Snak

Mere indhold efter annoncen
Ståle bliver kun reddet af kval til gruppespil. Spillet er røv og nøgler og taktikken er låst og vi bliver tvunget til at stå med 5 i bagkæden mod et hold som Riga som vi alle dage burde køre midt over. Problemet er at vi ikke turde fra start.
@Swaggy P Alle hold kan have en offday + vi er videre samlet. De var da ikke ret svært at forsvare!
FC Købehavn fan Vild med data-basseret tilgang til Fodbold Transferslader addict
Men for at skære det helt ud i pap for dig.

Et "Nøh, men 13 ud af 14 og 7 ligasejre" ændrer jo ikke på det, der ret tydeligt kan ses på spillet, indkøbene, taktik og ændringer i løbet ad kampene. Ståle er jo ikke inkompetent, han har nogle helt klare kompetencer og en bestemt spillestil, som han kan skabe store resultater med, men hvis han ikke udnytter dem, og ikke får hjælp eller tilegner sig kompetencerne til at bevæge sig udenfor dette, så er det jo ikke ligefrem optimalt, vel?

Vi er i survival mode i øjeblikket. Vi søger ikke det optimale på nogen måde. Et hold af spillere der ikke har arbejdet sammen i tid nok til at indgå i den ret krævende måde at spille på som Ståle ønsker, skal ikke satse på pludselig at spille fremadrettet i en returkamp vi fører 3-1.

Riga scorer på den reelt første chance de har, både i Parken og i dag.
Absalon og Zuma.
Jeg skal ikke kunne sige, om jeg udtrykte mig uklart, da det virker til, at det kun er dig, der ikke fatter det, Sibusiso Hansen, men jeg vil meget gerne uddybe det. Ståle Solbakken har samlet noget materiale, der adskiller sig fra tidligere i FCK med ham ved roret. Indtil videre har det været ren ørkenvandring, når vi har spillet europæisk fodbold. Kigger man på kampagnen i Europa sidste år og i år, kan man tælle antallet af skabte chancer på to hænder. Offensivt har han ganske enkelt fejlet at omstille den nye stil af materiale til taktikken.

Det er tydeligt, at der mangler et offensivt koncept. Det er selvfølgelig ikke kun vurderet på aftens kamp. Så er spørgsmålet, om det er manglende evner på træningsbanen eller bag skrivebordet, der er skyld i den offensive ørkenvandring. Altså, har han ikke evnerne til at lære sit hold, hvordan de skal spille, når bolden er på modsatte halvdel, eller køber han ind i blinde med ideen om, at man ikke skal tilpasse konceptet. Hvis du vil udlede, at jeg kalder ham inkompetent generelt, er det selvfølgelig helt op til dig. Og jeg har iøvrigt heller ikke ønsket ham død og borte, hvis det er det næste, du vil skyde mig i skoene.

Det står folk frit for at glemme, at man i europæisk sammenhæng har været decideret sløje over rigtig mange kampe. Alene dét, at man ikke på ét tidspunkt presser Rød Stjerne i Parken med en mand i overtal, skriger til himlen. Det er helt absurd at tænke tilbage på, at man ikke formåede at give dem bare lidt sved på panden. Man blev igen most i Europa - præcis som man gjorde under hele kampagnen sidste år. Hvis ikke man må være skuffet over, at man ikke var tættere på, når modstanderne var Rød Stjerne og Young Boys, så ved jeg ikke, hvad man må. FCK kan ganske enkelt ikke forvente en meget nemmere vej til det forjættede land. Og når man oven i købet får en time med en mand i overtal, er det endnu mere røv og nøgler.
København.
@ajafck

Én offday?

Jeg mener nu, at vi har haft utallige af offdays offensivt.
Alt, jeg siger, er rigtigt.
@Swaggy P næææ, den anden jeg lige kan komme i tanke om, er hjemmekampen hvor vi spiller 11 mod 10 imod et stærkt Røde Stjerne hold. I ligaen snitter vi over 2 mål per kamp, senest score vi 3 i mod FCN, lige efter at vores 2 førstevalg er blevet skadet.
FC Købehavn fan Vild med data-basseret tilgang til Fodbold Transferslader addict
Kampen mod Røde Stjerne i Parken lignede meget den som blev spillet hjemme mod Vendsyssel, hvor FCK også spillede 45 minutter i overtal, hvor bolden blev flyttet rundt og tilbage og lidt til siden i et tempo så man kunne tjekke VAR uden afbrydelse.

Og er også af den opfattelse af Ståle har bevæget holdet væk fra det der gjorde FCK gode i Europa
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Jeg bliver lidt træt af at høre på det argument om, at man bør acceptere så rædderlig en kamp, fordi vi har solgt så og så mange og har mange spillere ude med skader.

FCK er en “sælgende” klub. Det er alle klubber jo selvfølgelig, men årsagen til, at vi kan tiltrække spillere som Skov, Fischer og Varela (som alle tre havde muligheder for at tage til større adresser, men valgte FCK i stedet) er jo, at vi har en lang historik med at tage fx Superliga-profiler ind og videresælge dem til langt større klubber, end de ellers kunne sælges til. Især fordi vi kan tilbyde deltagelse i europæiske gruppespil stort set hvert år.

Derfor bør det jo aldrig komme som et chok for Ståle, at han er nødt til at udskifte holdet forholdsvis jævnligt. Og det burde han selvfølgelig indrette sin taktik efter, men som spillet her til aften viser, evner han tydeligvis ikke det.

Og så har vi tre startere, som er ude med skader, men altså - som erstatning har vi to tidligere FCK-spillere (Oviedo og Bengtsson), der bør kende spillestilen, Fischer, der kan spille på toppen, Sotiriou og en angriber til 18 mio. kr. Det kan godt være, Pieros har været elendig det seneste år, men det bør en kompetent manager alligevel kunne klare sig med.
Schelden,

Mon ikke det er en blanding af bevidst valg og nødvendighed. I dag en nødvendighed fordi vi mangler de offensive profiler. Men tidligere i høj grad et valg for ikke at sælge for meget ud i den hjemlige liga ved at folk brænder ud torsdag og flopper søndag.

Desuden skal vi jo ikke længere tilbage end 2016 for at finde et hold der kunne.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Det står folk frit for at glemme, at man i europæisk sammenhæng har været decideret sløje over rigtig mange kampe. Alene dét, at man ikke på ét tidspunkt presser Rød Stjerne i Parken med en mand i overtal, skriger til himlen. Det er helt absurd at tænke tilbage på, at man ikke formåede at give dem bare lidt sved på panden. Man blev igen most i Europa - præcis som man gjorde under hele kampagnen sidste år.

7 mål lukket ind i 10 kampe mod Atalanta, Zenit, Bordeaux, Slavia og Røde Stjerne.

Vi slog Atalanta ud som endte som nr. 3 i Serie A, Zenit blev russiske mestre, Slavia slog BIF´s venner Genk og Sevilla ud og røg ud i kvartfinalen i EL(scorede 6 mål mod Sevilla og 3 mod Chelsea i 2 kampe). Røde Stjerne slog Liverpool og fik uafgjort hjemme mod Napoli.

Årsagen til så flot en defensiv statistik mod de klubber er næsten udelukkende Ståles koncept.

Jeg tror du er blevet er ramt af fortællingen om at sejre af helvedes til. Du er blevet vant til at vi kvalificere os til gruppespil så du ser det som en selvfølgelighed, og vil have mere, uden at skele til årsagen til at vi er der hvert år ligegyldigt hvem vi møder, Atalanta eller Riga, eller hvem der bliver skadet.

Absalon og Zuma.
annonce