Snak

Mere indhold efter annoncen
Når vi spiller uden Wind og Ndoye, er Ståle simpelthen nødt til at have en plan for, hvordan bolden spilles frem. Selvfølgelig er det hårde odds med skader og mange nye spillere, men dem, som er købt ind som erstatninger, bør have individuelt niveau nok til, at man kan lave en plan for at åbne modstanderen op. Den plan kan ikke være lange bolde til Pieros, som ikke vinder en eneste duel. Uden store angribere kræver det, at vi kan spille i små rum centralt, og få bolden i farlige rum til vores kantspillere eller dybt til angriberne, og det kan vi bare ikke i en 4-4-2 med Stage og Zeca.
Jeg er helt enig i det Mads skriver. Og til trods for det, så synes jeg vi dominere denne her kamp, især 2 halvleg hvor Ståle laver taktiske ændringer bla. Er det tydeligt at Rasmus skal spille centralt for os. Vores spil er noget helt andet når han er der. Vi havde fået et point hvis det var andre end Pieros der kom frem til de muligheder. AaB scorer efter en tilfældig dødbold og skaber derudover kun deres ting når vi giver dem foræringer.
Vi har 21 ud af 24 point i SL og er i gruppespil
Det er godkendt. Nu får vi 14 dages pause og så er vi klar til at give den en skalle igen.
Jeg lo lidt hånligt inde i mig selv over ham der foreslog 3-5-2 tidligere. Det er jeg holdt op med nu. Det er åbenbart den eneste måde for FCK at være med i kampene på i øjeblikket.
fck-medløber.
Der går i øvrigt et meget løst rygte omkring Emiliano Marcondes til FCK på twitter...
moderator
Vi skaber intet, og det er bekymrende. Skader eller ej, så skal vi simpelthen være bedre til at levere offensivt end i dag og mod Riga.

30 mio. kr. for Biel virker pludselig af en helt del. Jeg gad virkelig godt være en flue på væggen, når der scoutes i FCK. Det virker temmelig lemfældigt.

AaB var gode i den første halve time, Lucas Andersen skulle have lukket den til 2-0, hvor han alt for let glider igennem vores forsvar.
Nederlaget var fortjent, men Ståles offensive gameplan er uendelig vanskelig at få øje på. Der er intet afgørende i boksen, vores backs kommer ikke rigtig frem, og Rasmus Falk snurrer rundt om sig selv, og forsøger noget kreativt.

Jeg sad bag det ene mål, og derfra var Zeca igen vores bedste mand. Han dækker et enormt areal på banen, og er med i alt. Jeg kan godt lide ham.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Marcondes lyder interessant. Han er også en alsidig spiller der kan dække flere pladser i offensiven. Det eneste bekymrende er hans skadeshistorik, men han skulle efter sigende være helt klar og skadesfri.
Forza Napoli Sempre!
... og det faktum at Marcondes er en spirrevip.
Marcondes ville være et fucking hit :)
Jeg brækker mig i lårfede stråler hvis vi henter Marcondes
Så håber jeg du kommer til at knække dig.
Han var ene mand et kæmpe fustretions moment hver eneste gang vi mødtes FCN, kæmpe løbe pensum, god teknik, hurtig, målfarlig, svinsk og provokerende.. og det va bare for os seere.. prøv at overvej at spille mod sådan en spiller..
annonce