Snak

Mere indhold efter annoncen
Som jeg har skrevet før herinde kunne jeg godt forestille mig at Ankersen er en del af en byttehandel for en ny spiller og det er måske en af årsagerne til at transferen trækker så lang tid ud. Alt skal jo gå op i en højere enhed. Det skal være en klub der vil have Ankersen og omvendt.Så skal vi så finde en spiller i den pågældende klub der kan være interessant for os men også for spilleren. Det kan jo være svært at finde sådan en spiller der fx har lyst til at gå fra Serie A til Superliga.

Hvis vi laver en byttehandel kunne det tænkes at den pågældende spiller har ventet på vi er sikret gruppespil.

Måske er det høj kaliber spiller som vi kan få hvis vi bytter Ankersen + €1-2m. Jeg ved det ikke. Men handlen med Ankersen har jo trukket overaskende langt ud. Det mest ideelle ville jo have været taget til en ny klub i starten af sommeren og deltage i træningslejren for at lære relationerne med de nye holdkammerater i stedet for at komme ind på et hold hvor sæsonen allerede er begyndt

Det er bare en mavefornemmelse jeg har.
Succes is temporary loyalty is forever
Det har da længe været meldt ud, at Ankersen er fri til at finde en anden klub. Og vel så for de her to millioner euro.
Det harmonerer ikke med, at man skulle have låst ham i et forsøg på at bytte ham væk. Og det vil desuden været ret risikabelt, når der allerede er to højrebacks yderligere i truppen.
Med andre ord, jeg tror du tager fejl. Ikke at et bytte ikke kan ske, men at det er noget man har gået og ventet på. Jeg hælder mere til, at salget af Ankersen evt er det der kan frigive de penge der evt mangler, for at man nu kan købe en ekstra spiller, som koster mere end den smule, som Ståle har sagt, at han har tilbage i transferbudgettet.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Langt ude af truppen ?? Det er mindre ned 2 døgn siden han nærmest spillede fuld tid i vores vigtigste udekamp hele året. Jeg fornemmer helt klart at Ståle har fidus til Thomsen
Ankersen har haft et 1 år eller rettere sagt hans agent til at finde en klub. At han ikke har fundet en klub endnu er da ringe.

Hvis vi antager at han har fundet en klub der gerne vil have ham og omvendt men nægter at betale €2m. Så er vi I en situation hvor løsningen kan være en byttehandel. En byttehandel behøver ikke at være højre back for højre back.

Men jeg hører da gerne forklaringer herinde om hvorfor det tager så lang tid med Ankersen.
Succes is temporary loyalty is forever
Sidste gang journalisterne spurgte Ståle ind til situationen med Ankersen blev der svaret at man har ikke modtaget et tilbud man kunne sige ja eller nej til og han svarer at Ankersen har sagt nej til nogle tilbud for at vente på det rigtige. Derudover svarer Ståle med et glimt i øjet at det kunne være Ankersen troede han skulle til Tottenham, nu når de havde solgt Trippier.
Så det er grunden til det har trukket ud med skiftet.

Når Ankersen i forvejen har ventet så længe på det rigtige skifte. Så skal du være mere end heldig hvis det rigtige skifte for Ankersen passer sammen med den klub hvor vi vil hente en spiller fra. Jeg tror ikke Ståle ville komme med de udtagelser, hvis der blev arbejdet på en byttehandel. Derudover så er det utrolig sjældent man ser byttehandler, det er for det meste kun i football manager.
Jeg er mere spændt på hvad de gør hvis han ikke smutter senest mandag. Skal vi sp bruge ham igen.
Nurgle

Ankersen kan godt sælges selvom det danske transfervindue lukker på mandag. Der er stadig lande hvor det er åbent. Så længe den købende klubs vindue er åbent, kan han sælges. Vi kan for den sags skyld også godt sælge ham til lande hvor vinduet er lukket, han kan så bare først skifte når deres vindue åbner igen.
Elendil

Fair nok men hvem skal score målene?
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Kamp i dag mod AAB, som ser godt kørende ud.
Jeg sælger gerne kampen for en uafgjort og ingen skader.
fck & arsenal
Det ved jeg da ikke, Steve. Den slags tager man ikke nødvendigvis stilling til, når man er jubeloptimist.

Måske er det dagen hvor Viktor Fischer kommer i gang. Eller måske Rasmus Falk.

I virkeligheden er det nok Lucas Andersen.
fck-medløber.
annonce