Snak

Mere indhold efter annoncen
Røde Stjerne får spillet nogle tætte kampe. Øv, at det ikke var os der tampede de unge drenge. Heldigvis er Rosenborg også ude.
fck-medløber.
Kyle Lafferty der blev nævnt herinde, har lige skrevet kontrakt med Sarpsborg 08, så det blev da Skandinavien
Is it cold in his shadow?
Mon ikke spilletiden kommer til at blive fordelt nogenlunde ligeligt mellem de tre, når vi forhåbentlig får spillet os videre i morgen mod Riga. Bjelland kommer i hvert fald ikke til at spille torsdag-søndag.
Bjelland med i truppen i morgen.

Håber ikke han spiller. Ingen grund til at presse ham, og samtidig ingen grund til at splitte Nelsson og Sotte, som de spiller lige nu.

Men hvis han skal ind og have nogle minutter på banen, håber jeg ikke det er Sotte der bliver ofret.
Hvis Bjelland kommer fint tilbage, håber jeg meget at vi får 3 mands forsvaret at se med Bjelland - Nelsson - papa, og på den måde kan dominere midtbanen noget mere og spille noget voldsomt angrebsfodbold, nu hvor vi ikke længere bare kan banke bolden op på et stort brød og forvente at han holder på den
Så er jeg tilbage.

@animal
Jeg kan sagtens se idéen i det, men man skulle nok have vurderet på den idé tidligere i vinduet, da man står med en noget forkert trupsammensætning. - Jeg synes ihvertfald at det virker vovet at skabe en ny taktik med et tremandsforsvar, når man kun har 3 CB’s i truppen. Særligt når den ene af dem jævnligt går i stykker.
Kvist raus.
Vi kommer til at spille kampe ca hver 5/6 dag indtil december, med ekstra pres på eventuelle landsholdsspillere.
Der skal nok komme fint med rotationstid til at Bjelland, Sotte og Nelsson alle har det sjovt i centerforsvaret. De kan alle tre spille 12-13 kampe mere før jul hvis de deler ligeligt.
Det ville da være komplet selvmord, at begynde og køre med et tre-mands-forsvar!? Så er vi da endnu mere sårbare ift. skader osv.

Plus det ville være et katastrofalt tidspunkt, at begynde at jonglere med en anden taktik.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
Pierre tilbage på landsholdet. Vildt nok.
Virker som en latterlig ide at skifte til 3 mands forsvar.
Vi har brug for stabilitet på resten af holdet når vi er hårdt ramt af skader oppe foran. Vi har vundet 7 i streg og er på vej i EL gruppespil. If it aint broke - dont fix it
Jeg har altid ret - selv når jeg tager fejl.
annonce