Snak

Mere indhold efter annoncen
Pieros har spillet 536 minuter i år - 2 mål, 0 assist.

Mon ikke man kommer til at arbejde hårt på at sende ham videre til vinter?
Det kan godt være han kan være en god spiller på et andet hold. Han kan ikke hos os. Jeg har efter så mange kampe med ham kun indtryk af hans presspil er noget vi kan bruge. Det ikke nok. Det langt fra at være nok.

Det er der formentlig ingen der er uenig i. Hverken blandt os fans eller i klubben.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Falk, Pieros, Biel, Holse, Thomsen (Jeg synes ikke at han hverken er traditionel CM eller kant i FCK), Varela.
Kvist raus.
Jeg vil gerne beholde Pieros. Med vores scouting afdeling pt. kommer vi til at hente en angriber der koster mere og er dårligere en Pieros.
Succes is temporary loyalty is forever
Falk passer vel som type rigtig fint som kant. Jeg synes ihvertfald, at han er fantastisk.
Alt, jeg siger, er rigtigt.

1. Kampens resultat? 3-0
2. En FCK spiller laver en double (2 mål el. 2 ass el. 1 mål og 1 assist)? Nej
3. Pieros starter inde? Ja
4. FCK laver clean sheet? Ja
5. Der bliver uddelt et rødt kort i kampen? Nej
4-0
Ja
Ja
Ja
Nej
Igen synes jeg at det er nemt at skyde andre folk en masse holdninger i skoene uden at forholde sig til hvorledes sandheden forholder sig.
Jeg tror ikke at du finder én eneste bruger som ikke kan se hvor meget Ståle har gjort for FCK og hvor fantastiske aftener han har givet os. United, Barcelona, Chelsea osv.


Det er ikke fordi jeg mener at folk ikke anerkender de resultater han har opnået, men jeg synes måske lidt folk overser hvad det har krævet at nå hertil. I mine øjne har Ståle forbedret mange ting og sørget for at FCK kører bedre end det gjorde inden han kom, i alle afdelinger.

Man kan godt kigge på FCM og se på om de måske har fundet nogle redskaber der virker lidt bedre end dem FCK har, i hvert fald i forhold til scouting. For de har hentet nogle dygtige spillere. Men lige nu har de et spilkoncept der kun har bevist sig i superligaen, og der var ikke så meget tvivl om udfaldet da det virkelig kom til stykket sidste år eller da de skulle forsøge at spille sig i Europa. Og de er kun lige begyndt at blive en virksomhed der ikke går i minus.

Jeg synes folk forventer for meget og overser de negative konsekvenser der er umulige eller svære helt at styre uden om. Hvis man vil hente den bedste spiller før de andre, er man nødt til at løbe en vis risiko. Det betyder også at nogle spillere vil falde igennem. Det synes jeg ikke er et udtryk for dårligt forarbejde, og slet ikke når man har plus på transfersiden. Og i stedet for at man siger "Kan vi blive lidt bedre", så bliver det til "Vi er slet ikke gode nok". Det synes jeg bare er et meget voldsomt statement, når vi har været mere end gode nok op til nu, hvis man alene bedømmer det på resultater og økonomi (som vel må være de to vigtigste parametre?)
Når vi snakker Ståle vil jeg umiddelbart dele hans tid i klubben i de 2 perioder han har været her.

I de første 5 sæsoner, vandt vi 4 mesterskaber.

I de 6 sæsoner vi har fået nu, har vi vundet 3. Og leveret den vel nok dårligste sæson siden Roy i 17/18.

Den største forskel: Træner vs Manager.

Træner Ståle har vel ikke ændret sig vildt. Basis for systemet, er meget genkendeligt.
Men Sportsdirektør Ståle henter nærmest flere underlige spillere til systemet, end CV gjorde.

Og så er vi tilbage til den underlige stædighed der ser ud til at herske omkring Ståle og hans egne evner. At tilknytte Jesper Jansson, var set af mange, som en erkendelse af nogle mangler.... ham udskiftede man ikke da han smuttede.
Mente Ståle så at han kunne håndtere det hele igen selv?
Og siden Jesper Janssons periode, er der blevet hentet markant flere nulbonner.

Og så er der hele arbejdsbyrden der helt sikkert også ligger i at have begge roller.
QPR - Og ignorerer (u)tilfreds, så godt jeg kan.
I de første 5 sæsoner, vandt vi 4 mesterskaber.

I de 6 sæsoner vi har fået nu, har vi vundet 3.


Det første hold han overtog var stærkt nok i sig selv, og lå til at vinde mesterskabet. Det andet hold han overtog var i forfald og havde allerede tabt mesterskabet på det tidspunkt. Det første stykke tid af anden periode kæmpede han tydeligvis med økonomien, for der var mange lejeaftaler, og ældre spillere der blev hentet på korte kontrakter. Altså hurtige løsninger for at få gang i holdet igen. Derfor synes jeg ikke rigtigt at de første to sæsoner kan sammenlignes med hans første to sæsoner, hvor han overtog et hold der var bygget op af Hans Backe.

Og så er vi pludselig ude i at vinde 3 ud af 5, eller 3 ud af 4, hvis man er gavmild med hvor meget der skulle rettes op da han kom tilbage. Den kan i hvert fald aldrig nogensinde hedde 3 ud af 6. Og den hedder 3 ud af 4 de sidste 4 år.

Kigger vi på transferindtægterne i samme periode er de steget markant siden Ståle blev manager.
Det kunne da være sjovt, hvis FCM røg ud til fremad Amager.

Dog vil det være skidt, for så har de KUN ligaen at koncentrere sig om.

Men taget Bak Bachs kommentarer fra tidligere i dag in mente, så viser det jo endnu en gang, at FCM ikke kan spille europæisk.
annonce