Snak

Mere indhold efter annoncen
er glasset halvt fyldt eller ....
København
Der kan man se forskel på optimisten og pessimisten.
Synd for Jonas Wind. Men Dame N´Doye er vores bedste og efter min mening vigtigste spiller, så jeg tillader mig alligevel at glæde mig over skadesupdaten. Hvis de 4-6 uger holder stik, så har vi ham formentlig tilbage mod Esbjerg, som vi møder efter en landskampspause - nok for meget at turde håbe på derby primo oktober.

Håber Jonas Wind kommer stærkt tilbage - og så kan vi da glæde os over, at vi formentlig har ham i næste sæson også.
Det sætter vel også en stopper for jagten på en evt angriber
Ja forhåbentlig. Eller det gør det, selvfølgelig. Medmindre man får et godt bud på Pieros her før lukketid. Men tror ikke der kommer noget ind medmindre der ryger noget den anden vej.
Hvis Damen er tilbage til oktober som det forlyder og vi holder fast i Pieros, så er jeg helt enig i at der ikke skal hentes flere angribere. Michael Santos er bedre end de fleste lige går og tror. Han kan virkelig blive et hit når han kommer i tilstrækkelig kampform. Bjelland er tilsyneladende næsten helt klar igen og med Papas pludselige gennembrud, så ser det faktisk fornuftigt ud i forsvaret. Jeg vil dog stadigvæk være mere tryg hvis vi kan hente en ekstra gardering til forsvaret. Eventuelt en spiller der også kan spille på midtbanen.
Forza Napoli Sempre!
så jeg tillader mig alligevel at glæde mig over skadesupdaten. Hvis de 4-6 uger holder stik,


Hvordan kan du glæde dig over situationen? N´Doye er først tilbage for alvor om 2-3 måneder og Wind ude resten af sæsonen, det virker sgu besynderligt.
Hvis vi finder en det kan dække forsvar og midtbanen kan Thomsen komme afsted.
Hvis vi finder en det kan dække forsvar og midtbanen kan Thomsen komme afsted.


Og hvem skulle det være?
N´Doye forventes i kamp om 4-6 uger. Hvordan får du det til 2-3 måneder, Juventus? Du ved måske, hvornår han for ALVOR er tilbage?
annonce