Snak

Mere indhold efter annoncen
Nå, kan læse mig frem til at det var en helt sædvanlig FCK-kamp årgang ‘19/2, hvor Superligaens i særklasse dyreste trup spillede en underholdende kamp og viste klassen. De skal jo efter 15(?) kampe i sæsonen selvfølgelig lige have tid til at spille sammen, men det kommer selvfølgelig nok på et eller andet tidspunkt.

Godt at vi ikke sparede Fisher, Zeca, Bjelland og N’Doye; det havde været usportsligt at spare spillere som døjer lidt med småskader i en kamp mod et 2. div. hold. Zeca ikke skadet endnu dog, men mon ikke det kommer med det kampprogram han udsættes for.

Og så blev Grytebust skadet til træning - lige efter planen. Ikke at det gør så meget forskel, er mere tryg ved anden målmanden, men han bliver vel også snart skadet eller trækker en karantæne.

Har ikke nogen spa, men sætter også Love Shop på. Noget med Drømmenes København. Så kan jeg drømme om at 2/3 af truppen skiftes ud i vinterpausen.
Ståle er til gengæld noget af en kammerat.
Tænk at han næsten vil lave en fadæse mod Hillerød, blot for at styrke mine pointer herinde.
Kvist raus.
I det mindste reddes dagen lidt på, at Brøndby er ved at spille x med Skive :)

Edit : hva fanden, cheftræneren i Skive er Thomas Røll. Ham kunne jeg sgu godt lide.
Yes, det kan altid bruges som bortforklaringsreference... se selv, de andre har det også svært, for det er nemlig bare svært, meget svært, se selv Brøndby, ja kig mest på Brøndby, de havde sværere ved det, så det er klart, vi også havde det svært, men der er ikke nogen rød tråd ifm. vores manglende offensive koncept, for det er helt forskellige opgaver, og den mod Hillerød var meget svær, pokalkampe er altid meget svære, selvom vores plan var så tæt på at blive udført, som det overhovedet er muligt, så var det en svær opgave, Brøndby havde det også svært, desuden vandt vi, så slap lige af med kritikken, der er faktisk ikke det store at kritisere, om noget overhovedet, vi vandt, vi scorede 5 mål, case closed.
Og banen var vanskelig at spille god fodbold på...
“ Solbakken forklarede yderligere, at mange af FCK´s spillere havde en ´meget uheldig´ dag.”
Kvist raus.
Banen var selvfølgelig svær, lyset gjorde det også svært. Og ja, mange af spillerne havde en mindre heldig dag. Mange af spillerne har mange mindre heldige dage i denne periode, men der er ikke noget mønster i noget af det, for der er tale om svære opgaver af helt forskellig karakter.
Hehe. Jeg kan godt lide at jeg ikke er den eneste der brænder sammen.
Kvist raus.
Jeg sidder faktisk og griner af det, det går mig ikke på som for et par år siden. Og så fik vi jo også den oplevelse at væmmes ved, samtidig med at vi gik videre. Det er egentlig bare morsomt, og optimist som jeg er, for det er jeg et eller andet sted, så tror jeg vi vinder komfortabelt med minimum to over Silkeborg i weekenden.

Og så holder jeg jo også med et andet hold. De spillede også her til aften, og havde, vist endda lige præcis, det samme antal skud på mål, som FCK har haft de seneste 4 superligakampe til sammen. Nu og da må man også bare være tilfreds med det, ens samlede portefølje af favorithold giver én.
moderator
-
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce