Snak

Mere indhold efter annoncen
Den er direkte rød den Lucas andersen laver der.

Der står i reglerne, at hvis du direkte går efter at skade/nedlægge en spiller uden chance for bolden, så skal der være rødt, ikke? Sådan en var det der.
Lortehold. Lorteståle. LorteAaB. Lorterød tackling fra Lucas Andersen. Lortepieros.
fck-medløber.
Lortedag.
fck-medløber.
Nå.. endnu en vigtig kamp tabt pga Ståles strategiske svagheder. Ved godt vi ikke rigtigt har tabt kampene imod røde stjerne, men sådan føles det.

Fuck biel, fuck pieros og fuck bartolec btw.
Ja, han er sateme dårlig, Karlo Bartolec. Guillermo Varela er også dårlig, men jeg tror væsentligt mere på ham.
fck-medløber.
Skidt kamp. Man kan smide et blik på dommeren for en hævnaktion fra Thelander og særligt Lucas Andersens tackling til sidst, bagfra og knopper ind på anklen. Om de lige var røde ved jeg ikke, men lidt orange kunne man godt argumentere for.

Nå, det skal ikke stjæle fokus fra en helt igennem jammerlig indsats. Pep bliver fortjent pillet ud i pausen, Varela var helt alene defensivt, men offensivt dumper han med et brag. Pieros skal bare sælges eller gives væk, det kan ikke gå for langsomt. Det blev bedre i anden halveg og FCM skal stadig ligge sig en selen når det bliver forår. Men lige nu er det godt nok deprimerende.

Ongo-bongo-mål 1, FCK 0. For anden kamp i træk. Det er fint at blive ved at lukke den slags mål ind, når man ikke selv har et angreb.
fck-medløber.
Jeg glæder mig godt nok til at se dine karakterer, Schelden. Jeg har svært ved at finde hoved og hale i det hele.
Alt, jeg siger, er rigtigt.
Fedt at Ståle går ud og praler med alle de klubber, der gerne ville have fat i ham op til netop den her kamp. Når det så bliver udstillet, at han taktisk er sat fuldstændigt skatmat, hvis ikke han har sine sædvanlige kæmpe skur at losse bolden op på.
Pyha hvor ser det skidt ud offentsivt uden Wind og Doyen, Santos er langt fra kampform og Pieros er nærmest en fordel for modstanderne generelt og når Fischer er ude med maveonde, så er der ingen mål i udsigt.. Skidt 1. Halvleg 2. Halvleg bedre, dog uden helt at give håb om sejr eller udligning.. Godt med landsholdspausen, der er mange ting at tage fat i på træningsbanen, hvor der skal trænes løbemønstre og intern forståelse, alt for mange nye spillere, der ikke kan finde hinanden i åbent spil..

Umiddelbart ser truppen fornuftig ud, eneste ønske må være at få en ekstra central forsvarsspiller samt at skippe Pieros afsted og få endnu en angriber ind, men det er nok mest ønsketænkning.. Doye må kommer til at pynte på holdet, godt hans skade ikke var så slem som tidligere antaget for vi har intet alternativ med Wind ude..
annonce