Snak

Mere indhold efter annoncen
Dolberg og Wind på toppen og så N´Doye ned ved siden af Nelsson i midterforsvaret. Jeg ser det ske
Haha, jeg hører dig.
For et år siden, eller bare i juni for den sags skyld, havde de færreste vel forventet, at den europæiske kampagne blev en affære, hvor ingen af de fem bageste der var en fast del af sæson 2018/19 , hvor al modstand blev fejet væk, skulle være medvirkende.

Alligevel præsterede vi at holde et klassemandskab som Røde Stjerne, nede på et minimum af chancer.
At den offensive del var lettere bovlam, på trods af at Skov var den eneste afgang, sætter unægteligt Staales styrker/svagheder i relief.
Mht den offensive del, var der især to ting der undrede mig i går:
1) Den ufatteligt træge boldrotation kan næppe være dårligere anbragt, end i en situation hvor man er i overtal.
Den eneste plausible forklaring må være elendige baneforhold. Og derfor...

2) Når man åbenlyst ikke evner andet end ligegyldige pasninger til siden, og 3-4 berøringer pr mand, kunne løsningen være, at smide Nelsson frem til Damen og Wind, og tæppebombe feltet med høje bolde.
FREM for alt
Jeg tror ikke, at en angriber mere havde gjort forskellen i går. Indlæggene kom ikke, og de stof så dybt, at selv Werge kunne se, at der ikke var plads til Wind og N´Doye.

I bagklogskabens lys, skulle Pieros, efter min mening, have været på banen noget før. Ikke fordi at han nok havde scoret. Men såre simpelt, at så ville Røde Stjerne forsvaret hsve haft noget helt helt andet at skulle have forholdt sig til.
Jeg tror jeg vælger 13 år og Atalanta.

Matias

Det her er hvad du skrev til at begynde med og som jeg reagerede på.

Indtrykket af kampen - ja, kampene endda - har efterhånden bundfældet sig, og jeg må sige, at jeg er en smule opgivende ift. en stor del af klubbens identitet, nemlig de internationale kampagner. Vi har ikke haft kapaciteten til én eneste gang, siden 16/17, at byde klubber op til dans, såfremt der ikke er tale om nogen, som end ikke er europæisk mellemvare. Vi har i bedste fald overlevet på defensiv påpasselighed.

Det fremgår ikke på nogen måde at du her, med at byde op til dans, udelukkende mener offensivt. Jeg kan heller ikke se her, at du virkeligheden plæderer for at vi skal vende tilbage til et mere defensivt udgangspunkt, og din kritik faktisk går på at Ståle ville en mere dynamisk/kreativ central midtbane, og du mener det er et forkert valg af ham.

Men så er vi vel enige, bortset fra at vi i går jo så spillede som vi gjorde tidligere med to ret så defensivt orienteret midtbanefolk i Zeca og Stage.

Stage er så bare ingen Christian Poulsen, Linderoth, Delaney eller Kvist.

Absalon og Zuma.
Det fremgår ikke på nogen måde at du her, med at byde op til dans, udelukkende mener offensivt.


Jo, det fremgår faktisk ret tydeligt.
Kvist raus.
dickos

Måske. Det havde dog udfordret den i forvejen desillusionerede midtbane yderligere, med en mand mindre, hvilket meget vel kunne have resulteret i, at man alligevel var endt med at være nødsaget til at slå lange bolde.
Og i den situation, ville jeg (også) foretrække at smide Nelsson frem, for om ikke andet, at fremprovokere tilfældigt nedfald.
Samtidig anerkender Jeg, at lange bolde næppe er en garanti for noget som helst, men bærer lidt præg af blegt og mirakler.
Tanken er som nævnt, også født i afmagt over den noget kønsløse boldomgang.
FREM for alt
Ok, kan du så ikke lige forklare mig hvordan de to sætninger her så hører sammen i et argument?

Indtrykket af kampen - ja, kampene endda - har efterhånden bundfældet sig, og jeg må sige, at jeg er en smule opgivende ift. en stor del af klubbens identitet, nemlig de internationale kampagner. Vi har ikke haft kapaciteten til én eneste gang, siden 16/17, at byde klubber op til dans, såfremt der ikke er tale om nogen, som end ikke er europæisk mellemvare. Vi har i bedste fald overlevet på defensiv påpasselighed.


Jeg har på intet tidspunkt opstillet den præmis, at FCK skulle gå væk fra et solidt, defensivt fundament. Er der noget jeg til stadighed har plæderet for, er det endda netop at fortsætte i samme rille, da det tilsyneladende er ad den vej, Ståle Solbakken får forskellige udgaver af FCK til at præstere bedst.
Absalon og Zuma.
Jeg synes nu ikke rigtig man kan klandre Stage. Han har sine styrker og svagheder. Jeg synes gårsdagens skuffelse falder meget tilbage på Fischer og Pep Biel, som stod helt stille inde centralt uden rigtig at bidrage. De skulle støtte backsne meget mere og få serberne til at strække deres forsvarskæde.
En helt anden ting, jeg var ved at springe i luften over i går, var hvor fucking lang tid det tog at komme frem, når man havde vundet bolden. Det var ren slowmotion. Det var som om man bevidst ville undgå at fange Rød Stjerne ude af position. Jeg kan godt mærke, at der går noget tid, før jeg kommer ned på jorden igen efter den fadæse, jeg synes det var i går - og i Serbien.
København.
annonce