Snak

Mere indhold efter annoncen
Juve

Snakker du Frederik Sørensen? I så fald tror jeg du har for høje forventninger. Han vil formodentligt have mere i løn end Bjelland, og det er budgettet trods alt ikke til.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Måske en Sigurd Rosted kunne være noget? Gent har stakkevis af centerbacks.
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Tror ikke Ståle har travlt med CB. Måske boile skal agere backup på VB pg CB næste sæson
Kipvits

Frederik Sørensen var en af dem, der var flere spillere som blev nævnt herinde over en længere periode, jeg kan dog ikke lige umiddelbart huske hvem præcist der blev skrevet om.

Jeg håber ihvertfald bare vi rører på os, såfremt Bjelland ofte skal kæmpe med skader.
Kipvits:

Jeg forstår iøvrigt ikke, hvorfor klubben år efter år venter med at fylde truppen ud, indtil man har sikret et gruppespil. Jeg synes det er at gamble. Kigger man på vores historik, så er det jo mere reglen end undtagelsen at vi spiller europæisk efter august.


Det er et økonomisk spørgsmål... Ståle vil ikke/må ikke, bruge penge der ikke er i systemet. Det er en meget hurtig måde at sænke FCK på.

Alternativt kan du se på klubber der ikke har været så fornuftige. På stående fod kan jeg nævne 3 Superligaklubber, der blev reddet fra økonomisk ruin af milliardærer, pga uansvarlige budgetoverskridelser.

Det ville være langt bedre at få fyldt ud tidligt, så man kan få alle spillet ind. Nu skal vi vente et par uger på at få en ind til midterforsvaret.


Vavro ud, Nelsson ind... Dog også Luftner ud + Boilesen skadet + Bjelland skadet... og så opstod problemet.
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
Jeg forstår iøvrigt ikke, hvorfor klubben år efter år venter med at fylde truppen ud, indtil man har sikret et gruppespil. Jeg synes det er at gamble


Det handler om økonomisk ansvarlighed. At bruge nogle af "gruppespils pengene" inden man overhovedet er sikret et gruppespil - det er uansvarligt og gambling i bedste Brøndby-stil.
-
N´doye ude resten af efteråret formentligt. Fedt fedt fedt.
Fuck hvor er det nederen. Selvom han er fabelagtig så er det svært at tro en knæskade i den alder ikke betyder vi aldrig ser ham på det niveau igen.

Hej Hej Bendtner?
Ja nu er gode dyr rådne Wilfried Bony blev rygtet til Rosenborg, stor som et hus om han er i form aner jeg ikke
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Jamen, det var da godt, at vi totalt smadrede ham ved ikke at skifte ham ud i kampen mod Røde Stjerne. Bravo.

Jeg glæder mig til at se, at vi kan lægge stilen om rent offensivt. Haha, som om det sker.
Alt, jeg siger, er rigtigt.
annonce