Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af elendil
Jeg kunne nu godt se folk fra Brøndby lufte deres muskelhund i sådan en trøje.
fck-medløber.
Skrevet af Sir , moderator
Hehe. Ja den er sgu pænt grim.

Det er godt nok irriterende med Elmander synes jeg. Jeg har for 100 år siden spillet en BIF-sejr i dag kombineret med alt muligt andet der er gået hjem, så det ville sgu have været dejligt hvis han var med. Det er som om Makienok har mistet alle evner og selvtillid, men han er jo heller ikke ligefrem en mand man bænker, selvom han måske kunne have godt af det. Hvordan starter man i dag, tror i?
Dette er en signatur.
Skrevet af Lagoni
Jeg tror Cabra er spot on:

Hradecky
Holst-Semb-Ørnskov-Durmisi
Kalle-Nørgaard
Hasani-Nuñez-Rashani
Makienok
[i]Homer Simpson: "Heh Heh, Silly Lisa, vampires are make believe, like elves, gremlins, and eskimoes"[/i]
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg synes nu egentlig Makienok spillede en OK kamp mod FCM. Han virkede i hvert fald langt bedre, end i træningskampene, og var vel en af de få der kunne være sin indsats bekendt.
Skrevet af Bløde babser
Den der midtbane ser god ud med bolden, men hvem skal få den fra modstanderne?

Spændende hvad ham Rashani kan. Hvis i får en farlig kant og Elmander kommer tilbage på niveau er det pludselig en farlig offensiv. Hvor defensiven ligner noget der sikrer Hradecky ikke bliver for kold i løbet af kampene.

Makienok tror jeg som nok skal få scoret sine mål, han er klasse på superliganiveau.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Jeg er helt enig. Jeg synes ikke Ørnskov er god nok (selvom det lader til at Rud og Frank mener han er god nok), og der mangler mindst 1 spiller til forsvaret. Nogle nævnte herinde, at der måske kunne være en forsvarsspiller på vej. Jeg håber det passer, og at man også har udkig efter en defensiv midt. Det var vel den plads Amartey var tiltænkt, hvis han (som rygterne sagde) var på tegnebrættet, før FCK slog til.

Kan man finde en god forsvarsspiller (gerne med tempo, da Semb ikke virker som den hurtigste) og en god defensiv midt (igen en med tempo, og også med god fysik) ser det helt fornuftigt ud.
Skrevet af Cabra
Amartey ville have været det perfekte køb for os, men fair nok hvis prisen for høj og han egentlig heller ville til FCK i sidste ende. Mens hans hurtighed og fysisk havde klædt både vores forsvar og vores midtbane.

Det skal være planen at Ørnskov på sigt i bedste fald bliver en breddespiller. Vi kommer ikke i nærheden af et mesterskab - med en som ham - på en central og afgørende position. Og så er jeg enig med Crazy. En hurtig forsvarsspiller - gerne en spillenden en af slagsen.
Skrevet af Bløde babser
Men den foreslåede midtbane i denne tråd hvor man bare fjerner Ørnskov og i stedet vil have Nørgaard og Kahlenberg til at være defensive ligner guf for enhver modstander der selv har tænkt sig at bringe noget offensivt.
Der ligger ikke mange vundne bolde og nærkampe i de to.

Det er rigtigt at Ørnskov får ros af Rud og Frank, men det skal de jo sige. Mon ikke de kan se det samme som alle andre og er på udkig?
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Cabra
Der ligger ikke mange vundne bolde og nærkampe i de to.

Sandt nok. Ørnskov rager trods alt bolde til sig og fylder noget. Hverken Nørgaard eller Ørnskov, er den optimale løsning som partner til Kahlenberg.

Forhåbentligt, er man på udkig. Man har i hvert fald haft lang tid, det jo ikke en ny problemstilling, langt fra, vi blev kørt over i en del kampe rent fysisk i sidste sæson (også med Ørnskov, som også er urimelig langsom, hvilket gør endnu mere ondt , når Kalle også er det)

Ørnskov som en nymidterforsvar er også et udtryk for det, hvis han spiller der, for den opgave bør Dario tage.
Skrevet af Slettet(262004201905)
Ret skal være ret.
Jeg syntes faktisk Ørnskov så bedre ud med bolden mod FCM, end i hele sidste sæson. Det kan være derfor han er valgt foran Dumic (altså fordi han er bedre i opspillet, end Dumic).
Men jeg er da også nervøs ved tanken om Ørnskov og Semb i centerforsvaret med Nørgaard og Kahlenberg på midt midt. Det efterlader en del plads til modstanderne.
Skrevet af Cabra
Måske. Men med den logik, så skal Dario aldrig spille. For MA er også dårlig i opspillet.

Så er Dario først relevant, hvis vi får en spillende forsvarsspiller.
Skrevet af thomas.p
Udover manglende størrelse, hvorfor bruger man så ikke Phiri til den plads? Han har da vist tidligere at han kan rage bolde til dig og drille modstanderens opspil? Er han skadet?
Intet er umuligt for den der bærer viljen i hjertet.... Tak fordi i kiggede med.
Skrevet af Holmene_BIF
I min verden skal der en ny midterforvar samt en ny defensiv ankermand ind til startopstillingen, Ørnskov er simpelthen for langsom....
I min verden ville en spiller som Lasse Nielsen (Nijmegen) være en ideel og realistisk forstærkning til midterforsvaret. Jeg kan ikke umiddelbart komme på en spiller der kan gå ind på Ørnskovs position (måske andre har ideer)
Så kunne vi få følgende hold:

