Snak

Mere indhold efter annoncen
To jævnbyrdige hold, hvoraf det mere sammenspillede og kløgtigere hold besejrer det andet.


Havde du tænkt over den længe?
Viborg FF - Det ægte Midtjylland
http://www.bold.dk/nyt/S…ions-League

- Hvis der er noget de to kampe her, har bevist, så er det, at vi ikke er gode nok til CL. Det er jo fuldstændig rigtigt, som Seifert skriver, at der mangler balance på holdet. Sølvi Ottesens snak om, at der er gode spillere på holdet, er jo en sandhed med modifikationer. Ja da, der er gode spillere, men er de gode nok til CL? Ja da, der er gode spillere på holdet, men kan man tale spillere der samlet set danner et CL-hold, når der så tydeligt mangler balance og struktur? Ja da, der er gode spillere på holdet, men kan de udføre jobbet på banen, med en træner der famler i blinde udenfor?

Johnny Thomsen fungerer ikke på international plan. Han tager mange løb, men da han simpelthen ikke er god nok med bolden, får han den næsten aldrig. Christian Bolanos vælger nærmes konsekvent andre alternativer, end at aflevere til sin makker i højre side. Det tror jeg han gør klogt i.

Midterforsvaret så fint ud i duelspillet. Men der mangler ro og førnævnte balance. Og ledelse, ikke mindst. Det nytter heller ikke at Sølvi Ottesen bliver lederskikkelsen dernede, da han netop kan mangle den ro vi havde i f.eks. Ulrik Laursen, Michael Gravgaard, Brede Hangeland, Mikael Antonsson og Jacob Laursen.

Christian Grindheim er ok, men heller ikke mere, I hvert fald ikke på nuværende tidspunkt. Rollen som skraldemand, som han havde i går, virkede til at være mere interessant for ham, end rollen i en flad, central midtbane. Men han er sandt for dyden ikke blevet hurtigere med årene, og i går var opgaven nok en tand for stor, mod en modstander der ikke løber mange meter forgæves og evner et pasningsspil, vi kun kan drømme om.

Vi har pt. ingen spillere på venstrekanten, der kan siges at være oplagte til startopstillingen. Dyrt indkøbte Pape Pate Diouf løber bare rundt for sig selv, og synes helt ude af trit med, hvad resten af holdet har gang i. Johan Absalonsen har slet og ret i grebet chancen, de par gange han er blevet smidt i kamp. Martin Bergvold er så langt fra holdet, at han søger væk, Martin Vingaard er skadet og det er endnu uvist, om han nogensinde kommer tilbage på det niveau, han havde sidste efterår. Disse fire - ellers nogenlunde navnestærke spillere - har af varierende årsager smidt Thomas Delaney i spil, som starter. Om end han er milevidt fra at kunne gøre en forskel, selv i superligasammenhæng.

Angrebet fungerer ikke. Jeg tror egentlig gerne Cesar Santin ville, men også han virker en anelse ved siden af sig selv. Dame N´Doye tror han er verdens bedste fodboldspiller. Så han skyder og dribler i et væk, selvom det meget, meget sjældent fører til noget. Han afleverer ukoncentreret og der kommer ofte hverken fart eller (brugbar) retning i dem... i tilgift kaster han sig teatralsk og tager sig til ansigtet, benet eller hvor han nu mener at være strejfet, når han ligger og vrider sig i græsset. Ja, det er hårdt at være verdensstjerne.

Roland Nilsson famler som skrevet i blinde. Han aner ikke sine levende råd. Enten har CV virkelig set forkert med ham, eller også er svenskeren slet og ret ikke klædt ordentligt på til opgaven. Taktisk virker han i hvert fald ikke som den, der lige kan give holdet et løft, når det er tiltrængt - og vi har nu i fire ud af ti kampe, leveret en rådvild, nærmest lammet, 2. halvleg, hvilket kan tyde på, at han er elendig til at administrere pauserne.

