Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad trækker Wilfred Bony i løn mon?
(...)
Wilfred Bony og andre store navne som ham er ikke realistiske. Alt for høje lønninger, som vi slet ikke er i nærheden af at kunne betale.

Han tjente angiveligt £120.000... Om ugen i Swansea..

Selvfølgelig vil han gå ned i løn ved hans næste klubskifte - men hvis han skulle komme til FCK snakker vi mere end en halvering af hans Swansea løn, og den tror jeg sgu ikke på at han går med til, når han ingen tilknytning har til FCK.

Selv med en halvering af hans Swansea løn ville han - med længder - være den bedst betalte spiller i Superligaen.
-
Saint@ Ifølge flere UK medier fik han i Swansea 4.680.000£ årligt, så lige om omkring 3,166 mio DKK om måneden eller 38mio DKK om året.

Sammenliget med SL´s dyreste lønning hos Bjelland på 750.000 månedligt, virker det til at det vil være umuligt eller dumt at hente en snart 31 årig som ligger så langt lønmæssigt fra vores budgetter eller hvad vi burde give ham.

https://playerswiki.com/wilfried-bony
https://www.spotrac.com/epl/swansea-city-a.f.c/wilfried-bony-22882/
https://www.bbc.com/sport/football/47016011
Manden er 34 år og skal sidde ude med en skade i nogle måneder. Derefter skal han først tilbage i kampform.. Foruden dette, så udløber hans kontrakt efter sæsonen.


Helt enig i at man bør hente et nyt førstevalg på pladsen i stedet for en lappeløsning.
N´doye er 34 og kommer formentlig ikke helt op i gear igen.
Man bør overveje om man kan rive hans kontrakt i stykker og give ham en anden rolle i klubben. De unge spillere taler jo om hvor fantastisk han er som "mentor", så det kunne måske være en mulighed.
Jeg er normalt ikke for løsningen om at give "legenderne" plads i organisationen, men lige her kunne det vel give mening.
Kvist raus.
Jeg synes bestemt også at man skal gå efter at finde en rolle til N´Doye i FCK når hans aktive karriere slutter.

Manden er indbegrebet af FCK og kan være med til at videreføre kulturen i klubben.
-
Michael Santos hentes ind som erstatning. Spændende, men dog en helt anden type..
moderator
Spændende med Santos, men han er i hvert fald ikke 1-1-afløser for Damen.

Ståle har angiveligt forsøgt sidste år, så han må forhåbentlig være gennemscoutet. Han har dog ikke just væltet mål ind på samlebånd.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Den spanske andendivision er åbenbart vores nye Østøvropa. Lad os håbe det ender lykkeligt.
fck-medløber.
Der var en tidligere der nævnte noget om Victor Nelsson lød som om han havde fortrudt skiftet til FCK, med hans kommentarer efter Randers kampen, tror jeg det var. Nogle der kan huske hvad han præcist sagde?

Det virker desværre som om at Ståle køber endnu en teknisk, og væver angriber.
Jeg er umildbart all-for teknisk og hurtig spil. Jeg synes dog ikke Ståle har lykkedes med at sætte angrebsspillet op, således at det bliver et aktiv for os. Men man må sige: Med mulighed for at have spillere som: Pep Biel/Holse, Falk, Fischer og Wind på banen sammen med en type som Michael Santos er der da grobund for at man kan spille hurtig/teknisk fodbold og splitte forsvar ad.

Men ja, det er til sjældenhederne at det er lykkedes Ståle med den slags angribere.
Godt nok brugte han sidste år på leje i Leganés i La Liga, men han fik kun 550 minutter, i 16 kampe. Havde en længerevarende muskelskade, en sjat kampe blev han holdt på bænken og et par kampe blev han holdt ude af kamp truppen. Og han lavede 1 mål.....

Året før lavede han en pæn sjat mål, men i La Liga 2 for Sporting Gijon.

Som type er han milevidt fra Damen og et highlight reel bestående af mål på straffe og hurtige omstillinger gør mig overhovedet ikke overbevist. Han virker til at kunne få det utroligt svært i langt hovedparten af FCK´s kampe, mod modstandere der står dybt og med 2 kompakte kæder.

Jeg er slet ikke overbevist! Og håber ikke på at det realiseres. Det virker til at Ståle, igen ikke har forstået hvilken type angriber det er der er vigtig for den måde han vil spille på. Sigh!
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
annonce