Snak

Mere indhold efter annoncen
Rolig børn. Der er netop oprettet en artikel tråd til typer som jer.
Klub top 3: Newcastle,............................... Barcelona Spiller top 3: Ronaldo(fede), Ronaldinho, Romario
Så skynd dig over i den
Bo og Gude i de eneste der er pinlig her og udspillet er nok en lodret løgn... Ingen tvivl om vi har de bedste spiller, men træneren for Plzen var bare kloger, dyre lærer penge for Roland, håber han har lært, at man ikke skal gøre SÅ SATSEDE ting i play-off kampe.

Nå, men vi er i CHL igen næste år(lad mig nu se positivt på det.)
(...)
For satan mand. Endnu et nederlag...
Ingen CL til FCK (og Danmark) i år :(
... Dog vil jeg erklære mig mere fortrøstningsfuld med FCK holdet efter kampen i dag. Nederlaget er ikke fortjent. Jeg synes en sejr for denne kamp ville være fortjent. Spiller egentlig en udemærket kamp, men fordi vi bliver nød til at satse så meget, bliver der også plads den anden vej.
Det er helt klart stadig et hold med mangler. Delaney kan slet ikke slå indlæg. Det er jo helt absurt hvor elendig han er til det. Men hvis de spiller som de spillede i (store dele af) kampen i dag, så tror jeg på de kan gøre det fint nok i EL. Og det er nok også en meget god måde at få holdet spillet sammen på. Så venter der forhåbentlig CL næste år.
Australien - Brisbane Roar Danmark - FCK / Randers FC
To jævnbyrdige hold, hvoraf det mere sammenspillede og kløgtigere hold besejrer det andet.
“Der var andre der trak mer' end jeg”
Det er katastofalt ikke at komme i CL her. CV må tage den på sin kappe. Der kunne være skiftet flere spillere i vinters, og de folk der er hentet ind matcher slet, slet ikke dem de skulle erstatte. Der mangler kreativitet og individuel klasse - især offensivt.

Dog rart at se holdet uden TK - der ikke var savnet, men ugidelighed ved Santin og N´Doye der knap arbejdede for sagen er under al kritik
Delayneys indlæg er undskyldt med, at han er venstre bennet og spillede i højre side.

JT er ikke løsningen internationalt, det står klart offensivt er han for forsigelig og defensivt løber han rundt som en u11 spiller og løber forkert af sin centrale forsvar spiller, prøv nu Gamboa af !
(...)
Delaney gjorde det ok, og har i det mindste et udviklingspotentiale imodsætning til fx. TK
2-5 imod fucking Plzen

Vingaard er snart fit... FCK ville ikke kunne håndtere kampene i Gruppespillet..

Europa League er godt nok for et nyt hold til og lære Europa og kende på et lidt lavere plan og så med forhåbning om at FCK blir mestre folkens... så de direkte i CHL fortvivl ej..


Det sgu for svag en undskyldning. "Det er okay vi ikke kom i Champions League, det ville også være for svært for vores spillere hihi". Erfaring på højeste niveau vil altid være bedre end Europa League. Om vi så tabte alle gruppekampe så ville spilleren være meget bedre rystet til næste år.
Siempre voy a apoyar al Real Madrid en tiempos buenos y malos ¡¡Hala Madrid!!
Utroligt modent og medie klogt interview fra Zanka lige nu, han lyder som om han er klar til EL.. Skal vi gætte på 10-20 indlæg om han er så dum og dårlig?
(...)
annonce