Snak

Mere indhold efter annoncen
"I slutningen af sidste sæson var meldingen, at vi ville have et roligt transfervindue, og forsøge at gå efter en enkelt forstærkning på den centrale midtbane - som skulle være "en hylde eller 2 over det vi plejer at hente fra". Her et par måneder efter er situationen: Man har solgt Joronen, Vavro, Skov og (Ankersen). Den føromtalte forstærkning fra en højere hylde end FCK normalvis henter fra viste sig at være Jens Stage fra AGF. Antaget at vi henter Santos, så har vi reelt set kun 2 angribere i et halvt år - derudover mangler vi også en centerforsvarer. Truppen er tyndere end nogensinde før, og jeg frygter virkelig for både mesterskab, gruppespil og hele sæsonen generelt. Vi risikerer at pisse koefficient points væk"

- Jeg kan nu for alvor byde MadsLeb velkommen som medlem i ´gammel-sur-klubben´, som huserer her i tråden. Jeg skal være den første til at erkende, at det er fandens med al den realisme, for man bliver nødt til at forholde sig til den, til gengæld får man langt mere interessante indlæg ud af det. Jeg vil for resten benytte lejligheden til at supplere det citerede med, at de to angribere vi potentielt har (inkl. Santos), ikke umiddelbart har den passende profil til det koncept, Ståle Solbakken har vist sig stærkest i at praktisere.

Nå, vi må se hvad der sker.
@Wendelbo

Jeg er satme glad for at du ikke er i vores medicinske stab med det unuancerede billede du fremlægger af hvordan skader opstår. Det er meget sort/hvidt.. Påstår du helt seriøst, at de eneste skader som kan komme som følge af overbelastning er fiberspringninger og træthedsbrud? Det er ikke megen forstand du har på hvordan en menneskekrop fungerer..

Desuden: hvordan kan du overhovedet nogensinde sammenligne håndbold og fodboldskader? Du får 100x flere vrid i dine knæ mv. i løbet af en håndboldkamp end du gør i en fodboldkamp, og du bruger generelt kroppen meget anderledes i de 2 sportsgrene..


-
det er der sikkert ikke, men så må der findes penge andre steder i firmaet, så de huller der er opstået kan fyldes
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
"Er der økonomi til alt det her?"

- I min verden er det ligeså relevant at spørge, om der er økonomi til at lade være.
Jeg kan nu for alvor byde MadsLeb velkommen som medlem i ´gammel-sur-klubben´, som huserer her i tråden.


Haha, jo tak.. Det er nu egentligt ikke fordi at jeg ikke tror på de spillere vi har købt. Nelsson og Jens Stage er jeg overbevist om nok skal blive en succes - på sigt. Problemet er at vi skal bruge dem NU - det var I ÅR vi skulle gå 100% efter Champions League-gruppespillet..

For bare 4 dage siden var jeg sgu optimistisk og af den overbevisning at vi relativt nemt kunne vinde mesterskabet i år.. Med skader til vores 2 eneste målscorerer på 4 dage, så har jeg enormt svært ved at se hvor det skal komme fra... Fischer? Ikke med det niveau han har vist sig frem på siden ja.. Marts nærmest?

Michael Santos skal satme være god, for Pieros fungerer ikke i kampe hvor vi har bolden, og Daramy er trods alt stadig et stykke fra at være på Superliga-niveau...
-
- Jeg kan nu for alvor byde MadsLeb velkommen som medlem i ´gammel-sur-klubben´, som huserer her i tråden.


Hehe, ja, så blev vi en mere.

Jeg vil også rose Mads for det indlæg, for han rammer hovedet på sømmet i forhold til hvad der er gået galt de sidste 4 måneder.
Kvist raus.
Økonomien er det mindste problem lige nu - som jeg læste i går kan vi nuppe lidt af pengene fra næste års budget.. men så har vi så bare tilsvarende mindre næste år, så det kræver jo at vi kan holde lidt længere på vores spillere.
-
Økonomien er det mindste problem lige nu - som jeg læste i går kan vi nuppe lidt af pengene fra næste års budget.. men så har vi så bare tilsvarende mindre næste år, så det kræver jo at vi kan holde lidt længere på vores spillere.


Køber man nu Damens afløser et år tidligere går det vel næsten op.. :-)
God tone = god debat. Det kan der ikke være to meninger om! Du er en del af problemet!
MadsLeb:

det sjovt hvorfor du hele tiden skyder på min person og ikke emnet.

men nu er det sådan at jeg selv har haft 2 skader nøjagtig magen til boile hvor hele lort i knæet røg.

jeg arbejder i håndbold verdenen hvor de skader forkommer hyppit.
hvor jeg har haft mange samtaler med meget meget kloge folk omkring det emne.

alle siger det samme, sjovt nok at boile, wind, luffe, erik. som alle har haft problemer med knæet hvor enten det hele røg eller dele af det.

det har intet med overbelastning at gøre.
det er heller ikke noget man kan træne sig ud af.

det er ikke skader du kan forudse, eller træne dig ud af.

de sker fordi at knæet fåer vrid så lortet springer.
Så igen har det intet med det fysisk eller medicinske.

det kan ske på alle tidspunkter..

men nu gider jeg ikke skrive det mere. men bliv du bare ved med at skyde løst om dig med beskyldninger om dårlig træning.
Jeg er tom for ord... fuck!

Der er intet uheld over Thomsens skulder btw. Det er bevist at hans rotator er slidt, og derfor ryger den af led, når han lander forkert i tryk mod skulder/arm ud i ugunstig position.

Boiles skade kan sagtens opstå ved for meget belastning. Men når skaden på et korsbånd er sket, så vil korsbåndet ryge på et tidspunkt uanset hvad. Dette kan afhjælpes ved en operation, desværre er tiden ude den samme.
annonce