Snak

Mere indhold efter annoncen
Santos var nu ok i kampen mod Riga
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
100 mil ja det er voldsomt og så ender man med kun at rose en midtstopper, der slet ikke kan spille bolden frem ad banen, eller se mulighederne i spillet, som et godt køb. Han er super duelspiller, men når Sotte er den bedste af de 2 til at føre bolden frem, står det sløjt til. Håber på en forbedring med tiden.
Old123, det er jeg dybt uenig i.
Verbic fik kun hvad der svarede til 16 kampe i SL i sidste første sæson og fik et rødt kort efter en måned i klubben på et katastrofalt tidspunkt mod Jablonec.

Erik Johansson var også enormt usikker det første halveår og specielt de første 5-6 kampe hvor han både lavede straffe og kostede en del mål og generelt var dårligt positioneret

Amartey var også usikker det første halve år og hev et rødt kort og spillede 4-5 af hans kampe i forsvaret i mangel alternativer i det første halveår i klubben.

Falk var god fra start og de andre blev enormt dygtige men de var på ingen måde stjerne for os de første 6 måneder, der var Pieros f.eks. væsenligt bedre i sit første halve år hvor det så er gået ned af bakke efterfølgende
Hvorfor bliver folk ved med den vise om Pieros var god de første 6 måneder ? Det var han ikke..
Old123: nu kunne jeg godt tænke mig at høre hvorfor du mener pep og santos er lottokuponer.
for de er gennem scoutet !
Men det er jo ret beset to lottokuponer.


Er det nu også det? Det kan godt være at vi har to forskellige definitioner af lottokupon, men i mine øjne er det nærmere spillere der er købt fordi man regner med at de vil blive profiler i FCK. At de så har kostet meget, lægger naturligvis en højere forventning til deres niveau, så de nemmere kan skuffe, men ligefrem at kalde dem lottokuponer synes jeg ikke er rigtigt.

Uanset hvor god en spiller man er skal man jo vide hvor man selv skal løbe hen og hvordan ens medspillere løber ellers kommer man hurtigt til at se dum ud når spillet går lidt hurtigt. Det kommer ikke på 1½ måned, og derfor er det altså ikke underligt at ingen af dem er blevet kæmpeprofiler endnu. Det er vel de færreste der kommer til FCK og bliver profiler fra dag 1, det plejer at være en gradvis forøgelse med udsvingninger indtil de så forlader FCK på et højere niveau end de kom. Det gælder langt de fleste spillere i historien at de ikke har været på det samme niveau i det første halve år, som de har været i resten af deres tid i klubben. Man kan godt gætte på hvad der kommer til at ske, og det er vel netop hele pointen med forummet at man kan diskutere alt mellem himmel og jord, men jeg synes alligevel at man skal passe på med at være alt for absolut i sin vurdering af en spiller det første halve år de er i klubben.

Og de 100 mio skal jo trods alt også ses i lyset af hvor meget vi har solgt for.

Hvorfor bliver folk ved med den vise om Pieros var god de første 6 måneder ? Det var han ikke..


Han scorede 15 mål i sin første sæson, altså nogenlunde det samme som Albäck og Santos. Det er vel godkendt, nærmest uanset hvordan han så spillede. Hvis han finder den samme lethed igen i målscoringen og beholder det andet, så synes jeg egentlig vi har en rigtig fin FCK-angriber. Han har dog fået ret lang snor, så jeg tror også han synger på sidste vers i FCK.
@BlueAndWhite jeg skrev ikke at han var god, jeg skrev at han var bedre end de andre i starten. Han scorede 8 mål på 16 kampe i sit første halve år, hvilket var på et dårligt spillende hold, i den dårligste sæson i 15 år i forhold til slut placering. Der var mange spillere i den sæson og halvår som var meget dårligere end Pieros.

Min pointe var bare at mange af vores spillere var dårlige det første halve år som Verbic, Erik, Vavro, N´Doye og mange flere, som senere blev vigtige for os.

Derfor synes jeg ikke man kan vurdere hverken Mudrazija, Stage, Pep, Santos, Nelsson eller andre af vores nyindkøb som hverken flops eller lottokuponer eller hvad der ellers skulle komme hen over de næste 6 måneder

Helt enig med @tofod omkring det hele
Enig i man ikke kan vurdere om de er flop eller profil endnu :) men vi vurderer jo uge fra uge.. sådan er det jo. Jeg synes det ser spændende ud med holdet det kunne sagtens gå hen og blive rigtig rigtig godt. Så dog stadig gerne en CB
Ja vi skal da vurdere dem uge for uge :-)

Ja jeg synes også at holdet ser spændende ud, men at man godt kunne bruge en spiller mere til CB.

Samtidig så jeg godt at man skød Thomsen afsted grundet hans forholdsvis høje løn og lave brugbarhed.
Selv med Fischer i angrebet fra tid til anden, ser jeg heller Pep og Holse på hvert sin side eller Falk, og så
Stage på midten. Eller endda Daghim og Daramy som indskiftere
annonce