Snak

Mere indhold efter annoncen
Viktor Fischer formentlig. Aner ikke hvem der er to´er i køen. Tidligere har det også været forskelligt.
Pieros var første sparker inden Skov mener jeg.
moderator
Det var Fischer før Skov blev helt vild ikke? Har Damen taget straffe før?

Edit: Pieros, hmm. han får dog nok svært ved at slå Wind af.
Dette er en signatur.
Mht Lucas Andersen rygtet. Jeg synes han er outstanding på topniveau og kan i de tider løfte alle hold i Superligaen offensivt.
Men han har altså et for lavt bundniveau og så virker han ikke umiddelbart til at have psyken til at kunne begå sig i en topklub, hvor kun resultatet tæller. Hos os falder der altså ikke ros af for at spille flot og så kun få uafgjort.
Men når det er sagt, så må han da gerne komme og modbevise mig
Ift Lucas Andersen er han naturligvis toplækker og en rigtig god spiller. Men. Han er ikke højrekant, han har ikke nok slutprodukt og han bliver aller helvedes dyr uden det store videresalgspotentiale.

Jeg håber Ståle finder noget andet - som i skriver - en der minder om Verbic.
Sir_C,

Jeg har satset på Fischer, men burde have valgt Wind som kaptajn på mit drømmehold ;) Eller holdt fast i Evander.
Ifølge superstats.dk har Damen sparket 2 straffespark i suppen, scoret på det ene og brændt det andet:

https://superstats.dk/spillere/spiller-alltime?id=1687
FCM Liverpool
moderator
Lynild, jeg har Damen og tre FCK forsvar. Kan dog godt være man ikke kommer uden om Fischer nu, hvis han også tager straffe.

Dette er en signatur.
Lynild, jeg har Damen og tre FCK forsvar. Kan dog godt være man ikke kommer uden om Fischer nu, hvis han også tager straffe.


Fischer er i hvert fald billigere end Damen, men har heller ikke været pengene værd, endnu. Hvis du har råd til begge, er det jo win-win.

Men jeg skulle skifte efter Falks skade, og så bytter jeg Wikheim for Falk om et par uger, for han har godt nok heller ikke været pengene værd endnu. Nelsson var selvskrevet til den pris, og Bengtsson et fund pga. målet (ellers trækker han mange kort).
Bryan Oviedo skulle blive præsenteret i dag i følge en der havde siddet ved siden af ham i flyet i Lukas Andersen tråden.
Tror i midt midt er død ? Jeg tror godt man kunne hente en midt forsvar og midtbane udover den venstreback og højre wing.
annonce