Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg tror ikke rigtig der er styr på transfers.
Ham Biel ligner en spiller der er købt på baggrund af en video. Det ville ikke overraske, hvis han pludselig er udlejet.
@Hjaelmen

Der ER folk der har/havde afskrevet begge spillere. Hvis du påstår andet har du ikke fulgt nok med i debatten. Det eneste jeg argumenterer for er at man ikke kan dømme ham ude allerede nu.

Som jeg også selv har påpeget, og det bliver altså lidt ligegyldigt at diskutere, hvis du er uenig men mener det samme som det jeg skriver. Så kan man sagtens kritisere folk og sige at de ikke har levet op til det man forventede af det og det er jo helt fair. Det ENESTE jeg har potesteret imod er at dømme dem ude, så tidligt i processen.

lagde ud med at spille rystende usikkert, busede på og virkede til at have meget lidt forståelse for den måde vi spillede på.


Så han så dengang ud til ikke at være god nok, men har nu vendt det 180 grader og ser ud til at være rigeligt god. Og det er netop HELE min pointe. At man godt kan have en mening om hvordan en spiller, spiller her og nu, men at man skal passe på med at tro at man kan forudsige fremtiden, for det er det her endnu et eksempel på at man ikke kan. Personligt forventede jeg mere af Gregus og Pavlovic og det kom aldrig, og det er ikke forbudt hverken at gætte eller at tage fejl, men jeg synes man lige skal tage en dyb indånding når vi har at gøre med en spiller der har været her i en måned.

Og så er vi vel tilbage til den kritik der er blevet rettet mod Ståle flere gange af nogle i dette forum: Hvorfor er det åbenbart SÅ svært at lære at spille i Ståles system?


Fordi der er mange aftaler der skal på plads. Men når de er det er systemet godt nok til at spille lige op med de bedste. Det er egentlig ikke så forfærdeligt kompliceret.
@tofod:
Som jeg også skrev, så blev Papa ikke afskrevet da han fumlede rundt i foråret. Han blev kritiseret meget, og imho med rette, fordi han netop var hentet til at være DEN styrende, erfarne, 27-årige centerback vi i DEN grad manglede.
Da det fortsatte mere eller mindre alle de gang han kom på banen i 18/19 sæsonen, afskrev de fleste ham da sæsonen sluttede.
Vil du virkelig selv mene at han har været en udpræget succes, når han "kun" har haft 3 gode måneder for os indtil videre?
Igen, man må gerne forvente sig mere af bestemte spillere, alt efter de kriterier de er hentet under.

At han så har hævet sit niveau NU, efter at han har været på vippen til at blive skudt af, er glædeligt.... men det er vildt at der skulle det til at gøre det.

Og igen, hvem har afskrevet Biel?

Det er vel disse kommentarer du antyder til:

"Jeg har ikke opgivet Biel endnu, men så ungt er 23 ikke. Selvfølgelig første gang han er ude for hjemlandets grænser og der er naturligvis en tilvænning. Man ser også prøver på hans skud af og til."

"For jeg har opgivet Biel. Ikke som spiller, mulig starter eller profil i superligaen - men opgivet som en spiller der nogensinde kommer til at være et godt nok køb, ift til prisen."

"Helt enig. Han bliver formentlig en hæderlig superliga-spiller ala Gislason.
Til den pris skal han bare kunne gøre en forskel fra dag 1, og ligenu vil jeg noget hellere have Holse på den kant."

"Han kan blive en profil der er helt i toppen af superliga hierarkiet - uden at de 37 millioner nødvendigvis er godt givet ud.
Han skulle for helvede havde været en profil mod Rød Stjerne."

Det er ikke kommentarer der virker til at have afskrevet Biel.

Men det er kommetarer der kommer som følge af at han har kostet en stor sum penge og der var en forventning om at han ville have ydet meget bedre end hidtil. Victor Nelsson har kostet det samme og ham er ingen i tvivl om der er perspektiv i. Defensivt har han gjort det solidt defensivt i de fleste kampe. At føre bolden frem er vel det der halter mest iht. det vi så fra ham i FCN.
Pep Biel har vel været en mindre katastrofe defensivt og har intet vist offensivt.
Kan de komme? Måske, men der virker til at være langt igen. Håber jeg han overrasker og brænder af fra Hobro kampen og frem? Ja!

