Snak

Mere indhold efter annoncen
Han er ikke skadet, han er bare ringe for tiden. Men det er stort set hele holdet, så hans rædsomme kampe falder desværre ikke særligt i øjnene. Man burde kunne forvente mere af en hollandsk landsholdsspiller, end at se ham i tosse rundt i tv-programmer om hhv. kropsudsmykning (han elsker tatoveringer) og musik, alt i mens han spiller håbløst for sin arbejdsgiver.
Jeg synes i langt større grad udvikligen bunder i helt tilbage til vi hente Gravgaard og JC, til Kvist og Vingaard. Synes nemlig, at det vi er blevet i stand til at tage talentfuld spiller fra den lidt lunkende hyle i super-ligaen og gør dem til profiler og landshold spiller, er hvad der beskriver udviklingen. Vi gør drenge til mænd i stedet for at genopfinde gamle stjerner, hvilket i større grad har tændt den gnist der er.
07-12-2010 - 21.35 Dagen der fik hjerte fyldt med lykke - Både Spurs og Fck videre fra Chl i min livstid.
"Jeg synes i langt større grad udvikligen bunder i helt tilbage til vi hente Gravgaard og JC"

- De er netop en del af NCHs slaughterhouse i sommeren 2005, hvor nærmest en halv trup blev udskiftet. Eller det han selv kaldte Det Ny FCK. Jeg synes også udviklingen i høj grad stammer fra i hvert fald den måde at søge spillere på.
Præcis det jeg vil frem til..

Lækker artikel da jeg gerne ser Santin erstattet :-)

http://onside.dk/nyheder…-til-sommer
07-12-2010 - 21.35 Dagen der fik hjerte fyldt med lykke - Både Spurs og Fck videre fra Chl i min livstid.
moderator
Jeg forstår ikke utilfredsheden med Santin, altså hvorfor man gerne vil af med ham.

Jeg ved godt, at han ser klejn ud i de største opgør i Eurpa, men i Suppen (som stadig er det vigtigste) er han utrolig driftsikker. Han scorer jævnligt, og laver de "nemme" mål, og er generelt overbevisende på Suppe-niveau. Det er i hvert fald langt fra givet, at en erstatning vil kunne gøre det lige så godt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Jeg forstår det heller ikke. Ser man ham på stadion, så tager han en hel del gode løb som ingen andre er villige til at lave. Desuden er han rigtig god i kombinationsspillet. Det beviste han især mod OB.

Jeg håber at Santin bliver, hvis altså han har motivation til det.

- og så er han jo topscorer. Dem har der været langt imellem hos os.
Jeg har en on-going diskussion med en træningsmakker om det. Han vil også bare have forstærkning til angrebet nu og her. I det regnestykke skal Cesar Santin erstattes af en ny (og bedre) spiller, for som han siger det, kan brasseren ikke bruges i de internationale kampe. Det har han jo til dels ret i, når det kommer til de "tungeste" opgør - spørgsmålet er så, hvad det har af betydning. For det første er det slet ikke sikkert, at Ståle - eller den kommende træner - synes der er bedste chance for at opnå gode resultater ved at spille med to på toppen. Faktisk taler meget for, at det ikke er tilfældet. For det andet er Cesar Santin som regel ret god i de kampe, han bliver vurderet til at kunne gøre en forskel i. Også på internationalt plan. Han har f.eks. spillet fremragende mod Rosenborg, Club Brügge og Bate. Ganske vist ikke de stærkeste modstandere vi har haft, men bestemt heller ikke decideret letvægtere. For det tredje er begrundelsen baseret i de internationale kampe ikke ret god. Som repos også siger, er han rigtig god i den turnering, der giver adgang til de internationale turneringer - endda en af vores bedste - hvilket 35 mål i 75 kampe også vidner om. Og ham og Dame N´Doye supplerer hinanden rigtig godt. Jeg synes de er gode til at få hver deres individuelle kvaliteter at træde i kraft, der hvor det er nødvendigt. Det eneste der måske ikke taler til Cesar Santins fordel, er det som KayOkay også nævner, nemlig hans motivation. Indtil videre kan det dog kun tælle som spekulationer, da hans præstationer ikke fejler noget.
Santin var også spilleren der leverede målet mod Valencia på Mestalla, så han har dog vist at han kan være afgørende også i de store europæiske kampe.

Jeg synes ikke at han hverken generelt har faldet igennem i de store kampe, eller ikke har kunne bidrage med noget ekstra, sådan generelt, selvom man sagtens kan pege på enkelte kampe hvor han er faldet ud.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Mit problem med Santin er han ikke er god nok International og det er altså her det gælder, Super-ligaen er vi så langt foran og har en Nordstrand der nok skal lave kasser stabilt hvis det er det mangler. Det handler i størst grad om at holde sig stabilt Internationalt i min optik.
07-12-2010 - 21.35 Dagen der fik hjerte fyldt med lykke - Både Spurs og Fck videre fra Chl i min livstid.
Du har ikke opdaget at Nord er ulejet til FCN? Desuden falder Nordstrand i endnu højeregrad for kriteriet om manglende international gennemslagskraft. Han bliver jo i den grad pustet omkuld, hvis bare kampen spilles 3 mil fra den danske grænse.
Desuden mener jeg, at Boilesen SKAL gøres til permanent anfører! https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=48zuf_y5MMM
annonce