert fald være en smule skeptisk i forhold til om fysikken er der til de internationale kampe.

Derudover er jeg utrolig imponeret over Wind der vel har været august bedste spiller for os, p.t lukker han alle spekulationer om en ny angriber.
(...)
Nu er det selvfølgelig nemt at blive forblændet, når man sidder foran skærmen, men Saba Lobjanidze virker solid (af en superliga-kant at være) og er inde omkring landsholdet, har alderen osv., men omvendt var det også imod Hobro, hvor man gerne skal brænde igennem. Men Saba leverer både offensivt og defensivt. Han kunne være en "billig" løsning, men klart hvis man kan hente en interessant udlænding med de rette spidskompetencer


Jeg ser ikke Saba Lobjanidze som andet end en breddespiller i FCK. Og jeg synes slet ikke han passer ind hos os som type. Jeg så ham mod Brøndby, og der gad han i hvert fald ikke forsvare, og de blev konstant farlige i hans side. Og så er han højrebenet. Vi skal have en venstrebenet kantspiller ind, og det er også derfor jeg er lunken omkring Lucas Andersen rygtet.
Jeg håber virkelig ikke at vi henter LA. Han vil slet ikke fungere som kant for os.
Jeg tænker at han har niveauet til at klare den fint i SL, men vi mangler jo en hvor kvaliteten er så høj at han ikke falder igennem i eventuelle CL/EL kampe.
Kvist raus.
Jeg har lidt en fornemmelse af at der nok skal komme en kvalificeret afløser for Skov.
Det lå ret meget i kortene efter hans sidste sæson og U21 udtagning at han ville være populær. Samtidigt udtalte Ståle at man havde haft en gentleman aftale med ham, så mon ikke at man har set salget komme på forhånd og har scoutet efter erstatninger længe ?
Nuvel, Skov Olsen var vel plan A, men det ville komme meget bag på mig hvis han var den eneste option i Ståles bog.
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Old123,

Det ligger også lidt implicit i min kommentar; at det var imod Hobro, og at han ikke er toneangivende imod de store. Det handler selvfølgelig også om holdet, han spiller på - at de generelt ser bedre ud imod de dårligere hold end mod FCK, FCM og BIF osv.
"Men er det ikke Verbic 2.0 de fleste helst vil have til kanten?"

- Jo da, til kanten, jeg kommenterede Diego Palacios-rygtet, han er venstre back. Jeg har ingen bud til højre kant. Det kunne have været fint, om salget af Robert Skov var kommet en måned tidligere, så vi for alvor kunne have gjort noget ud af at få gaflet Andreas Skov Olsen. Eller Vaclav Cerny, som jeg tidligere har nævnt, og som jeg tror kan blive god. Saba Lobjanidze er jeg lidt loren ved.
Eller Vaclav Cerny, som jeg tidligere har nævnt, og som jeg tror kan blive god.


Han skiftede desværre til Utrecht for to uger siden... :(
Tror faktisk at Skov Olsen ærgrer sig lidt nu... Det virkede lidt som om han ventede for at se om Skov blev solgt.
moderator
Hvem tager straffe nu Skov er væk? Fischer? Og hvis ja, hvad så når han ikke er på banen? Dame N´Doye?
Dette er en signatur.
Præcis. Ikke at jeg tror, Ståle Solbakken havde øjnene rettet mod ham, men nu er det i hvert fald for sent. Nå, mon ikke de er godt i gang med at finde en god erstatning derinde? Det tror jeg. Kanter plejer de at være ret ferme til at finde. Det eneste jeg lige forestiller mig, kan gå galt, er hvis der opstår panik fordi vi skal møde Røde Stjerne (TNS jinx), og henter en spiller, som ikke helt er gennemscoutet.
annonce