Snak

Mere indhold efter annoncen
Nordsjælland ville i givet fald være i Parken da FCK blev trukket først
Nogen der egentlig kan forklare hvad der gik galt med Jesper Jansson i København?

Han er en noget krævende type, men kan også levere - det gjorde han for Helsingborg, og for Hammarby har han været en åbenbaring. Helt eminent til at scoute de rigtige typer, og klubben har aldrig købt så godt ind, efter skandinaviske forhold, som efter han kom til. Hans indkøb (minus mismatchet mellem Jakob Michelsen og klubben) har løftet klubben til et helt andet niveau.

Også selvom medieinteressen, og presset i Hammarby, er også relativt stort.
KatarinaMariaSofia
@ tofod:

Synes nu ikke du bør lade dig `intimidere`til at forlade en konstruktiv, væsentlig og nødvendig løbende debat.

Du er hvert fald ikke ene om at have det syn på tingene her, som du så glimrende imø. giver udtryk for. Personligt har jeg gennem årene her jo da også oplevet, hvad jeg mener er et for unuanceret syn på (primært) SS, men nu også på staff generelt.

Kritik skal der da være. Også negativt lødet naturligvis. Men det er der i sandhed da også. Jo jo. Det er sikkert blot udtryk for glød og passion..... eller X eller Y.

Man kunne så også til tider udtrykke sig i positive kritiske vendinger..... her der dog noget længere mellem snapsene. Betragteligt længere. Og så må jeg forstå at det blot er fordi vi/jeg ikke følger godt nok med. Eller blot ikke formår at finde det intellektuelt høje niveau der skrives på. Og det er så sikkert korrekt.

Nu ser jeg så frem til en fin præstation i morgen - har vi behov for at se - 4-0. En stærk indsats i Malmø, og så en sejr over Vestegnens helte. Så er vi med igen.

God weekend - til alle her.

moderator
Nu ser jeg så frem til en fin præstation i morgen - har vi behov for at se - 4-0. En stærk indsats i Malmø, og så en sejr over Vestegnens helte. Så er vi med igen.

Jamen, det ser vi alle frem til. Problemet er blot, at der ikke er tegn på den slags.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Lad os nu se. Kampene skal jo lige spilles først. Nuvel. Du/I mange her har da ret. Vi har da spillet bedre end pt. Men, har jo da så også før haft perioder med udfordringer.

Så det hele flasker sig som nok igen.moderator
Ok, så er der ikke noget at bekymre sig om, når alt blot flasker sig igen.

Jeg håber, Ståle har flere greb i posen, selv om jeg da er begyndt at tvivle.
Så længe han bilder sig selv ind, han kan isolere hver dårlig kamp til et særtilfælde, er min tiltro begrænset.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Ja nu møder vi mægtige Silkeborg og stiller med Stage/Zeca og formentlig Victor og Falk på kanter. Vi vinder nok en snæver 1-0 eller 2-1 og det offensive spil er stensikkert ikke prangende. Sejrsmålet er nok et selvmål. Den opstilling holder mod de mindre hold, men så snart modstanden bliver en tand bedre får vi intet skabt når vores centrale midt ikke kan sætte spillet offensivt. Vi kan i bedste fald få en 0-0 mod Malmø. Jeg savner lidt kontinutet og tro på et offensivt koncept, der kan bringe os videre. Hvorfor i alverden er det Ståle spiller forsigtig Per og vælger Stage i kampe vi kan og bør vinde ganske konfortabelt, med Falk central, hvor han efterhånden er klart bedst hos os. Han skaber mindre end både Biel og Holse på kanten og søger alligevel ind centralt, hvor han så løber i vejen. Spil nu for satan en serie kampe med Zeca/Falk centralt, Victor venstre kant og så Biel/Holse til at fungere på høje. Alle for jo brug for kontinutet og en række kampe fra start, det kan kun køre relationer og vores offensive spil bedre. Alt dette skrevet da jeg ved Ståle under ingen omstændigheder vil vælge at skifte formation til noget vi har spillerne til.
moderator
Hvordan bliver angrebet? Santos og Pieros? Eller mon Damen får startplads?
Dette er en signatur.
Mit bud er Michael Santos og Pieros Sotiriou. De er begge friske, mens både Nicklas Bendtner og Dame N´Doye dels er ude af kampform, og dels spillede alt for meget for to dage siden.

Et vildt bud kunne være at Mohamed Daramy tog den ene plads, men det tror jeg alligevel ikke på.
fck-medløber.
moderator
Santos og Pieros formentlig. Det bliver en fest.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce