Snak

Mere indhold efter annoncen
Ok. Det er ikke fordi jeg er uenig i, at vores backer har en anden rolle i dag, end for f.eks. 4-5 år siden (om end Niclas Jensen også havde sine styrker i offensiven, bare på en noget anden måde end Oscar Wendt), men jeg synes ikke at FCK anno 06/07 var et afventende hold (vi scorede i øvrigt stort set lige mange mål i de tre sæsoner). Tværtimod. Holdet havde et udtalt aggressivt koncept, som alle spillere var gode til. Det tekniske element, der er blevet tilføjet, synes jeg i høj grad er tegnet af Vingaard i denne sæson samt Claudemir og Bolanos - Posh ser jeg faktisk ikke som en teknisk stærk spiller, om end han selvfølgelig heller ikke er teknisk svag. Skulle der endelig være kommet noget til på den front i de sæsoner, du taler om, synes jeg at Cesar Santin er den der springer i øjnene.

Men jeg er da enig så langt, at vores angrebsskabeloner ser mere omfattende og varierede ud, netop pga. vores backers nuværende rolle. Der er så at sige langt flere offensive strenge at spille på. Så hvis det er det, du sigter til, kan jeg godt følge dig.
moderator
Det ville være pænt irriterende at skulle se på ham Lustig i superligaen. Han er satme en grim fætter.
Dette er en signatur.
Jo jo, men nu vil det jo alle dage være en umulig opgave, da alle mennesker er grimmere end Posh:
http://www.fck.dk/files/…/pospa1.jpg
Det er heller ikke noget jeg kan eller vil føre lange beviser for. Det er blot en "fornemmelse". Jeg synes bare at der er sket en forandring til det bedre, siden ca. 2008. En langsom overgang, naturligvis, kulminerende i denne sæson.

Med overgang tænker jeg hverken i point eller mål. Mere i noget langt mere subjektivt som kvalitet.

Der var jo også tidligere en generel utilfredshed med Ståle, blandt mange FCK-fans. Jeg tror at mange, ligesom jeg, længe gik med en fornemmelse af, at Ståle ikke rigtigt kunne løfte holdet.

Det viste det sig at han, efter nogle års træden vande, sagtens kunne. Spillet, Ståle og kvaliteten gik alt sammen mod det bedre fra ca. 2008. Og jeg set tilgangen af Pospech som ret central i dette. I fik jo næsten en ekstra midtbanespiller, uden at forsvaret blev voldsomt svækket.
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
"Det er heller ikke noget jeg kan eller vil føre lange beviser for"

- Det kunne jeg heller aldrig finde på at forlange, på baggrund af det du selv beskriver som en fornemmelse. Dine indlæg tjener i sig selv som fin dokumentation. Jeg er bare ikke helt enig med dig, men det er jo en anden sag.

F.eks. mener jeg at en forandring til det bedre, bør kunne læses af tabellen. Ellers er det bare æstetik, og det går jeg ikke så meget op i. Det er i bedste fald sekundært i forhold til holdets præsteren.

Yderligere mener jeg at du glemmer den ustabilitet og manglende idé, der tegnede store dele af FCKs 2009-efterårssæson - og som reelt blev reddet fra at være en mindre katastrofe, af en old-school med klassiske forsvarsdyder som Ulrik Laursen, da denne igen blev fundet god nok til startopstillingen. Det var ikke hverken offensiv pondus, angrebsivrige backer, Ståles koncept eller et højt teknisk niveau, der blev vendepunktet - det blev derimod en spiller, som gav minder om Backe Basic.

Min pointe er derfor, at nok er det gået mere op end ned for Ståle, men jeg har svært ved at se det afgørende next step indtræde før denne sæson. Således heller ikke små tegn på, at det var ved at komme.
moderator
Jeg forvekslede tydeligvis Lustig med ham Dorsin

http://fotballmagasinet.…nkaster.JPG

Dette er en signatur.
Der er lidt Per Krøldrup over Mikael Lustig:
http://www.nrk.no/nyhete…g/1.6199314
moderator
Ja meget endda. Der er også lidt Dorsin over dig i øvrigt
Dette er en signatur.
Mest af alt på håret... og selvfølgelig de tre kinesiske tegn på armen:
http://fotball.adressa.n…100411f.jpg
Dejligt med aktivitet i tråden i en periode som jeg normalt ville betegne som død.

Især rigtig god diskussion mellem Matias og Chuck. Jeg er dog af den overbevisning, at Ståles/FCK´s forvandling fra "dreng" til "mand" har sine rødder i udskiftningen af Peter Nielsen med Wiggen.
De andre faktorer som bliver nævnt har selvfølgelig også alle en indflydelse, men i min optik ikke i samme grad hvad angår det sidste "step".

@ Matias - Er Van Der Wiel faldet helt af på den/skadet i denne sæson?
catch ya at the flip side
annonce