Snak

Mere indhold efter annoncen
Carlo Holse og Viktor Fischer ude af dagens kamp. Magter snart ikke mere. Mon ikke vi taber med et par mål. Og man kan snart ikke sige så meget til det med det hold, vi har.
Det må vel betyde at Falk og Biel spiller på kanten og Santos og Pieros i angrebet, og så Daramy ind for Santos efter 60 minutter.

Jeg sælger efterhånden gerne kampen for 0-0
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.” ― William Gibson 12-8
Mon ikke det bliver
Kalle
Varela-papa-nelson-oviedo
Biel-stage-zeca-falk
Pyrus-santos

Hvorfor er daghim ikke med i truppen når vi kun tager 17 med?
Jeg håber på 3 mand i centerforsvaret, så vi slipper for Pep Biel fra start.
Hold da op der er meget negativitet. Der er rig mulighed for 3 point med den kamptrup. Om ikke andet, er det fint for holdharmonien at alle får noget spilletid. Jeg tror alle er top motiveret til denne kamp, for at vaske Riga resultatet væk.
FC Købehavn fan Vild med data-basseret tilgang til Fodbold Transferslader addict
Hvorfor er daghim ikke med i truppen når vi kun tager 17 med?


Daghim spillede U19 kamp igår.
Nå, Viktor Fischer er syg, Carlo Holse er skadet og Nicolaj Thomsen erstatter dem. Jeg kan ikke holde optimismen længere. Vi får lussinger. Den slags Københavnere får, noget de tager på værtshus ved Hanstholm.
fck-medløber.
Synes også folk er lige negative nok. Den opstilling som Vardy foreslår er altså sindssygt stærk på trods af en absurd mængde skader

Synes også folk er lige negative nok. Den opstilling som Vardy foreslår er altså sindssygt stærk på trods af en absurd mængde skader


På papiret ser vores opstilling stærk ud, men bekymringen kommer vel efter vores forfærdelige kamp imod Riga. Jeg vil så absolut mene at AaB er et bedre fodboldhold end Riga og hvis vi ikke tager os sammen, så kan vi sagtens få problemer.
Forza Napoli Sempre!
Ståle kan spille på 0-0 og håbe Pieros scorer via hjørneflaget.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
annonce