Du skriver det ikke er forfærdeligt kompliceret..... men kan man i en klub der sælger profiler mellem hver sæson, leve med at det åbenbart tager SÅ lang til at forstå systemet og finde sig til rette i det? Vi har set hvad der sker når de spillere man henter i god tid, ikke slår til. 17/18 sæsonen.

Edit: Det er lidt det samme med Stage. Jeg synes at købet af Stage var fornuftigt, iht. den profil man vil have på pladsen, prisen, og at han er skandinav. Og så har han en god aktionsradius.
Men han bliver holdt op imod at Ståle havde sagt at han ville hente en profil til pladsen....
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
Jeg tillader mig at blande mig.

Som jeg også skrev, så blev Papa ikke afskrevet da han fumlede rundt i foråret. Han blev kritiseret meget, og imho med rette, fordi han netop var hentet til at være DEN styrende, erfarne, 27-årige centerback vi i DEN grad manglede.


Papa blev i den grad afskrevet i sidste sæson, af adskillige brugere herinde (Inkl. mig selv). Folk jublede ligefrem da han blev forbundet med et skifte til Sverige - hvis det ikke er at afskrive, så ved jeg sgu ikke hvad det er.

Vil du virkelig selv mene at han har været en udpræget succes, når han "kun" har haft 3 gode måneder for os indtil videre?

Vil du virkelig selv mene at Pep Biel er en udpræget fiasko/fejlkøb/fejlkøb ift. prisen eller hvad folk ellers påstår, når han "kun" har været i klubben i 1 måned?

Det er ikke kommentarer der virker til at have afskrevet Biel.

De kommentarer du citerer er i høj grad kommentarer fra folk, der virker til at have afskrevet Biel. Hvis man skriver, at man forventer at han bliver en "fin bredde spiller", så har man jo netop afskrevet, at han ikke bliver god for os.

Men det er kommetarer der kommer som følge af at han har kostet en stor sum penge og der var en forventning om at han ville have ydet meget bedre end hidtil.

Der var absolut ingen der kendte Pep Biel da vi hentede ham herinde. At du og nogle andre brugere vælger at have skyhøje forventninger til en 23 årig spanier som ikke kan engelsk, udelukkende baseret på transferprisen (som i øvrigt er 10 mio. lavere end hvad i nævner, dvs. 27 mio.) er useriøst. Der er ingen fra den sportslige stab der har været ude og påstå at man forventede at Pep Biel skulle være en stjerne fra start. Det er ene og alene forventninger du og andre herinde har skabt på baggrund af en falsk pris som er blevet nævnt i medierne.

Du skriver det ikke er forfærdeligt kompliceret..... men kan man i en klub der sælger profiler mellem hver sæson, leve med at det åbenbart tager SÅ lang til at forstå systemet og finde sig til rette i det?

Nu negligere du virkelig også FCK nuværende situation. Vi har ikke blot "solgt profiler mellem hver sæson" - i denne sæson har vi solgt 4 bærende stamspillere. Derudover, har vi ENORMT mange skader, til de få resterende bærende stamspillere fra sidste sæson. Vi er historisk presset og i en situation som klubben aldrig nogenside har været i før. Man kan simpelthen ikke forvente at 7 nye spillere går ind fra dag 1 og spiller lige så godt som de solgte/skadede spillere som de afløser, for hele stammen som skulle være med til at spille de nye ind på holdet er væk.. Over halvdelen af holdet har aldrig spillet fodbold på den måde vi gør i FCK, og det kræver tilvænning.

Vi har set hvad der sker når de spillere man henter i god tid, ikke slår til. 17/18 sæsonen.

Det er jo et håbløst eksempel at hive frem. Du kommer med det ene eksempel, de sidste 15 år, hvor det er gået galt, og får det til at lyde som om at det mere er reglen end undtagelsen. I næsten alle de tilfælde vi har hentet en spiller ind i god tid, er de jo netop slået igennem - det er netop den transferpolitik vi har været kendt for i Danmark.. At hente erstatninger rettidigt.
-
"Som jeg også skrev, så blev Papa ikke afskrevet da han fumlede rundt i foråret."

Folk ville af med ham så sent som seneste transfervindue. Nogle ville bare have en ekstra CB, men der var bestemt også dem der ville have ham opgraderet og at han ikke var god nok til at være 3./4.-valg iirc.

