Snak

Mere indhold efter annoncen
Nå, så bliver det i hvert fald ikke Grønkjær N´Doye skal danne angrebsduo med til næste sæson.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Jeg havde sgu håbet, at han havde nappet endnu en sæson. Han er stadig hurtig, når han er klar, og kan uden problemer sætte en mand eller to af. Han har et fantastisk blik for spillet og kan nærmest ikke undgå at være et omdrejningspunkt i truppen. Både i kamp og til træning. Det er et stort tab. Han skal SÅ meget hyldes på søndag.
moderator
Ja, det er en alvorlig bet.

Hans rutine internationalt er næsten uerstattelig. Der hviler en tung byrde på CV nu, for der skal hentes en afløser. Absalonsen er stadig for uprøvet, og desuden så bliver vores succesfulde EC-opstilling blæst i stykker med Gronks exit.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
og kan nærmest ikke undgå at være et omdrejningspunkt i truppen


Jeg har været inde på det tidligere, men han virker som en type, man kunne forsøge at holde fast i til en rolle omkring 1. holdstruppen. Om han på sigt har assistenttræner potentiale ved jeg dog ikke.

Alternativt kan han stille op i Vild Med Dans, hvilket ville glæde mig.
BIF - Gør krise til en højere kunstart! Også der er vi Danmarks bedste... Ved læsning af BIF-nyheder kan følgende med fordel afspilles: http://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Lockhart indtil 3. august 2011
moderator
I øvrigt er vores mulige CL-modstandere en realtiet. Det ser sådan ud:

http://www.xs4all.nl/~ka…cl2011.html

Jeg sælger det gerne for HJK Helsini og Sturm Graz, men vi ender formentlig med Genk og Rosenborg.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Ærgerligt at se en sådan klassespiller forlade ligaen. Det pynter altid med spillere som Grønkjær.
Santin starter igen ude, mens Grønkjær bliver brugt sammen med N´Doye. Man har nok en ide om hvem der er her næste år og hvem det ikke giver mening at bruge tid på at optimere samspillet med.


Skarp analyse. Not even close.

Surt med Gronk, var sikker på han nappede et år mere. Med Vingaard og Absalonsen har man afløsere på plads til kanten. Et niveau under naturligvis, men når gode spillere forsvinder kan man ikke forvente at kunne erstatte dem 1:1, men derimod håbe at holdet som helhed kan blive styrket så niveaut bevares.
Roland Nilsson får en travl start. Det bliver spændende at følge, men det vil være godt naivt at tro vi får en sæson der minder om den her igen næste år.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
moderator
Forøvrigt så bliver John Carew ikke i Stoke, og skal heller ikke tilbage til Aston Villa. Det kunne nu være frækt med ham og Damen fremme. Så ville der sgu være noget tyngde i angrebet.

Carew kunne dog være et fint bud på en ny Kölnspiller.

Mht. Gronk, så er det hans rutine internationalt, der primært vil blive savnet. Han tog ansvar, turde udfordre og har scoret nogle vitale mål for os i europæisk sammenhæng.

Modsat Hutch, så bliver det her sværere for holdet at skulle erstatte, da Gronks individuelle færdigheder er så store. Jeg håber stadig Huseklepp er inde i billedet, for han har nogle af de samme kvaliteter, men selvfølgelig ikke samme rutine. Huseklepp virker hurtig, driblestærk og nogenlunde målfarlig.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
En kryptisk besked fra C.V, nyt i spillertruppen ! Hvem kunne det mon være ?

http://www.sporten.dk/su…llertruppen
"plast bøjer sig ikke for passion. sådan er det bare!"
Det kan jo også være et salg.. Der står jo ikke "nyt i spillertruppen", men nyt angående den.
.
annonce