Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvad fuck er det, der foregår!?
Så blev løgene lige pludselig enormt lange..

Edit: Og godnat Plankeværket

På 4 dage gik vi fra et angreb der hed N´Doye og Wind. Til Pieros og Santos
Det er lige præcis tragikomisk, som Ståle siger. Det er flige, hvad vi manglede. Efter N´Doyes skade er Wind den spiller, som vi absolut mindst kan undvære, og nu ser det ikke ligefrem ud til, at vi kommer nærmere end flydende og flyvende offensiv! Sådan noget lort!
\"Giv en mand et æg, og han er mæt for en dag - lær en mand at lægge æg.......!\"
Heldigt vi pointmæssigt er kommet så godt fra start.
Så nu er vores største mulighed for point, 0-0 kampe. Fedt...

Fischer skal saftsusme tage sig sammen nu.
Fischer og Pieros, de skal bare have nogle lange bolde i skærmen, så skal det nok gå. Lad os bibeholde det offensive "koncept" selvom vi er uden targetman.

Fuck alt.
Katastrofe med Wind. Nu er det 100 procent sikkert at vi henter en angriber. Ellers er Ståle gået fra forstanden. Michael Santos er et rigtig godt bud og ifølge rygterne er vi også tæt på ham. Det kan dog være at prisen kan blive presset lidt op efter Winds skade. Usmageligt hvis det sker, men sådan kan fodboldverdenen også være. Lige nu er jeg pisseærgelig. Eneste trøst er at vi har fået så god en start i ligaen så vi ikke bliver hægtet af toppen og vi skulle gerne kunne gå videre imod Riga, selv uden N´Doye og Wind.
Forza Napoli Sempre!
Jo tak Northishere. Dybt latterligt.
Som FCK-fan er jeg enormt skuffet over denne sommer. I slutningen af sidste sæson var meldingen, at vi ville have et roligt transfervindue, og forsøge at gå efter en enkelt forstærkning på den centrale midtbane - som skulle være "en hylde eller 2 over det vi plejer at hente fra".

Her et par måneder efter er situationen: Man har solgt Joronen, Vavro, Skov og (Ankersen). Den føromtalte forstærkning fra en højere hylde end FCK normalvis henter fra viste sig at være Jens Stage fra AGF.. Vi har 6 langtidsskader i Bjelland, N´Doye, Wind, Mudrazija, Stephan Andersen og Boilesen.. Vi røg på katastrofal vis ud på straffespark til Røde Stjerne i Parken hvor vi havde 2(!!!) matchbolde til at afgøre kampen i. Dog var det vel forventeligt at vi ikke ville nå CHL gruppespillet, da vi mere eller mindre solgte den drøm fra sammen med Skov og Vavro..

Antaget at vi henter Santos, så har vi reelt set kun 2 angribere i et halvt år - derudover mangler vi også en centerforsvarer..

Av en lorte sommer.. Truppen er tyndere end nogensinde før, og jeg frygter virkelig for både mesterskab, gruppespil og hele sæsonen generelt. Vi risikerer at pisse koefficient points væk.. Føj hvor er jeg skuffet..

Desuden: hvornår helvede tager Ståle et kig på enten træningsbelastningen eller den medicinske stab? Det kan simpelthen ikke passe, at vi sæson efter sæson skal undvære halvdelen af vores hold pga. skader i starten af sæsonen. Der er jo øjensynligt noget som slet ikke fungerer når det kommer til FCK og skader.

Så meget for en "rolig sommer" - vi har nu 3 spillere i startopstillingen som også var i startopstillingen sidste år: Zeca, Falk og Fischer (som slet ikke er i gear).
-
Det kan simpelthen ikke passe, at vi sæson efter sæson skal undvære halvdelen af vores hold pga. skader i starten af sæsonen. Der er jo øjensynligt noget som slet ikke fungerer når det kommer til FCK og skader.


Uden at have noget som helst at have det i, kan det så hænge sammen med, at truppen er ret tynd og der derfor er stor belastning på de enkelte spillere? Eller er truppen tynd, fordi der er skader?

I øvrigt synd for Wind. Han var formentlig tæt på en landsholdsudtagelse her om små 14 dage.
annonce