Snak

Mere indhold efter annoncen
Wendelbo - spis lige brød til. Hvorfor sidder du og disser folk der har været her i flere år? Du er helt væk man.

Kan man blokerer folk herinde guys?
"jeg er altså ikke din psykolog."

- Nej, det er du ikke, men du skriver, at jeg er forkert på den.

Jeg ønsker blot at høre, hvorfor du mener, jeg er forkert på den. Det vil du så ikke svare på.

"...men vis du ikke kan se nogen af de finde ting vi laver så har du et problem.. "

- Jeg kan sagtens pege på to-tre enkeltaktioner i dag, som ikke har været helt til hundende.

Hvorledes ændrer det på, at man efter knapt en halvleg burde have været bagud?
København.
Schelden. Lad ham være. Han kan ikke argumentere sig ud af en våd papirspose.
Danped, Schelden fortjener ikke point for at have været på forum i mange år. Han tjener til gengæld point for at have ret. Spillet er ikke godt i dag. Vi kunne sagtens være bag ud. Glasset er ikke bare halvtomt i dag.
Schelden fortjener sgu da point for ofte at give karakterer med mere. Han fortjener det ihvertfald mere end andre herinde.

I forhold til Karlo Bartolec, så havde jeg forventet en back, der var klart stærkere mand-mand. Han er stadig helt grøn i FCK, men han brænder da i hvert fald ikke backen af. Jeg er glad for, at Guillermo Varela har hævet sit niveau så betragteligt, at det ikke er et problem, at karlo Barteloc virker presset.

Carlos Zeca må sgu ikke blive skadet. Han har sine udfald i løbet af en kamp, men står stadig med en markant rolle. Jens Stage har sine problemer, når FCK har bolden. Han skal lære at tage løbene og sætte bolden bare en smule på spil. Fysisk skal han nok kunne dække den otterrolle, men teknisk mangler han lidt.
København.
Er jeg den eneste, der hælder til, at gøre Kalle til første keeper? Han virker meget mere sikker i feltet, og er daa ligeså god med fødderne end gryte?
Jeg gider bare ikke at give ham nogen loyalitets- eller veteranpoint. Sådan noget ville jeg selv finde nedværdigende. Han kan få point for godt arbejde og det er karakterene blandt andet.
danped89: vis man ikke kan se zeca spille en rigtig fin kamp har man sku et problem han vinder alle sine dueller.
men stadig væk skal man svine ham til med "hjerneblødninger" pga af 3 "vinderbolde"

nelson og pape skal lige svines til for en hjerneblødning fordi en randers spiller vælger at spille håndbold "igen igen"


altså man kan godt skrive vi spiller dårligt, men den måde man gør det på er godt nok trist at læse !

det er lige så meget det der er problemet, især når der er til hver kamp.

vi har et hold pt, der stort set ikke træner pga af kampe. vi er letter presset pga af vi har haft et par skader som gør vi ikke har kunne stille med nogen af dem der skulle løfte holdet.

men sådan er det en gang i mellem. vi har stadig ikke tabt en kamp i ordinær spille tide hele sæsonen selv om vi har haft det hårdt.
men det vælger man slet ikke at bruge tid på, nej heller skyde på spiller..
Falk ind centralt - zeca ud - Fisher på v. kant her i pausen - efter 60 afløser Holse Pep. Kommer vi foran får Daramy de sidste 20 istedet for Wind.
annonce