Snak

Mere indhold efter annoncen
...
Sagde Michael Krohn-Dehli det? Jo jo, "fucking idiot", den kan jeg godt forstå, skal give noget - men årsagen "du vil da også altid i centrum" kan isoleret set ikke have givet karantæne, da det jo er den skinbarlige sandhed. Og DBU må altså mene, at det hører fint sammen med dommergerningen. Ellers havde de vel taget konsekvensen af mandens selviscenesættelse igennem snart elleve år. Jeg mener, det har været tydeligt siden dag et, og jeg kan da huske, at netop den af hans tendenser, har været emne herinde og på rene fanfora, siden vel engang i 2001.
Og bruge de dertil indrettede skraldespande, når i skal af med jeres tomme øldåser? Tak.

Hvilke øldåser? Dem når grønlænderne, kineserne eller hvor de nu kommer fra at snuppe inden de overhovedet rammer jorden
Problematikken er bestemt ikke ny. I de 18 år, jeg har boet på Østerbro, har man debatteret emnet, som slet og ret handler om voldelige optrin og svineri i gaderne i forbindelse med afviklingen af sådanne større arrangementer.


Ikke at det er ok at lave ballade - men hvis problemet har været der alle årene, hvorfor helvede er idioten så flyttet dertil?

Min Må´mor bor tæt på en kirke, i det hersen "Kongens Lyngby" (for man må vist ikke bare kalde det "Lyngby"). Meget roligt område, absolut ingen støj. På et tidspunkt får den her kirke så nye naboer - efter at de her folk er flyttet ind, så vælger de åbenbart at klage over, at kirken ringer med klokkerne kl. 10 hver søndag "morgen".

Jeg ville opfordre den type mennesker til at flytte langt ud på landet - men så vil de vel bare klage over, at der kører traktorer rundt, så de ikke kan komme hurtigt nok frem.
"Det er dog ikke noget jeg ved noget om, det er ren spekulation."
Der er også kirker på landet.

Selvom jeg er helt enig i at man må følge skik eller lande et fly, når man vælger at flytte til et sted med kirke, så er det edderbroderemig irriterende at høre på den idiotiske bimlen hele tiden. Hvad er formålet, udover at gøre opmærksom på sig selv og være drønbelastende?
fck-medløber.
Sagde Michael Krohn-Dehli det? Jo jo, "fucking idiot", den kan jeg godt forstå, skal give noget - men årsagen "du vil da også altid i centrum" kan isoleret set ikke have givet karantæne, da det jo er den skinbarlige sandhed.


Det var det han fik de 28 straf-point for (Jeg mener det var 28). På vej ud af banen nåede han også lige at råbe "Hold kæft" til 4. dommeren.

Karantænen er vel på sin plads. DBU skal jo beskytte dommerne. Men Krohn-Dehli havde jo ret i hvad han sagde og man kan ikke rigtigt bebrejde manden for at være frustreret og hidsig i situationen.

Det er selvfølgelig lidt urutineret at trække karantænen til sig - Men Svendsen taber jo småkagerne gang på gang. Svendsens uduelighed har evige konsekvenser for klubber og spillere. Men aldrig konsekvenser for Michael Svendsen selv - Det er jeg sgu ret træt af...

Det eneste positive ved Svendsen er, at han er dårlig uanset hvem han dømmer. Så det går vel lige op over tid. Men han burde slet ikke dømme. Det er rystende hvis der ikke kan findes bedre dommere i Danmark.
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
TK bliver i tre år yderligere. Tja. Som han har spillet her i foråret og i slutningen af efteråret 2010, kan han snildt bruges som back-up til start-11. Man kan være lidt nervøs for, at han kun har præsteret sådan fordi holdet som helhed har fungeret uhørt godt - det får han forhåbentlig ikke anledning til at modbevise, men der er selvfølgelig en betragtelig risiko for det alligevel.

Der er dog noget ved forlængelsen, jeg ikke helt kan genkende. Bl.a. CVs skitsering af TKs tid i FCK: "Det er ikke nemt at komme fra en mindre klub til FC København og med det samme være i stand til at tilpasse sig niveauet i træning og i kamp, og det håndterede Thomas uden problemer"

- Det er jo end ikke en sandhed med modifikationer, det er slet og ret ikke rigtigt.

http://www.bold.dk/nyt/F…nger-med-TK
Kommer Oviedo overhovedet til at få spilletid?

Ellers kan i godt afhænde ham til os. Så har vi 2 costaricanske venstrebacks med mangler i det defensive, hvilken synergieffekt det vil give (Tom Matthiesen)


Modsat Marshall i AaB, så tror jeg at man i FCN har været rigtig godt tilfredse med Oviedo. Eller det må de have været, når han har fået fuld spilletid i foråret. Selvfølgelig er der altid plads til forbedringer i det defensive, men modsat AaB, så har FCK overvægt i boldbesiddelse og så kommer Oviedos mangler ikke til at være så udtalt.

Han har det dog med at tage lige rigeligt med chancer og det skal han vænne sig af med.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Han var jo starter det første halve år med Hjalte ved sin side (der er godt nok sket meget på kort tid). Om det så var fordi han tilpassede sig hurtigt eller det var i mangel på bedre kan man så diskutere.

Jeg mener at kunne huske andre perioder end det sidste halve år hvor han har været på vej fremad for derefter at falde i niveau igen.
Mit indtryk har været at han er en spiller der er til superligaen, men falder ud af billedet når modstanderne når et højere niveau.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Vi skal vel bruge 2 mand til at vente på Kvist og Claudemir ikke kan spille. TK og Delaney er ok alternativer også til hinanden.

Jeg så dog hellere 3 gode og så Delaney som alternativ. Europæisk er det et stort niveauspring fra de 2 første til de 2 andre.

Tk var ELENDIG det første lange stykke tid. Det klæder ikke CV at lyve.
annonce