Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg så ikke kampen i går, så min kommentar går ikke på det.

Thomsen er nutidens TK. Og det er fandme mærkeligt. Han virkede jo som en optimal Ståle Solbakken-spiller tidligere i karrieren.
Stage er hentet fordi han her og nu kan være en acceptabel løsning til at dæmme op for modstanderen, og man forventer at kunne udvikle ham til også at kunne bidrage offensivt. Ikke med være driblinger, men med power. Det er nok for meget at håbe på, at det bliver på Delaney-niveau til sidst, men forhåbentlig med samme betydning som Linderoth, den yngre Kvist og den modnede Delaney. Jeg tror på, der kommer noget godt ud af det, som vi ærgrer os over, når han bliver solgt til Bundesligaen.
Falk kan noget fremad og med sine driblinger, som de andre ikke kan bidrage med, men han er ikke en klassisk FCK-central midtbane. Dertil er han ikke fysisk stærk nok. Fylder ikke nok. Jeg forstår godt, at folk forfalder til, at han har sin berettigelse centralt, men vi har brug for en der kan dominere derinde. Eller som kan støtte Zeca i en grad, så han kan gøre det endnu mere.
Jeg kan i øvrigt ikke huske udløb på Zecas kontrakt, og jeg gider ikke Google det, men spørgsmålet er vel også, om han gerne vil/er blevet lovet at komme videre næste sommer. USA, Saudi Arabien eller lign enten økonomisk eller oplevelsesmæssige interessante destinationer kunne vel godt trække i en spiller, som trods alt ikke har særlige rødder i eller historik udover det sædvanlige i forhold til Danmark.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Jeg tror i øvrigt, at det nuværende FCK-hold lider under, at vi måtte sælge et par profiler før forventet, så vi egentlig, selvfølgelig også pga skader og Fischers formnedgang, er i gang med en ny opbyggende sæson. Vi skulle jo have haft en peak-sæson nu, eller i hvert fald været tæt på.
Deraf bliver Øvropa absolut ikke kønt.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Pointen med at spille Thomsen er at gøre ham salgbart. Kan ikke se andre grunde.
Succes is temporary loyalty is forever
Jeg er desværre ret sikker på det bliver en rædderlig europa kampagne med den tøse tilgang til kampene og mangel på spilsystem. Jeg fastholder at det ligner ingen rigtig ved hvad konceptet er når Doye ik er med. Og med en midt med Stage Thomsen Zeca og Falk (ude af spilhumør) så ser det sløjt ud offensivt. Hvor pokker skal det komme fra. Heller ikke bagfra hvor det efterhånden er synligt, at Sotte er den bedste til at føre bolden uha da da. Og så savner jeg stadig Fischer løfter sig til det niveau vi tidligere har set - jeg kan ikke huske hans sidste rigtig gode kamp. Masser er boldtab og lige ved og næsten.
Kongen

Normalt ja men i denne situation giver det så chancen for at spille holdet sammen med EL som træningskampe præcis som Ståle gjorde sidste år.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Fornuftig lodtrækning til EL, men i holdets nuværende forfatning kan det godt blive svært. Det må bare i værste tilfælde ikke ende som sidste år gruppespil, det var ringe.
Ståle nævner i et interview i dag at de sidste 14 dage har været de hårdeste/sværeste i hans tid i FCK. Tror manden knokler røven ud af buksen for at finde et nyt spilkoncept og spille nye spillere ind efter hvad han håbede på ville være en stille og rolig sommer. Folk kristerer hans spilkoncept når hele konceptet er blevet ødelagt på en uge også skaderne i angrebet (og til dels forsvaret). Man kan ikke rigtig klage over resultaterne.
Jeg kan ikke se andet end at de stadig spiller en gammeldags 442 hvor kanter skal søge ind, backs uden om og til indlæg - hvis ikke man lige slår en lang pede op på Fischer eller Pieros, der selvfølgelig ikke kan holde i den. Stop nu den naivitet der er intet nyt under solen - kun de forkerte spillere til hans system. Nogen her der kunne se det nye mod Riga ?
Hvor meget kan Ståle også tillade sig at eksperimentere med tiki taka i en kamp som denne? Kan da godt forstå at folk er lidt utilfredse med spillet for tiden, men at de ikke kan se hvorfor er jo utroligt. Og hvis man ikke synes FCK har udviklet sig lidt i spillet, så så man dem ikke hele sidste sæson.
Det nye er vel at backs ikke skal komme til baglinjen og slå indlæg. De skal stoppe omkring 2/3 inde på modstanderens banehalvdel og spille bolden baglæns. Hvis de alligevel kommer til baglinjen pga. en forkert slået aflevering, skal de løbe tilbage med bolden og aflevere den baglæns, når de igen er omkring 2/3 inde på modstanderens banehalvdel.
fck-medløber.
annonce