Pointen er vel at spillere kan nå at ændre sig til være en gevinst også selvom man forventede en bedre første sæson fra dem. Hvis Papa nu bliver ved med at spille som han har gjort disse måneder, hvad vil du så sige om ham når hans kontrakt er færdig? Er dét ikke netop hvad vi forventede os af ham?

Du bringer selv citater op som eksplicit siger at Biel aldrig vil blive sin købspris værd.
Papa har på intet tidspunkt før lige pludselig nu her, lignet en der kunne fungere for os. Selvfølgelig blev han på den baggrund ønsket solgt. At han så pludselig viser sig at kunne tænke sig om, og ikke bare buse rundt, er meget glædeligt, nu han er i klubben, og der er brug for ham. Men det har taget alt for lang tid, for en rutineret spiller, som fra starten burde kunne finde ud af at spille på et pænt niveau.

Biel blev hentet som afløser for Skov. Det er ikke helt urealistisk, at Skov Olsen skulle have været afløser, var Skov solgt tidligere. Og så skulle der handles hurtigt.
Der valgte man så en spiller, som øjensynligt ikke er vant til måden vi spiller på, fra en liga vi på ingen måde er vant til at integrere spillere fra, som ikke kan et sprog hvor han kan kommunikere med flertallet på holdet, og som ikke har vist at have en klar spidskompetence ala et fantastisk skud eller en overlegen teknisk kunnen.
Det er ikke ensbetydende med, at han ikke viser sig at kunne det hele senere. Men pt ser vi på en afløser for en stamspiller og en kæmpe profil, på et hold hvor flere andre hidtidige stamspillere i forvejen er solgt. Og så er det hvad vi får.
Det falder igen tilbage på scoutingsektoren. For hvorfor der ikke var en anden spiller klar, som passede bedre ind her og nu. Også fordi vi, uanset det meget vel kan blive kutymen fremadrettet med transfers i den prisklasse, lagde et, for os, højt beløb for ham.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
I øvrigt, det der gentagne argument om at vi spiller mange kampe og ellers har folk afsted på landshold. Så må man være bedre til at scoute spillere som passer ind i systemet. Frem for at hente de typer, som skal bruge længere tid på at lære det at kende.
Det er vel heller ikke et argument der holder, i forhold til de klubber vi gerne vil sammenligne os med, som vel har mere eller mindre samme mængde kampe.
Det kan jo ikke passe, at vi først skal kunne se spillere præstere tilpas for os efter en vinterpause.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Jeg forstår ikke helt hvor i vil hen med Papa-sammenligningen. Selvfølgelig vurderer vi (og afskriver) Papa i foråret, hvor han i en hel sæson har været forfærdelig, efter han i øvrigt har været købt ind til at være den store styrmand.
Må vi så hellere ikke kritisere Pieros, fordi at han muligvis banker 15 mål ind i foråret?

Mht. Pep Biel. Dels køber jeg ikke helt argumentet om at han ikke kan sproget og skal ind og tilpasse sig. Han er købt ind (hamrende dyrt i øvrigt) som erstatning for en spiller der bankede mål ind i sidste sæson, så selvfølgelig skal Pep præstere fra start. Ellers må man sgu scoute anderledes.
Kvist raus.
Igen, jeg argumenterer ikke mod at kritisere spillere der ikke gør det godt nok. Jeg argumenterer for at de godt kan vise sig at blive gode nok, selvom de starter skidt. Som fx Papa. Er det så svært at forstå? :)

Grunden til at man ikke hentede Skov Olsen var at han allerede var solgt da man havde mulighed for at købe ham.

Der er mange faktorer som ville kunne gøre det svært for alle spillere i det første halve år, nogle gange er der bare ikke en magisk løsning på problemet.

Skulle man have scoutet anderledes med N´Doye fordi han ikke slog til i sit første halve år?
Hold nu op spillerne vil altid blive bedømt på deres præstationer. Vi må bare stole på Ståle ved hvad fanden han laver.. jeg har personligt bandet Delaney, Kvist for slet ikke at snakke om TK af helvedes til og med rette ;) at Delaney tog sig sammen og blev vores med længder bedste mand, ændre ikke at min kritik på daværende punkt var berettiget
annonce