Snak

Mere indhold efter annoncen
1-3
Kirkevold
Nej
Nej
Biel

Fint initiativ...............
Hobro - FCK 15.09.2019
kl. 16:00

1. 0-2
2. Viktor Fischer
3. Ja
4. Nej
5. Bengtsson
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
FCK kunne ikke have købt Andreas Skov-Olsen, men de kunne havde ladet være med at brænde 30 millioner af på Pep Biel.

Meget af det jeg spår om spillere plejer at vise sig at være forkert, men han virker fodbolddum, synes jeg. Det er klart at han ikke kan have alle FCKs relationer under huden endnu, men det er mere end det. Måske er det også derfor, han virker til at tænke for langsomt. Måske er han endda lige så fodbolddum som Ailten Almeida.

At han har en god teknik og måske et fornuftigt overblik, hvis han får tiden til det, er ikke nok i FCK.

Eller også tager jeg fejl. Man kan da håbe.

Jeg havde hellere sparet de 30 millioner og brugt Mohamed Daramy. Han er også lidt, øh, uortodoks i sine valg, men han er også meget ung, og har nogle fine en-mod-en-kompetencer. Og så scorer han mål.
fck-medløber.
Du tager fejl;) gjorde du også med Ailton :p
Åh, kære venner, I bliver skuffede.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
hvad vil det sige at være en selvstændig starut @steve? vi andre mortals herinde har kun titlen ´´bruger´´
Succes is temporary loyalty is forever
Jeg ved det faktisk ikke helt. Jeg fik tilnavnet i sin tid fordi jeg vist nok havde mine lidt egne meninger om tingene og desuden var selvstændig i mit job.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Meget af det jeg spår om spillere plejer at vise sig at være forkert, men han virker fodbolddum, synes jeg.


Jeg synes bare at det er alt for hurtigt at konkludere, at Biel er fodbolddum.

Som jeg skrev i mit tidligere indlæg, så kommer Pep Biel fra Spansk fodbold - som er meget teknisk betonet - til den Danske liga, hvor man spiller enormt fysisk fodbold, og måske ikke på et ret teknisk højt niveau. Det kræver altså bare mere end 1 måneds tilvænning. Hvornår har i nogensinde skiftet job, og kunne alt i søvne efter den første måned? :-) Derudover har det også stor betydning, at Pep Biel først efter skiftet er gået i gang med at lære engelsk.

Personligt kan jeg godt se potentialet i ham - han har i glimt vist at han rummer nogle tekniske færdigheder, som vi ikke er vant til at se i FCK. Opgaven ligger for mig at se i at få ham lært spillestilen og få ham integreret ordenligt i truppen, så han ikke er så anonym i kampene - for det må man jo også bare indse at han har været. :-)
-
moderator
Jeg mener også, det er for tidligt at afskrive Biel. Min bekymring går på, om han har fysikken til at spille den form for kant, der kræves i Ståles system. Jeg er klar over, at Ståle gerne vil ændre udtryk, og jeg håber Biel bliver en succes, men har min tvivl.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
@Mads

Vi er enige om at det relationelle er for tidligt at vurdere, grundet de mange kampe samt landsholdspause osv.
Vi kan dog sagtens kigge på de helt basale evner samt tilgang til spillet.

Jeg synes at Biel´s defensive løbepensum er ligeså ringe som Kusks var det. Det gør samtidig at Varela og Bartolec i flere situationer har set dumme ud. Det gør også at disse ikke tør løbe med frem og derfor begrænser man muligheden for et "traditionel FCK-angreb"
Jeg synes desuden at han har lidt Toutouth (I hans sidste sæson) over sig, man forsøger ofte at drible sig igennem, også selvom der står 3 mand klar til at tackle.
Kvist raus.
annonce