Snak

Mere indhold efter annoncen
Boakye er det jo ikke første gang vi kigger på, så her er det ikke fordi vi lige har spillet mod ham at flosklen "vi har scoutet ham længe" kommer i brug.
Droppede vi ikke at gå efter ham i sin tid fordi vi fik Pusic ind?
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Pusic var jo en nødløsning fordi vi ikke havde plads i budgettet til at hente en dyr angriber ind. Virker mærkeligt, hvis han var et alternativ til Boakye. Kan godt være vi har været interesseret i ham inden da, men på det tidspunkt var det helt sikkert en and, og det er svært at se det som andet nu.
Købte vi ikke også Donatas Vencevicius efter at have mødt ham i noget UEFA- eller TOTO-kval?
Nicolaj Thomsen fra start... Jeg orker det ikke. Odds 1,01 på han bliver udskiftet i pausen.
Holse burde have startet og så Pep ud på venstre, og well lad os håbe den går
Ser optakt lidt forsinket. Ståle afviser direkte og "definitivt" at vi kigger efter Boakye (og Bendtner)
Han kigger vist heller ikke meget på Thomsens præstationer. Det må sgu være ved at være sidste chance. Kunne være rart at se den Thomsens som lavede 10-11 mål og assists for Aab
Du bliver simpelthen nød til at stoppe med at skrive Carsten Hallum. Det går ikke.

Guhle, brug #fcklive - det bliver om ikke andet set st FCK fans
Vi møder jo de stærkeste klubber fra de andre ligaer, og vi har et skyggehold af 5 spillere på hver position, så mon ikke vi har scoutet en spiller fra rigtigt mange af de modstandere vi møder i de europæiske turneringer, især fra klubber under os? Statistisk set, med det scoutingarbejde man må forvente at klubben laver, og det at vi kun møder de bedste hold fra de andre ligaer, synes jeg ikke det er så underligt at der sommetider er sammenfald i de spillere vi møder og henter. Vi skal ikke hente en fordi vi har mødt dem og de tilfældigvis var gode mod os, men vi skal heller ikke lade være med at hente dem fordi vi har mødt dem.
annonce