Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg var sikker på Guillermo Varela sad oppe på tilskuerpladserne. Jeg må have taget fejl der.

Der sad en person, der lignede Varela ret meget, men det var nok bare en af Winds bekendte. Jeg undrede mig også lidt over det under kampen.

I øvrigt lidt spøjst, at serbiske medier også meldte Boakye på vej til FCK i 2017, da vi stod i en meget lignende situation. Så vidt jeg husker havde vi hentet Pusic få dage forinden som gardering for Santanders skade.
Det må have været det, Constanza. Jeg kan huske jeg undrede mig over, at han var på tribunen.
fck-medløber.
moderator
Hvis vi skal hente en angriber fra Røde Stjerne, så hellere Milen Pavkov, men han er nok ikke til salg.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Jeg tror vinduet er smækket i medmindre nye skader vælter ind. Eneste lille "men" er omkring Nicolaj Thomsen. Man kan ikke stole på ham, og når han end ikke får spilletid i en kamp som den sidst mod Randers et par dage efter Røde Stjerne, så kan vi næsten ligeså godt lade være med at have ham. Hans redning er selvfølgelig nok, at Viktor Fischer formentlig kommer til at spille en god håndfuld kampe helt i front, hvorfor Ståle stadig ser ham som en brugbar breddespiller, hvis hele korthuset skulle falde sammen.

Og så skal Peter Ankersen selvfølgelig snart have fundet sig en ny klub. Mon ikke der kommer styr på det i næste uge.
Opstillingen i morgen giver vel nogenlunde sig selv:
Grytebust, Varela, Sotte, Nelsson, Oviedo, Pep Biel, Zeca, Stage, Falk, Pieros og Fischer. Evt. med Rasmus Falk centralt og så Jens Stage på bænken og Carlo Holse ind på kanten.
Skal Fischer på top så jeg helst Daramy komme ind og spille kant, det er muligt at han kommer til at lave nogle fejl, men hellere det end 90 minutters alibi fodbold med Thomsen
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Helt enig, Peanuts. Men det kræver bare, at han stepper gevaldigt op på sit defensive arbejde.
Jeg kan godt leve med at han står og koger i perioder hvis bare der er en udvikling, hellere det end 90 minutter med Thomsen
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
moderator
Thomsen ser jeg heller ikke rigtig fidus i længere. Han er ikke rigtig god til noget, og med købet af Stage er han endnu mere overflødig.

På kanten ser jeg gerne Pep Biel få meget spilletid. Hellere ham end Holse, som jeg stadig ikke tror rigtig på. Mod Riga var Holse elendig.

Og så skal Varela spille så meget som muligt. Han er bedre end Bartolec, og kontinuerlig spilletid kan løfte ham yderligere.

Daramy er stadig hit´n miss, men med sine 17 år, forventer jeg heller ikke stabile præstationer. Mod en træt modstander, som i torsdag, har han sin berettigelse sent i kampene. Flere af den slags indhop.

Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Synes kampen i torsdags understregede at Stage IKKE er god nok endnu. Falk / Zeca på midten er stadig at fortrække. Der sker simpelthen for lidt med Stage og Zeca og defensivt er det heller ikke for godt
annonce