Snak

Mere indhold efter annoncen
Ifølge Søren Sorgenfri skal Maxsø måske til OB. Det er dog en lidt sjov måde han skriver det på, på Twitter, så det kan da godt være, det er fordi han ikke ved, om det er en anden dansk klub der skriver med ham.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Diagne skulle have været endt i Anderlecht og ikke Club Brugge for at Thelin skulle ende i København.
Absalon og Zuma.
moderator
Ærgerligt med Thelin, men så må, der krydses fingre for, Damen er hurtigt tilbage. Orker ikke mange flere kampe, som den i går.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
De kan jo nå at hente andet, Anderlecht. OB henter iøvrigt AJA og ikke Maxsø. Solid men undervældende handel.
Ifm. Club Brügges køb af Mbaye Diagne, så fortæller det også historien om, at topklubberne i Holland og Belgien har fået skruet godt op for det økonomiske niveau indenfor de sidste par år. Jeg har haft løse snakke om det både på Sidelinien og herinde, hvor nogens forventning var, at vi nærmede os dem via den forøgede økonomi i FCK. Det ser desværre ikke sådan ud.
Seneste rygte er at Anderlecht forsøger at hente Batshuayi, for lige at underbygge din pointe.
Mbaye Diagne skulle angiveligt koste €3m+€2m i årsløn med en købsoption på €13m.

Det er €5m for at have en spiller på lån i et år hvis man ikke benytter sig af købsoptionen.

Det er en økonomi vi ikke kan hamle op med. Hvis Diagne ikke performere er det €5m lige ud af vinduet. Vi har ikke råd til at satse på den måde.
Succes is temporary loyalty is forever
.
Til gengæld er der stadig er ret stort og lukrativt marked i skoven af sub-topklubberne dernede og fra de store klubbers trupoverskud. Det irriterer mig stadig, at jeg formentlig er den eneste der har set Riechedly Bazoer som oplagt makker til Zeca. Hold da kæft hvor ville det være godt i Ståles koncept.
Det hører også med til historien at de belgiske klubber har skruet op på blusset efter omlægningen af CHL, hvor en høj placering (inden for top 40 i verden cirka) kan sikre dem en næsten smertefri adgang til CHL hvilket vil være en kæmpe indtægtskilde for holdende. Derfor er de i stand til at ligge de beløb med god samvittighed.

Kunne vi eventuelt ikke gå ud og hente Jelle Vossen, nu hvor CLub Brugge har hentet for cirka 200 millioner angriber i dette vindue?
(...)
annonce