Alle disse ting gør naturligvis, at vi ikke er i nærheden af at have en berettigelse i CL. Det har Plzen(!) noget så eftertrykkeligt bevist. Vi skal være glade for, i denne konceptmæssige usammenhængende tid, at vi spiller i en liga, der er så tilpas svag, at gode individuelle kvaliteter, alene kan gøre det. For der hvor det er sjovt, og hvor man skal fungere som hold, har vi intet at gøre.
Desværre.

Trænerposten er virkelig bekymrende.
fck-medløber.
Vi kan hente ståle tilbage når han bliver fyret
Vi kan hente ståle tilbage når han bliver fyret
Kampen igår var vel som man havde forventet..
Hvad er det RN gør ved spillerne i pausen?
Ligesom kampen i Parken, så går vi helt ned i 2 halvleg.

Jeg er spændt på om, resultatet får konsekvenser for FCK.
Her tænker jeg på vores 2 dejlige jyder.
De er højstsandsynlig fuldkommen ligeglad med, at det er nyt hold, træner osv. De tænker kun på det tre cifret millionbeløb som nu kommer til at mangle, og hvis FCK ikke bliver mestre denne sæson, så tror jeg hurtigt de begynder at tænke, at det er mere fornuftigt af sælge FCK, leje Parken ud osv.

Jeg ved godt, at han har gudestatus hos mange, og jeg syntes også selv, at han til tider har været genial. Men der har desværre også været for mange smutter imellem, og pt ser det ud til, at han har lavet de største af dem alle.
Hvis FCK ikke blive mestre, så mener jeg 110%, at CV skal fyres.


Edit: Santin bliver rost i diverse medier. Er det kun mig der er helt lost, når jeg husker, at han intet kom frem til, eller skabte? Men derimod havde en masse dumme boldtab osv?

‎10.06.2010: Holdet er stærkt nok til at vi kan avancere et par pladser, og når det er sagt, så mener jeg, at det primært er FCK, vi skal koncentrere os om at tage. Og vi kan tage FCK, det er jeg sikker på, siger Henrik Jensen. FAIL!!
Santin forsøgte men magtede ikke opgaven. Han virkede overmatchet i kampen, og det giver ikke mening at rose ham.
Christian Eriksen siger selv, at han var død i fem minutter, og at det er paradoksalt, at han får blomster, bare fordi han er i live.
@drejer

fck er en kæmpe overskuds forretning indtil videre, og PSE regner med at komme ud med et overskud på 90 mill til vinter.

F.C.København self. http://www.youtube.com/watch?v=R8eh1mZCWec 1992 *********
http://en.wikipedia.org/wiki/Teemu_Pukki

Hvad med ham her? 3 mål imod Schalke nu, det virker som noget af et talent og flotte mål også.
96 kg og 198 cm
moderator
Jeg ved, det er tarveligt, men jeg kan ikke lade være med at bore lidt mere i CVs udtalelser.
Så vidt jeg erindrer, så har han udtalt, at Pape var en spiller, der kunne gøre en forskel internationalt. Hvordan han er kommet frem til det må stå hen i det uvisse. Især med tanke på, at han aldrig har spillet noget, der minder om en kamp i international sammenhæng.

Det er selvfølgelig ikke Papes skyld, at CV har smidt alt for mange penge for ham, og lige nu har jeg mest af alt ondt af vores nye senegaleser. Hans skæbne begynder mere og mere at ligne Ailtons. Stor tillid i de første kampe, men præsterer overhovedet ikke. Derefter smidt på bænken, og ender med en selvtillid under det absolutte nulpunkt.

I øvrigt læste jeg en blog på sporten.dk, hvor man mente, at hvis Delaney er et alternativ til startopstillingen, så bør CV ikke være færdig med at handle ind.

CP må i øvrigt spøge endnu mere efter MOs vragning af ham.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
annonce