Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg håber vi får solgt Thomsen som også kræver en fin løn på 275.000 om måneden.

Han er langt fra en start position efterhånden.
På fløjene har vi jo senest set at Falk, Fischer, pep og Holse er de foretrukne på fløjene og at Stage, Zeca og Falk er forrest på CM pladsen og mon ikke også Mudrazija kommer foran der. Derudover har vi Daghim som jeg vil foretrække som 4-5 valg på fløjene istedet for den dyre Thomsen.
De penge kunne sagtens hjælpe godt på at få en ekstra spiller ind.

Men Daramy er vist ikke helt klar til at overtage som 3. valg i angrebet? Mon ikke Pep og Fischer vil få den plads i de kampe det er nødvendigt. Jeg er mest bekymret grundet Pieros og Winds skadeshistorik, som heller ikke er betryggende
Det er et kæmpe tab for os. Jeg ved snart ikke, hvad jeg skal mene, for i virkeligheden har jeg kun Andreas Cornelius som mere eller mindre naturlig afløser, altså som kan gå ind fra dag 1 og kende forudsætningerne, rollen, klubben, træneren, ligaen, alt det der, og som har profilen og niveauet. Og han ville endda ikke være ligeså god.

Der findes helt sikkert angribere derude, som er ligeså gode spillere som Dame N´Doye, som vi kan få fat i, men det er tvivlsomt, om nogen på den måde kan fungere så godt i konceptet som han kan. Yderligere er N´Doye en kulturbærer og han er vigtig at have med i kampene, han er om nogen en spiller, holdkammeraterne læner sig op ad. Som sagt; et kæmpe tab for os.

Jeg mener vi bør hente en erstatning. Jeg mener ikke, Pieros igen skal fungere som førsteangriber. Det ville selvfølgelig være en solstrålehistorie om han greb chancen, gik ind og tog ansvar og begyndte at score mål igen, men risikoen for, at det ikke sker, er for stor.

Nicklas Bendtner, Pål Alexander Kirkevold, Bjørn Maars Johnsen er de navne, jeg tror er mest realistiske både ift. pris, mulighed for at hente og at integrere på holdet nogenlunde hurtigt. Ikke at der er nogen af dem, der er ønskværdige i min verden, men altså. Der findes selvfølgelig alternativer, dem har jeg bare ikke et overblik over... måske en angriber, vi har mødt i forbindelse med en international modstander? Hvem har været gode, hvem er til at få fat i?
Stakkels Jonas Wind. Nu bliver der trukket veksler på ham.
fck-medløber.
Onuachu har vel ret beset ikke fundet drømmedestinationen endnu ;)
Om der nogensinde har været et tidspunkt i FCK-tiden, Viktor Fischer for alvor skal vise format, er det nu. Det er ham der skal bære den offensiv nu, det er hans skuldre, det kommer til at ligge på. Jonas Wind naturligvis også, men hans position i hierarkiet er, om end han er smadder dygtig, noget længere nede.
Jeg gentager lige mit 3 dage gamle indlæg vedr. N´Doye.

Han rørte dårligt bolden efter det 50-minut.

Er jeg den eneste der finder det idiotisk derefter at lade ham spille 70 minutter og sparke et afgørende straffe?


Hvis der er sammenhæng som det er fremlagt, ligger den her på Ståle og den medicinske stab.

Men fedt nok, nu skal der så lappes 2 huller og langboldstaktikken er nu lidt længere fra at kunne praktiseres i europa.
Det er i hvert fald knivskarpt observeret. Og helt rigtigt, hvis der er en sammenhæng, er det ret kritisabelt.
moderator
Kirkevold er vel den eneste realistiske fra Superligaen. Synes faktisk, han er ret god. Især med en modstander i ryggen, og så sparker han godt.
Selvfølgelig en voldsom nedgradering.

Hvis Llorente bare var skandinav.

Lacina Traore er lige skiftet tilbage til Cluj. Han er ellers en spiller, Ståle har mødt. Og har de fysiske data.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Jeg er nærmest uden mening lige nu.. vidste den var gal, da site bare sad på plænen og sagde nej flere gange til aat sparke..

Dennis eckert evt? Og de urealistiske er vel bony og Adebayor. Fuck hvor kunne det være fedt. :)
I har vel IKKE råd til at lade være med at hente en fysisk angriber.

Personligt skal jeg gerne køre "Bæstet" Helenius over til jer og pudse hans støvler, hvis der bare er en promille chance for at i vil overtage ham.
"I can't say anything," admitted Henry. "They are right." That old Ferguson team-talk - "Lads, it's Tottenham" - now needs an update. Lads, it's Arsenal. Keep putting pressure on and keep asking questions and eventually the capitulation will come"
annonce