Hradecky
Holst - Semb - Nielsen - Durmisi

Kahlenberg - Ny spiller

Nørgaard - Elmander - Szyma

Makienok
I spil til Bænken (syntes personligt at bredden ser ret god ud):
- Falkesgaard
- Silva
- Albrectsen
- Dumic
- Phiri
- Ørnskov
- Thygesen
- Hjulsager
- Nunez
- Hasani
- Rashani

Opstillingen er sat med forbehold for at jeg ikke kender Rashanis niveau, han kunne evt erstatte Nørgaard. mht. Nørgaard ser jeg en spiller med stort potentiale, hvorfor jeg også har prøvet at finde en plads til ham i startopstillingen. Højre kanten er dog ikke hans favorit position, og fortsætter han som mod Midtjylland er det selvfølgelig ikke en holdbar løsning.
Henter vi en erstatning for Ørnskov ville det ikke gøre mig noget hvis vi skildte os af med ham, da jeg mener vi hellere skal bruge en spiller som phiri som backup. Mon ikke Silkeborg kunne være interesseret? :)
Hvis det sker står vi med 10 kvalitetsspillere til bænken der dækker hele banen, hvilket i mine øjne er passende da der selvfølgelig også ville komme skader osv. Samtidig har vi også nogle unge der står klar til at gribe chancen.
Forventer også at Almebäck er en færdig mand
Skrevet af GH21
Umiddelbart en flot halvleg, hvor vi virkelig dominere. Kæmpe fremgang fra sidste uge og konceptet ser fint ud. Jeg savner dog, at vi skaber mere! Der mangler indlæg til giraffen, vi skal turde at spille manden, der løber dybt og lidt gennembrud på kanten ville være rart. Vi mangler lidt en der kan og vil selv. Desværre er Szy og Hjulsager ude og Elba helt ny. Så gerne Mikkel Thygesen en gang i 2. halvleg

Edit: Super flot halvleg, jeg er ikke utaknemmelig. Synes bestemt Nørgaard er dygtig for os i dag og Ørn som jeg normalt er meget efter spiller den nye position flot! Mange plusser
Skrevet af MIghtyBlues
Trods stort spilovertag, vilje og massere af agressivitet, så er det godt nok ikke meget man er kommet frem til. Der var vel ikke engang en afslutning indenfor rammen ? Når nu man har en tyrkertro på Makienok skal slå til, kunne man så ikke bede ham blive inde i boksen. Frank & co. har åbenbart fået den idé, at han nu skal falde ned i banen og bygge spillet op, samt rende rundt ude på kanten. I boksen eller på bænken, tak.
Skrevet af KristianFH
En kamp der langt hen ad vejen var på det jævne, men med mange positive og et par bekymrende indslag. Jeg vil fremhæve et af de positive i lyset af nogle brugeres udveksling om Hasani: 1-0-målet opstår, da Hasani vælger førstegangsafleveringen til Holst og giver ham alverdens tid og plads til at finde Nuñez. Efter en halvleg med 65% boldbesiddelse, men næsten ingen chancer, var det befriende at få tempo og retning i spillet på den måde. 2-0-målet lægger han direkte op til, og Makienoks annullerede scoring, var det også Hasani, der lagde op til. Han havde også flere dårlige aktioner, men er temmelig afgørende for kampen, og det er præcis, hvad jeg har fremhævet ved ham tidligere: uanset manglerne har han en evne til ganske ofte at være, hvor der kan opstå chancer. Nuvel, som Brøndbyfan har man jo alle dage skiftet mellem at være styret af hhv. det seneste øjebliks indtryk og realitetsfornægtende drømmescenarier i sine evalueringer af spillernes evner, men næste gang Hasanis præstationer svinger mod det stadigt alt for lave bundniveau, og han endnu engang stinker, kan vi måske hjælpe hinanden med at huske, at han ikke kun er lort.
Skrevet af Sir , moderator
http://ekstrabladet.dk/s…4941331.ece

Sikke en artikel. Der er åbenbart KUN de to klubber for Agger.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(351856201103)
Har Agger egentlig udtalt han vil hjem til BIF, eller bare at det er en mulighed. Kan se EB bliver ved med at rygte ham til BIF, sammen med anden storklub, men hvor stammer det rygte fra. Det er aldrig opbakket af citater fra hverken Agger, eller agent. Men det er måske bare fordi man ser en mulighed for at få BIF med i overskrifterne. Det giver vel clicks det hele.
Jeg er da med på Cornelius og tildels Helenius er vendt hjem, men det er jo lidt andre situationer kan man sige.
Native American Soar like an eagle, sit like a pelican Don’t call us Indians We're more like West Eurasians crossed with Siberians
Skrevet af Lagoni
Jeg har ikke et link, men Agger har udtalt at han gerne vil tilbage til Brøndby på et tidspunkt. Jeg kan dog ikke rigtig se hvordan det skulle komme til at ske nu, og diverse danske medier har vel bare øjnet en god chance for en masser kig på deres artikler.
[i]Homer Simpson: "Heh Heh, Silly Lisa, vampires are make believe, like elves, gremlins, and eskimoes"[/i]
Skrevet af Lagoni
Mht. Hasani havde han rigtig nok en noget blandet kamp i går mod Silkeborg. Jeg synes dog ikke han er så dårlig som mange fans vil gøre ham til. Han er en anden type en vores andre fløjspillere, og sammenlignet med f.eks. Hjulsager er han bedre til at skabe relationer til sin holdkammerat på backpositionen. Nok er han ikke førstevalg på nogle af fløjene, men han er en fin spiller at have i truppen, og jeg ser det ikke som idioti at forlænge hans kontrakt.
[i]Homer Simpson: "Heh Heh, Silly Lisa, vampires are make believe, like elves, gremlins, and eskimoes"[/i]
annonce
0