Snak

Mere indhold efter annoncen
Det bedste må være Rigas orkester indtil videre.
0 skud på mål efter 30 minutter. Dét mod et skodhold.
København.
Nu synes jeg du undervurderer lettisk fodbold.
Spiller vi så ringe defensivt på søndag, så får vi sæsonens første nederlag
I Europa League får vi da aldrig scoret - og værst af alt så er man ved at falde i søvn over spillet. Hold kæft hvor er det søvndyssende. Og ja jeg ved godt vi skal have et resultat - men det er ikke publikums venligt på nogen måde. Nelson, Stage, klumpedumpe x 2 og så helt usynlige kanter - ja hele offensiven. Øv øv
Det er både forfærdeligt at se og høre på!
Hvad laver Rasmus Falk? Har han glemt at spille fodbold?
Rigas presspil er så individuelt og usammenhængende, at vi skal kunne spille i gennem det. I stedet vælger vi at lave den ene panikaflevering efter den anden. Der skal tales med store bogstaver i pausen.
Jeg tror ikke Riga kan holde det ellers nogenlunde middelmådige tempo oppe i hele anden halvleg, og formentlig smider superliga-standard-dommeren deres venstre bak ud. Det ville dog klæde vores spil, hvis vi havde bare een kant, der havde fart og antrit til at løbe med i en kontra, i stedet for at snuble rundt ud over sidelinjen eller flagre rundt nede i banen.

Trommerne får Sydsidens bom-bom-orkester til at lyde som et symfoniorkester. Hold da op, det er ringe. Jeg savner næsten vuvuzelaer.
Batman Close. London W12.
Hold kæft en lad omgang. Gider de overhovedet spille fodbold idag eller hvad?
Spænd dog hjelmen og vis hvem der bestemmer!
Det bedste ved den halvej er at den er overstået nu.. for helvede en sløj omgang
Men banen er jo meget tør og svær at spille hurtigt på... Går i dametøj resten af året, hvis Ståle ikke lirer den af efter kampen.

Victor Nelssons spil med fødderne er helt rædderligt. Han må jo have været den dårligste til træning hver dag i FCN.
annonce