Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Vi skal videre. Alt andet vil være en skuffelse.
Malmø og Lugano er hold, vi bør slutte foran i et gruppespil.

Dynamo Kiev er ligeledes en fin lodtrækning. Ståle plejer at have ret godt fat i hold fra Rusland og Ukraine, og det er langt at foretrække fremfor et sydeuropæisk, tysk eller engelsk hold.

På hjemmebane skal vi ramme 5-7 points, mens vi på udebane nok lander 1-4 points.

Ståles kalkule er formentlig sejre hjemme over Malmø og Lugano, samt undgå nederlag til Dynamo Kiev. På udebane skal der hentes uafgjort i Malmø og Lugano, og så kan vi formentlig tåle et nederlag i Kiev.

En ting er nok ret sikkert. Det er, at ingen af opgørerne formentlig bliver festfyrværkeri. Forhåbentlig når Damen at blive klar til de fleste af kampene, og så skal Bjelland i form.

Problemet vil nok være, at Ståle kommer til at rokere en del. Man så i går, hvordan vores hold ser ud med Thomsen og Bartolec i startopstillingen. Desuden skal Pep spilles ordentligt ind. Fischer skal ned på sin kant, og så må Santos spille fra start med Pieros.

Der mangler i den grad rytme, og det skal der arbejdes på. Og så krydser jeg stadig fingre for, Ståle hiver noget kvalitet ind på holdet, men pengene blev nok skudt af på Santos.

Det er muligvis ikke det mest sexede køb i verden, men for pokker, hvor så jeg gerne, vi hentede Christian Gytkjær i Poznan. Han er ikke et skur, men han er solid i boksen, pågående og så kender han dansk fodbold. Jeg forstiller mig ikke, han er svinedyr, og han vil være en fin tilføjelse.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Gytkjær ville være mit mareridt - værre end Bendtner. Ifølge BTs meget saglige transferpodcast er han den decideret bedst lønnede spiller i Polen, hvor han tjener en mindre formue. Vi ville altså skulle af med en løn i Bjelland-klassen udover en solid transfersum for at købe en 29-årig (tror jeg nok) Nordstrand-Berglund-Pourié type, der scorer nogle mål, men ikke har andre kvaliteter end det.

Ret mig hvis jeg tager fejl, men jeg mindes dårligt, at vi har haft succes med den slags angribere før. BTs folk tror på ingen måde på den, og jeg håber godt nok, at de har ret :)

moderator
Jeg aner ikke, hvad han æder i løn, og hvis vi er på Bjellandniveau, så er han selvfølgelig udelukket.
De gange, og det er ikke mange, jeg har set ham, fungerer han fint som opspilsstation, er god i boksen, og virker som en god afslutter.

Når jeg ser Pieros afslutning alene igennem i går, så kunne jeg godt ønske mig en spiller som Gytkjær.

En angriber er dog heller ikke tvingende nødvendigt med udsigten til Damens retur.

Jeg så langt hellere, vi fandt en ordentlig makker til Zeca, men det er jo et tilbagevendende problem.

Nicolaj Thomsen spiller stabilt...det er dog desværre på et så lavt niveau, at man kan være sikker på, at uanset hvor på banen, han spiller...så er det ringe.
Håber på et skifte til AaB ryger på plads i dette vindue.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Enig i at det er problematisk med Pieros. Man kan håbe at Santos fortsætter de gode takter, samt at N’Doye er tilbage på sit gamle niveau om 5 ugers tid. Så synes jeg egentlig, at angrebet ser ok ud, hvis Daramy samtidig skal have lidt spilletid i ny og næ. Vi er dog stadig alt for afhængige af at have et skur ala Corner og N’Doye.

Mht til Thomsen er jeg desværre enig. Jeg kunne så godt lide ham, men han er og bliver en boldflytter. Hvis man kunne sende ham til Aalborg med en stor pose penge, og hente Andersen tilbage, ville vi stå med to solide valg på begge kanter. Det ville også flytte Falk permanent på midten, hvor han efterhånden må siges at være bedst. Falk, Zeca, Stage og Mudrazija (som jeg ikke har afskrevet endnu) synes jeg er godt nok.

Nu hvor Sotte tilsyneladende også er begyndt at kunne tage tre på foden og ikke mangler ilt til hjernen i hver anden aktion, er midterforsvaret egentlig heller så skidt.

Så i min optik er det mest af alt tid der skal til, for at truppen igen kan præstere på et godt niveau. Vi har så været så heldige, at pointhøsten har været perfekt samt at gruppespillet blev sikret, mens vi spillede seriefodbold
Vores kampprogram i gruppen:

Torsdag 19. september, kl. 18.55 hjemme mod FC Lugano
Torsdag 3. oktober, kl. 21.00 ude mod Malmö FF
Torsdag 24. oktober, kl. 21 ude mod Dynamo Kiev
Torsdag 7. november, kl. 18.55 hjemme mod Dynamo Kiev
Torsdag 28. november, kl. 21.00 ude mod FC Lugano
Torsdag 12. december, kl. 18.55 hjemme mod Malmö FF

Fantastisk at slutte hjemme imod Malmø.
Forza Napoli Sempre!
Uden at lyde alt for paranoid, så kan jeg umiddelbart se at DBU har planlagt det således at vi i 4 af kampene derefter skal møde BIF og FCM. Tilfældigt?? Man må formode at DBU har vidst at der ville være en stor chance for at vi i FCK ville have kampe i Europa i disse uger.

De to andre er AGF ude og OB hjemme.
Passer Malmøs AC egentlig ikke på den profil i mangler/har manglet på midtbanen? Er god på bolden, rimelig målfarlig for en midtbane, god arbejdsradius, har international erfaring (dog ikke meget uden for Norden). Ved ikke om han har været oppe at vende herinde for nyligt men det slog mig bare da jeg så puljerne.
Satme uheldigt at vi møder FCM og Brøndby lige efter Europa i alle fire kampe. Endnu en europæisk kampagne med et halvt b-hold.
nu er der gået en dag efter kampen i går.

er der nogle der kan fortælle mig pointen af en midtbane bestående af Thomsen, Zeca, Stage og Falk?

I den midtbane er det kun Falk der kan spille bolden frem.

Jeg husker tydligt vi havde en kontra hvor Thomsen har bolden. Fischer løber lige siden af og vifter ham frem for at antyde han bare skal løbe videre. Det var en situation hvor vi var 3 mod 3. I stedet for stopper Thomsen op og spiller bolden tilbage.

Enhver kan jo se at det ikke er et match at have så passiv midtbane når man spiller med Pieros og Fischer i angrebet. Ingen af dem kan tæmme lange bolde som er den taktik vi åbenbart spillede med.
Succes is temporary loyalty is forever
moderator
Jeg kan ikke se pointen i Thomsen i det hele taget. Hvis det var for at stabilisere defensivt, så lykkedes det ikke. PB blev alt for ofte overladt til sig selv.

Jeg forstår godt Ståles idé med den type. Silberbauer var netop sådan en spiller. Masser af fysik, god fart og først og fremmest god begge veje. Thomsen er slet slet ikke i nærheden af det, men Ståle virker til at tro på ham. Jeg begriber det ikke.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce