Snak

Mere indhold efter annoncen
Okay Jenner så du kan aflæse taktikken alene ud fra, at der stadig spilles 4-4-2. Det er sgu godt klaret. Det må være nemt at være fodboldtræner så. Det er åbenbart bare at kigge på modstanderens formation...
Hafnia
der er intet nyt under solen i Ståles måde at gribe tingene an på. Jo måske en 5 mands bagkæde sidste 15 minutter mod Riga. Ked af at sige det men min farmor kunne præstere det samme med de midler og det materiale.
Vardy,

Jeg tror trods alt sæsonen 17-18 må være Ståles værste oplevelse hidtil. Men denne sæson kan snildt blive værre. Den er det bare ikke endnu.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Er det bare mig eller har vi kun scoret 1 mål i åbent spil på udebane i Europa kvalifikationskampene?

Det eneste mål i åbent spil var vel mod TNS (hvilket er et amatør/semipro hold). De to andre var straffespark.

Jeg er bange for at hele sidste sæson i gruppespillet gentages i år.

Så skal vi spille offensivt a la Fischer Falk Zeca og Pep Biel på midten. Santos og Daramy/Cypern i angrebet. Men jeg nægter at tro Ståle kan finde på at spille offensivt i Europa. Han vil gå efter uafgjort på udebane og vinde på hjemmebane
Succes is temporary loyalty is forever
Jeg vælger at tage jubelidiotbrillerne på og tror på en sejr i morgen. Andreas Bjelland stabiliserer det hele, og pludselig flyder kombinationerne.
fck-medløber.
AaB er svingende og generelt dårligere mod os, jeg tror på sejr og dårligt spil
Gad godt se denne i morgen:
Grytebust, Varela, Sotte, Bjelland, Oviedo, Holse, Falk, Zeca, Fischer, Pieros og Santos. Men om vores kære ven oppe foran er klar til at spille fra start er nok mere usikkert.

Jeg stoler i øvrigt ikke på Pep Biel i en udekamp i Aalborg. Og det håber jeg heller ikke Ståle Solbakken gør.
Er der andre end mig som tolker Ståles nyeste udtalelse om Bendtner som om der bliver ledt efter en Vind erstatning?
Han siger at der pt ikke er behov for Bendtner, da han er spidsangriber som Santos, N´Doye og Pieros...
Jeg tror man er åben overfor forstærkninger både oppe foran og nede bagi. Men som han selv siger, så er pengene ved at være brugt, så jeg tror kun der sker noget, hvis vi er heldige og kan finde kvalitet til få penge - måske det rent faktisk findes?? :) Man stiller utvivlsomt højere krav til en eventuel ny angriber end en ny 4. mand i forsvaret. Men jeg tror, vi skal hen på sidste dagen, hvis der kommer til at ske noget. Dog tror jeg ikke rigtig på det, men det er bare en fornemmelse, det har jeg selvfølglig ikke noget belæg for at sige. Men vi har stadig også flere, hvor det simpelthen må kræves, at niveauet hæves (Viktor Fischer, Pep Biel og Rasmus Falk især). Pieros er Pieros - han er bare ikke bedre.
Thomsen er ikke udtaget til i morgen.

Ved godt Ståle nok vil gøre meget for at holde truppen så intakt som muligt. Men det er da holdbart at en spiller i Thomsens alder er så langt ude af truppen og stadigvæk låser lønkroner hos os.
annonce