Snak

Mere indhold efter annoncen
Han rørte dårligt bolden efter det 50-minut.

Er jeg den eneste der finder det idiotisk derefter at lade ham spille 70 minutter og sparke et afgørende straffe?
Pieros har også brug for noget mere selvtillid. Jeg vil starte med ham og Wind i angrebet. Og så vil jeg bænke Fischer imod Randers. Der skal sendes et signal om at hans præstationer på det seneste ikke har været iorden. Falk kan passende tage sig af venstrekanten og så med Zeca og Stage på den centrale midt og Pep Biel på højrekanten.
Forza Napoli Sempre!
1986
Absolut også en mulighed. Det bliver spændende hvad Ståle går med, for der er virkelig mange aspekter i det. Men det kommer til at sige en del om hierakiet i front, hvem der bliver valgt.
Alternativt kunne jeg godt se Daramy få en startplads på venstre kanten.
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Jeg ved det er kontroversielt, men jeg håber stadig vi henter Bendtner ind som N´Doye gardering
Helt klart Wind og Fischer oppe foran. Husker tydeligt hvor meget bedre han var sidste sæson oppe foran frem for kanten. Pep og Holse på kanterne, Falk og Zeca centralt.
Hentes Bendtner, vil han i så fald være stærkt ude af kampform og ville skulle bruge en måneds tid til at spille sig varm - og så er der selvfølgelig alle de andre risici, der følger med. Er der tålmodighed til det?
Håber godt nok ikke Fischer ryger på toppen, det synes jeg aldrig har fungeret optimalt. Wind og Pieros eller til nøds Daramy eller Pep, hvis Wind skal spares
Helt klart Wind og Fischer oppe foran. Husker tydeligt hvor meget bedre han var sidste sæson oppe foran frem for kanten.


Du må have set nogle helt andre kampe end alle andre. Viktor Fischer var totalt usynlig i de kampe han spillede angriber i sidste sæson.
-
Jeg mindes også, at han havde problemer med at finde plads, da han var striker.
København.
Sådan husker jeg det også. Hans stats er dog pænest som angriber sidste sæson, med 6 mål og 6 assists i 12 kampe. På kanten hedder det 18 kampe, 5 mål og 9 assists.

Grundlæggende skal han jo bare se en bold gå ind. Så skal presset nok lettet og relationerne blive bedre.

annonce