Snak

Mere indhold efter annoncen
Og ja, så må landsholdspausen gerne slutte, så vi kan diskutere noget andet end Pep Biels evner, eller mangel på samme. :-)
-
Det gør den heldigvis i dag med et brag af en kamp mellem Haderslev og Horsens.
fck-medløber.
Ja hold da op, så er spændingsbarometeret helt oppe i det røde felt ;-)
-
Jeg vil på det kraftigste anbefale jer at lave noget andet i aften. Selv som Haderslev-mand ser jeg ikke frem til knap 2 timers fantasiforladt knoldsparkeri.
@ ATM:

Tænker nu at SE sender ACH hjem med noget der ligner 3 - 0. Det har jeg da tænkt mig at spille på.....

Biel: Tilvænning, udviklingsspiller, tidl. teknisk liga, mangel på viden om SS`s system, vejret, sproget og alt andet man kan fiske op af hatten - så er han pt. milevidt fra at på noget som helst tidspunkt blot en antydning af klasse generelt, ej heller specifikke spidskompetencer.

Se det bekymrer mig lidt - hans selvfølgelig relativt få kampminutter på førsteholdet in mente. Men, på reserveholdet har han så sandelig heller ikke imponeret.
Damen Ndoye er tilbage på græs. I en video på FCK Instagram ses han i en lille spurt - med bold.

Fandeme vigtigt hvis han allerede er tilbage i truppen her i september.

Jeg tror han er med mod Lugano på torsdag.
Elsker latte og FCK Vinyl-entusiast Ledley Cup vinder http://www.youtube.com/watch?v=sCLioAlQbiY&feature=related
https://www.tipsbladet.dk/nyhed/superliga/andreas-skov-olsen-afviste-fck-han-var-besat-af-det-romantiske-udland

Det var så ikke blevet Skov-Olsen, selvom Skov var solgt tidligere i vinduet.
Biel: Tilvænning, udviklingsspiller, tidl. teknisk liga, mangel på viden om SS`s system, vejret, sproget og alt andet man kan fiske op af hattenHvis du flyttede til Spanien i morgen, og skulle arbejde et sted hvor de ikke snakkede engelsk, og du dermed kun kunne kommunikere med en tolk eller med kropssprog - og hvor 50% af de andre ansatte også var nye.. Så ville du så kunne dit nye job 100% udenad efter en måned?

Jeg synes sgu at det er lidt rystende så utålmodige folk er.
-
Det er god læsning, disckos. At man har gjort, hvad man kunne, og erkendt, at projektet ikke kunne blive til noget i denne omgang. Det kan være om et års tid eller to.
Hvis du flyttede til Spanien i morgen, og skulle arbejde et sted hvor de ikke snakkede engelsk, og du dermed kun kunne kommunikere med en tolk eller med kropssprog - ville du så kunne dit nye job 100% udenad efter en måned?


Det er jo så vanvittig en sammenligning, at jeg næsten håber at du laver sjov.
Vi er enige om at relationerne ikke skal sidde i skabet, men når man er købt som en kreativ kant-spiller med et god spark, så skal du altså levere noget.
Han burde jo sagtens kunne sætte en mand eller lave et flot langskud uden nødvendigvis at skulle snakke med holdkammeraterne om det.

EDIT: Han er ikke afskrevet herfra så den gider jeg ikke at starte igen, men du kan jo ikke bare sammenligne en fodboldspiller med en marketingfyr, brandmand eller salgsassistent.
Kvist raus.
annonce