Snak

Mere indhold efter annoncen
Mine bud er seriøse, inkl. det på Pål Alexander Kirkevold. Han kunne være en lappeløsning, der hverken er for dyr eller for svær at integrere ift. opgaverne i ligaen. Som jeg også skrev, er der ingen af mine bud, som i min verden er ønskværdige. Pål Alexander Kirkevolds topniveau virker ikke imponerende, Nicklas Bendtner er én stor risiko at have rendende (men måske vil han faktisk være ok i sæson et - så må der bare ikke forlænges), og Bjørn Maars Johnsen har bambi-bevægelser og ser lidt tilfældig ud i hans spillestil, men altså, hvis han kan score mål, kan han score mål, han er dog, trods højden, ikke et monster i luften.
Bendtner er vel ingens favorit, men jeg tror det er svært at finde en spiller der kan det samme som han kan, på samme niveau.
Vi kommer til at mangle et brød med erfaring og teknik til angrebet, vi kommer heftigt til at mangle en på defensive dødbolde. Vedkommende skal gerne være nem at integrere spillemæssigt, tilgængelig og billig.

Han er ude af form, og for dårlig i presspillet - og så er det vel tvivlsomt hvor højt niveauet egentlig er?

Hans nuværende deroute i Rosenborg virker dog ikke til at være udelukkende sportslig.

Jeg tror dog ikke rigtig på Ståle henter ham.
Tim Matavz i Vitesse har jeg haft et rigtig godt øje til. Han virker dog ikke realistisk. Det kan være til næste sommer han kan være aktuel. Ham kender du vel også Matias?
Forza Napoli Sempre!
Ville Kees Luijckx,Sønderjyske være en mand til jeres midterforsvar; er vist ikke i kridthuset i Haderslev pt.

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Olof Mellberg kunne også være en fin tilføjelse.

Og han har åbenbart base på Amager, så kort transporttid.
København.

Ville Kees Luijckx,Sønderjyske være en mand til jeres midterforsvar; er vist ikke i kridthuset i Haderslev pt.


Jeg ser ikke for mig at FCK henter en 33-årig spiller der ikke får spilletid i Sønderjyske. Det virker for uambitiøst.
Forza Napoli Sempre!
Jo, hans alder snød mig, mente han kun lige havde rundet 30, såh tak for denne gang !

//hjst
"Engang Danmarks fodboldby nummer 1. "Klubånd i solskin - troskab i regn"
Ståle lukker Bendtner. Fint nok.
Yohan Boli kunne være et ret intressant alternativ, han er hurtig, stærk og har scoreret relativt hyppigt i Jupier Pro League, for et midter hold. Derudover har han et år tilbage på sin kontrakt.
(...)
Stod det til mig, så skulle bestyrelsen stille midler til rådighed til en fuldgyldig erstatning af N´Doye.

Manden er 34 år og skal sidde ude med en skade i nogle måneder. Derefter skal han først tilbage i kampform.. Foruden dette, så udløber hans kontrakt efter sæsonen.

En stor angriber i alderen 26+ vil være at foretrække, da vi i forvejen har rigtig mange unge og uerfarne spillere i truppen på nuværende tidspunkt. Derudover må en evt. ny angriber gerne have erfaring med international fodbold - enten igennem landshold, EL/CHL-gruppespil.

Det er nok bare drømme tænkning at vi investerer tungt i en ny angriber, men N´Doyes alder og kontrakt taget i betragtning giver det meget mere mening på den lange bane fremfor at satse på at N´Doye kommer tilbage i samme form, for at have kontraktudløb 6 mdr. senere.

På den korte bane vil en handel få betydning for de økonomiske målsætninger, men med det store transferoverskud Ståle og resten af staben har lavet i denne sæson, så burde man vise tilliden og vælge den langsigtede løsning.
-
annonce