Snak

Mere indhold efter annoncen
Majestic: nu er det sådan, at vis der er sket noget i knæet så kan du ikke se det før et par dage efter !

så det tror jeg ikke rigtigt på
Wendelbo, det håber jeg du har ret i! 3 måneder lyder også af lidt hvis det faktisk er knæet den er gal med.

Det ville være ubærligt, især med den kommende landsholdsudtagelse lige om hjørnet.

Jeg krydser alt hvad jeg har.
Det med wind har med 99 % sikkerhed desværre noget på sig. Rygterne kører også rundt på twitter hvor 3-4 uafhængigt af hinanden har hørt rygterne, hvilket jeg også selv personlig har....
fck & arsenal
Og med et blev Pjerrot første angriber.. Holy fuck vi har brug for hjælp
Arsenal_love: tror godt på der kan være sket noget. men jeg tror ikke på at de har fundet "skaden" menisk og ved han skal under kniven..

vis du laver lort med et knæ skal der gå nogen dage før du kan lave en skanning af knæet pga af hævelse og formentlig boldindsamlinger.

Inden vi “slår det hen” at jeg skrev at N’doyes kontrakt skal ophæves, så synes jeg at man skal kigge på mine argumenter.
Man kan vel i løbet af et rum tid vurdere på hvor lang tid det er realistisk han er ude. Hvis han først er klar på den anden side af jul, så når han altså at være 35 inden han spiller igen. Desuden er han jo ikke verdenskendt for at holde “diæten” når han ikke spiller. - Jeg siger ikke at man partout skal vælge den løsning, jeg siger bare at det kunne være en mulighed, hvis skaden er så slem som vi frygter.
I øvrigt er jeg da glad for at vores kære tråd er blevet sådan, at vi bare slår hinandens indlæg hen. Nå. Jeg er nok blevet for følsom på mine gamle dage.
Kvist raus.
Linker til den tråd i twitter hvor alle rygterne går...

https://twitter.com/Fiscker89/status/1163878118152712193
fck & arsenal
Det kan simpelthen kun være en and. Menisk skader kan fandme ikke ikke ses på få timer. Det eneste de kan se, er om der er ustabilitet i knæet kort efter, og derefter gisne om hvad dette kunne være.
Det virker sgu også som en der prøver og være morsom og skabe splid blandt FCK fans pågrund af N´Doye skade, når man læser indlæggene igennem.
Casper Fischer @Fiscker89, Er fc københavn fan så det håber jeg godt nok ikke...
fck & arsenal
annonce